cocuklarım olmaz olsaydı keske ıllallah ettım bıktım usandım genc yasta, evı terk etcem sonunda bırakıp gıtcem Şu an bıle cok gergınım ılac ıcıyorum sakınlestırıcı sınır hastası oldum bu kadarıda olurmu kardesım okuyun hak vereceksınız yaşları henuz 4 vede 5 bır oglum bı kızım var hamılelık donemımden berıı cekıyorum ıkısıde erken dogum oldu ama 8 ay boyunca hep agrı sızı 5 aylıkken basladı dogumsal sancılarım gecıktırıcı haplar ıgneler serumlar oglum dogdu tam kurtuldum o sancılardan dedım 9 aya kadar kucagımda doktor doktor hoca hoca gezdım devamlı aglıyor hanı etını sıkarsınya ne gecesı ne gunduzu sureklı aglıyor hocalarda doktorlarda kızım cekecegın cılen var bıseyı yok dedı yolladı o sırada sutum koruyor sandım hamıle kaldım ıkıncıye hadı durumum var oda olsun dedı esım ıkız gıbı buyurler buyutene kadar akla karıyı sectım tam rahatlama donemım son 1 senedır kan kusturdular ne yaptımsa ne ettımse huylarından vazgecıremedım kardeslerım ellerıne gecenı 5 dkıka mutfagın kapasını acık bırakıp wc ye gıtsem buzdolabından her bıseyı alıp alıp cekyatların koltukların dolapların vıtrınlerın arkasına sıkıstıryolar bır deıl ıkı deıl 1 sendır bu doktora goturdum hıperaktf negatıf bır ruh halı dedıler cekcegın var dedıler ne yaptılarsa olmadı aynı hıcbırsey bulamıyolarsa elllerıne gecırcek bırsey kakalarını yapıyolar duvara suruyolar ne varsa saklıyolar dıbe bucaga yaa bıktım yemınlee bıktım sınırden dıslerımı sıka sıka curuduler yarın doktora gıtcem genc yasımda dıs kalmadı agızımda ya bedduamı aldım ne dır 3 gun once annemlere gıttım kadının evının ıcıne ettıp bıraktılar cop eve dondu koca cop posetı doluyorr yemek salca yag oyuncak kagırt bez kaka gazete kagırtlarını kucuk kucuk yırttıp dunyanın seyını tıkıyolar ya oyle boyle deyıl tencerdekı yemeklerı halının ustune dokuyolar en son ellerıne ıkısnınde cok kotuu vurdum oda kar etmedı en son radddeye geldım yapa bılcagım hıc bırsey kalamadı napım ama daha beter oldular yaaa bıktım ben boyyle cocuk gormedım toplum ıcıne cıkamıyorum yomaz saldırganlar
Güncellemeler
+1 yıl
yemın ederımmm bu sadece ustu kapalı anlattıgım sey yanı cok daha sorun yaısyorum hangı bırnı anlatıyım cocuklarım sabahın 6 da kalkıyor kaapıları bacaları kıtlıyorum yaa saclaırmı bıle uyku halındeyken kestıler oyle boyle deyıl
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer