Eski sevgilim benden sonra neden biriyle boşluk dolduruyor?

Sevgilimle yaklaşık 2 ay önce ayrıldık. Ayrılıktan 1 ay sonra tekrar barışmak istedi ama bazı konuları aşırı düşündüğüm için ve ilişkiye devam edersem zorlanacağımızı düşündüğüm için kabul etmemiştim. 1-2 haftadır bir kızla konuşuyordu, bugün yazıp konuştum. Konuya farklı girmiştim fakat tatlıya bağladı, beni sevdiğini iyi birisi olduğumu ve üzmek istemediğini söyledi. Kişisel bir sebebi varmış, ailesiyle alakalı ve anlatmak zorunda kaldı bana. Eğer bu olay olursa zarar görürsün o yuzden barışmak konusunda kararsızdım vs dedi. Bunlarda okayim tamam, ama tanışıp arkadaşız dediği kızla 3 4 gündür flört aşamasına girdiğini söyledi, açıklama olarak da boşluktaydım ne yapabilirdim dedi. Benimle barışmayı istemediğini hep ağladığını söylemiştin ben de kafamda bitirdim dedi. Sen olayı yanlış anlamışsın dedim, olayları bu şekilde konuştuk. Anlamadığım şeyi beni üzmemek için barismayi reddedmesiydi ama o kız zarar görmeyecek mi veya onu nasıl sevebiliyor? Nasıl bana dediklerini ona yapabiliyor? Ben sadık kalıp her gün ağlayıp kendimi geliştirmeye odaklanirken o nasil beni aynı anda sevip aynı anda unutmaya çalışabiliyor? Erkekler bu konuya nasıl açıklık getirebilirsiniz?

Eski sevgilim benden sonra neden biriyle boşluk dolduruyor?