AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ulaşmasını istiyorsan kalsın, istemiyorsan engelle.
Ulaşmasını şöyle istiyorum pişman olsun bana bağlı olduğunu hissettirsin şu an telim yok bana ulaşacağı hiç bi yer yok annem var bitek bide bi arkadaşım ama belki onlardan ulaşmak istemezse engeli açtım ama düşünüyorum yanlış mı yaptım kız
O biraz zor neden bittiğine, kimin bitirdiğine bağlı biraz.. Bir süre takipte kalsın, onu umursamadığını göster vs.
Ben bitirdim tabiki haklı sebeplerim var asla da pişman değilim bitirdiğim için tekrardan barışır mıyım zor önce güven sağlaması gerekiyor. Oyunda sürekli profilime bakıyo bi kaç gündür bilmiyorum neden
Bide isteğimi kabul edip geri takıp yapar mısın konuşmak istiyorum
Sen bitirdiysen gelip yalvarmaz ama. :d
Haklıydım. AMA STOLKLUYOR NEDEN Bİ İNSAN ESKİ SEVGİLİYİ STOKLAR
Merak eder çünkü ne kadar sürede birini buldun, birini buldun mu acaba diye vs vs.
Buda demek oluyor ki hala aklı bende ben umursamadigim birini merak edipte stoklamam banane isterse ertesi gün birini bulsun ama merak ediyorsam da bakarım
Acarmisin engeli
stolkluyosa sorun yok. stalklıyosa büyük sorun. eğtim şart.
Stolkluyor görüyorum son günlerde çok aklıma geldii asla aklıma girmeyen adam birden aklıma yerleşti iki gündür de düşünüyorum acaba karışıklık mı hissediyoruz acaba oda mı hissediyor kalp kalbe karşı mi
ulaşmasını istiyorsun herhalde
Evet istiyorum bi insan niye stolklar pişman olduğu için bende pişman ettim ve devam edicem barışmak yok yani
o zaman devamm
Yanlış mı yaptım açmakta onu pek anlayamıyorum
istek var ki açmışsın ama seninki süründurnek amaçlı bellikk
Amacım süründürmek ama bu sefer engeli açtım diye o farklı düşünüyor mu onu da bilmiyorum
o ihtimal yüksek
Sence engelleyim mı
barışma gibi bir amacın yoksa engelle derimm
Engelledim ulaşmak isteyen fake hesap bile açar
Biraz mantıklı geldi engellemek madem engelledim acmama gerek yok oyundan da istek atabilir
kesinlikle
Ya yazmazsa:((
konuşmak istemiyor demektir
Ben insg dan story atıyordum bakar mı diye merak ediyordum o yüzden açtım aslında bi yandan da
Yoksa illa gel yaz demiyordum sadece paylaşımlarımı görsün ne kadar mutlu olduğumu görsün diye düşünmüştüm ama yanlış sanırım
yanlış yol
Engellemişsin neden açıyorsun derdin ne
Yazsın diye
Senden olmaz aşko
Ok knki anlayamazsın sen bazı şeyleri
Aynen kanks malım ben kusura bakma
Biraz öylesin knk
Baya baya öyleyim kanks
Belli knks ☺️
Yorma kafanı
Eee ne olacak şimdi napcan
Yazacak ve süründürmek istiyorum ama seviyorum da
Neden ayrıldınız
Açma amacın ne
Yazması
Anlamadım o ki seviyordun neden engeledin şuanda açma sebebinde muhtemelen boşluktasin doldurmaya çalışman doğrusunu yanlışını bekleyip göreceksin kimse bilemez
Hayır boşlukta değilim elimi sallasam 10 tanesi kapımda olur ama onu seviyorum ona sarılınca mutlu oluyordum
Oki böyle idi çocuğu neden engeledin bir buçuk aydır nerede idin
Yani umarım mutlu olursun umarım arar sorar bol şans
Exten next olmaz
Kötü ayrılmadık ama ben ayrıldım biraz korku hissi vermem gerektiğini düşünüyordum engelledim her yerden sonra hattım falan kırıldı telim yok şu an Pubg mobileden bi kaç kere beni stolkladigini gördüm bende insg dan engelli açtım ama yanlış mi bilmiyorum
exten next olmaz
Exten hiç bir skm olmaz
işte bu