İlla lüks şatafat ve gereksiz abartılı masraflara gerek yok bence. Ama yani insanların hayatlarının en önemli anlarından birinde de biraz özen göstermek gerek diye düşünüyorum. Samimi olcam diye pizza gömerken de al sana yüzük denmez dimi. Mesela görseldeki sahne çok da abartılı değil gibime geliyor. Siz ne diyonuz?
Evlilik teklifi ederken organizasyon yapmak şart mı?
Fazla şatavattan kaçınılmalı, ama dediğin gibi biraz da özenilmeli. Ne bileyim böyle bir iki balon bir iki dal çiçek yeter de artar ya. Ha evlilik teklifi olmazsa olmaz mıdır bence değildir olmasa da olur olsa daha güzel olur..
Yaaani ilgi görmekten ziyade güzel bir anı, ama hani bazı kadınlar evlilik tekliflerini bile kendi ayarlıyor ya işte şurada olsun şöyle olsun falan bunlar bana hoş gelmiyor
Ben evlilik istemiyorum ya bir tane benimle herşeyi yapacak daga ormana gidecek ıssız yerlere keşif şehir şehir ülke de olabilir biri lazım ben herşeyden önce içimde ki bu keşifi kapatmak istiyorum o kadar canlı ki umarım en kısa süre de olur.
Durumu iyi olan yapsın tabi sonuçta bu bir zincir sistemidir çarkın dönmesi lazım Fakat adamın durumu yok kiraya çıkacak evlenince bu adam yapmasın sonra evlenince zorluk çekiyorlar vs vs ne gerek var
Bana kalsa pizza yerken de teklif edilebilir çok önemli değil ama hemcinsim önem veriyor böyle şeylere görsel iyi ortada ki puflu tüylü kalp abarti kjf
görünürde masraf yok ki. sadece bi sahil kenarı lazım geriye kalanlar beleş şeyler hep asşdaşl Organizasyon yapınca pahalıya patlar da kişi kendi emek verip yapınca bedavaya bile getirebilir yani
Şart değil, baştan belli oluyor o zaman teklif geleceği. Ama kadının nasıl bir beklentisi olduğu da önemli kimisi anlık sever kimisi herkesin içinde organizasyon içinde değişir bu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Şart değil ama hep deniz kenarın da olsun diye hayal etmiştim sjdjd denize takıntım var😂😂
Benim de denize takıntım var.
Yani asla para harcamasın organizasyon o bu şu için ama denizin dibinde etsin 🥹
Ya zaten böyle bi konfetü bi balon kaç para ne bilim evden 2 sandalye bi masa getirmek bu kadar da zor olmamalı :D
Organizasyon olmasın gerek yok düşüncesinde değilim olursa güzel olur he olmazsa önemli de değil çok 😂😂
Ama deniz şart deniz istiyoz 😅
Çooook
şart değil. laf arasında derim hatırlarsam.
ya şu yözüğü bi taksana bakim nasıl durcak gibisinden jsjs
Fazla şatavattan kaçınılmalı, ama dediğin gibi biraz da özenilmeli. Ne bileyim böyle bir iki balon bir iki dal çiçek yeter de artar ya. Ha evlilik teklifi olmazsa olmaz mıdır bence değildir olmasa da olur olsa daha güzel olur..
ya insanın hoşuna gidiyor böyle ilgi görmek falan ondan sebep yani. yoksa kalpler bir olsa da yeter ki
Yaaani ilgi görmekten ziyade güzel bir anı, ama hani bazı kadınlar evlilik tekliflerini bile kendi ayarlıyor ya işte şurada olsun şöyle olsun falan bunlar bana hoş gelmiyor
tabi ki. daha en başından şunu yapacaksın gibisinden direktif vermek gerekenden fazla insanı boğmak sıkıntı zaten.
Ben evlilik istemiyorum ya bir tane benimle herşeyi yapacak daga ormana gidecek ıssız yerlere keşif şehir şehir ülke de olabilir biri lazım ben herşeyden önce içimde ki bu keşifi kapatmak istiyorum o kadar canlı ki umarım en kısa süre de olur.
umarım en kısa sürede Piri Reisini bulursun
Ben yine gözlerim doldu 🥹 İnşallah öyle birini bulunca hemen ıssız yere ucurucam benim olacak snskks😹
Şu sıralar karabükle antep yarışıyor zaten sonunuz hayrolsun asjdk
Ya siz de her Karabüklüyle Antepli’yi yakıştırmayın artık, biz arkadaşız 😹Az çok ne ima ettiğini anladım ayıp olur biri var onda ;) ssshtt
bişi de ima etmemiştim oysaki de neysehhh taam taam şalds
Yav he he tenten abi 🤪
berhudar ol abla asşdjlsaşl
Basımla beraber abii snskks
Durumu iyi olan yapsın tabi sonuçta bu bir zincir sistemidir çarkın dönmesi lazım
Fakat adamın durumu yok kiraya çıkacak evlenince bu adam yapmasın sonra evlenince zorluk çekiyorlar vs vs ne gerek var
Aslolan şatafattan ziyade uğraşmak emek vermek bence
Paran varsa uğraşmıyorsun zaten telefonla herşeyi hallediyorsun
Herkes ayağını yorganına göre uzatacak ve sorun kalmayacak hshshhshs
Bana kalsa pizza yerken de teklif edilebilir çok önemli değil ama hemcinsim önem veriyor böyle şeylere görsel iyi ortada ki puflu tüylü kalp abarti kjf
O en kolayı be. Ben görsele bakınca toplasan 1500 liraya çözülür diye düşünüyorum max. 1500 lira da verilsin yani
Evet çok pahalı bi şe yok görselde
Hayır ya ne gerek var şu kadar masrafa. Simit yerken de evlilik teklifi edilir. Gönüller bir olsun yeterli ☺️
görünürde masraf yok ki. sadece bi sahil kenarı lazım geriye kalanlar beleş şeyler hep asşdaşl Organizasyon yapınca pahalıya patlar da kişi kendi emek verip yapınca bedavaya bile getirebilir yani
Görsel için söylemiyorum ki, şatafatlı tekliflereydi tepkim 🎀
ha çok abartısı da fena ya.
Millet hava atcaz 2 foto yükleyecez diye dünyanın masrafını yapıyor yaptırıyor yazık günah
Yapın ulan masraftan kaçınmayın siz kaşınıyorsunuz 😂😂😂
masraf yok ki lo :D
Sen bu görseli yap 😂
yaparım ne var ki en babası 1500 tutsun deliye bah. D
Yap ulan 😂😂
Hiç şart değil. Ortam güzel sade bir yer olsa daha hoş olabilir
kimsenin olmadığı ıssız alanlar :D
Öyle değil laaaa 😃
Nassiii
Yani birbirinizi rahatça duyup sohbet edilebilir sade sakin bir mekan ya aaaa:))
taam işte ıssız alanlar biz ne dedik Alla alla şadjs
Sen sanki mağara gibi anladın da 😃😃
yok be o kadar da değil bi sahil kenarı neyim falan iyi olur gibi
O olur
şart değil. samimiyet, içtenlik, özen hissi en önemlisi
Doğru
Şart değil, baştan belli oluyor o zaman teklif geleceği. Ama kadının nasıl bir beklentisi olduğu da önemli kimisi anlık sever kimisi herkesin içinde organizasyon içinde değişir bu.
yani yapılandan ziyade beklentiler önemli diyosun
Ya sen güzel bir teklif yaptığını düşünebilirsin ama sevgilin daha başka bir tarz teklif beklentisinde olabilir.
Şart değil gerekli de değil ama özeniyor sanırım birileri
özenmek lazım ya sonuçta hayatını birleştirdiğin insan bunu bir defa yaşayacak kısmetse. abartıya kaçmadan jestler yapılabilir :D
Bana göre şart değil
Yani bence de
ne öyle kuru kuru yenirmi
Pasta var bürek var başka ne istiyon
sarı kula
Yok sade bir yemek yeterli
yemeği kendi yapsın ama :D
Evet mümkünse
Şart değildir..
E yani
kalpler balonlar falan çok abartılı geldi
Onlar en şeyler ya.
Görseldeki organizasyonu insan yapmak istese 1500 liraya max.
Şart değil
evet
Güzel bence
bence de hoş duruyo
Yani yapılsa daha hoş olur
Bence de hak ediyoruz yani azcık emek versinler jsjs