Bilemiyorumm yaa
Kesinlikle şarttır.
Olmasa da olur.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bilemiyorumm yaa
Aslında bu evlilik teklifini dediğimiz durumu insanlar sadece çevresinde gördükleri şeklinde özenecek şekilde yaşıyorlar televizyon dizilerinde reklam filmlerinde yabancı filmlerde gördükleri şeyleri bizim Türk toplumu gerçeğe indirgeyerek yapmaya başlıyor, bundan 100 yıl önce ya da birkaç yüzyıl önce insanlar birbirine evlenme mi teklif ediyormuş? Bir insan ev geçindirmek isterse evlat sahibi olmak isterse aile sahibi ev sahibi olmak isterse zaten bir insanla evlenmek için görüşür eşim de insanlar sevgili oluyor birbirini seviyor evlenmek için zaten görüşüyorsa ya bunun için de bence evlilik teklifi yapmak hatta bunun için nasıl söyleyeyim ne bileyim masa süsletmek mekan açtırmak gereksiz masraf israf diye düşünüyorum.
Bence önemli olan böyle mükemmel evlilik teklifleri yapmak değil önemli olan evlendikten sonra birbirine saygı sevgi duymak birbirine fikirlerine önem vermek birbirlerine değer vermek birbirlerini mutlu etmek yoksa siz istediğiniz kadar mükemmel evlenme teklif edin evlendikten sonra dakika başı kavga ediyorsanız evinizde geçimsizlik had safhada oluyorsa kimse bana romantiklikten bahsetmesin
Güzel kıza benziyorsun. Bence harika evlilik teklifi alırsın sen :D
Tesekkurlerrrr
Gerçek bu. :)
Bana göre şarttırr erkek dediğin en mutlu anda etmelii
Sonundaa
Şaşalı olmasın, toplum içinde de olmasın. Başbaşa yemek yerken versin yüzüğü, olsun bitsin. Ha illa özel olsun derse de beraber başka şehre gidince yine yemek yerken versin😂 şatafatlı teklifler bana çoook saçma geliyor, hele cafelerde "benimle evlenir misin" şarkısı eşliğinde yapılan teklifler...🤢
Cevap
24Cevap
Bence gerekli ama zorunluluk değil yani seven zaten etmek ister
Dönme dolabın üzerinde, ben yüksekten korkarken ve o da yanıbaşımdayken biz evlenelim ya desin bana, işte hayalimdeki evlilik teklifi böyle ya da şu şarkıyla serenat yaptıktan sonra ömrümü ömrünle birleştirmek istiyorum, bana evet diyor musun desin
Cok guzell
Şart değil bence kalpler zaten bir olunca böyle teklife gerek yok
Her şeyi kaldırıp durmayın, millet ne olduğunu anlamıyor sonra. Gösterişli olmasa da olması gerekir. Çıkma teklifini kaldıralım, evlilik teklifini kaldıralım, en son evliliği de kaldırın siz de rahatlayın biz de. Sinir oldum sabah sabah.
Etmesine etsinlerde o nedir arkadas balona cikar, boğaz köprüsüne cikar, su altina girer, vinc ile gelir eder vs vs Cik hatun evlen benimle de gitsin bitsin yahu
Kesinlikle şart çünkü nikâhsız bir evlilik olamaz. Olursa da bu Avrupalılar gibi olur sonra da çok ağlarsınız.
İyi veya kötü en azından benimle evlenir misin diye sorulmalı ki kimse kendi kendine gelin güvey olmasın.
Olsa güzel olur. Çok mu zormuş. Bulsun bir yer, haberin olmadan... Anılar kalıyor sadece, ömür geçip gidiyor.
Eski kafam olsa değil derdim şimdi şart ulan şart etmezse istediğim kadar sevsem de bırakırım diyorum hadi bakayim..
evlenecek erkeği buldunda teklifi mi kaldı diye sorarlar, kaliteli adamı bulsunlar da öpsünler başlarına koysunlar
Zannetmem ya ciddiyet ortadaysa zaten başlangıçtan belli olur
Bu gidişle ben edicem sanırım ondan beklemek saclamalik
Teklif. etmeden evlilik nasil omcak ki kizi cay icmeye diye götürüp nikah dairesine mi. goturcek ya da biryerde cay icerken nikha defterini mi imzalatacak haberi olmadan
Evlilik genel olarak şart değildir, birlikte yaşayın çocuklar
evlenilecek bir kadın bulayım teklifi bırak cümle aleme reklam yaparım... öyle bir kadın yok
Bence şart, öyle büyük gösterişe gerek yok ki
Sart tabiki ,)
Kesinlikle
değil bence ama değişebilir duruma göre.
Senden beklenmez teklif falan ahahah
aynen kanka doğru diyorsun😁
Ayran gönüllü seni dsjdk
diyene bak sen konuşmalarımızı hatırlamıyorsun galiba haftada 20 kişi felan hani😀
Aşık olsam bir kişi olur sen sıkıntı etme aşko
Kendine bak sen MCNXMCNJKDHF
bu kadar saçmalattıran nedir acaba seni😄ayrıca aşkon felan değilim ben
Öyle bişi demedm
mesajlar dursaydı kanıtlardımda neyse gerek yok 😄
konuşma tarzın neden tanıdık geldi bana?
Konuştuk önceden canım
Canım demedim geriz'ekalı yazdım KS duzeltmiş
yok sen böyle konuşmuyordunda o bişi demenden öyle geldi
ayıp dicemde o konuşmalardan sonra sana bu konuşmalar yakışıyor😄
Diyene bak milleti aldatan bir erko ahahahasahsasjashakhshdsk
Git sen kızlara yavşa hadi bebekkkkkk ne olduğun beli HAHSAJSH
kimseye yavşama gibi bir durumum ve ihtiyacım yok bunu sen bile anlamışsındır yazanla konuşuyoruz sadece😄
HAhhahhaahahahahha her şey ortada beybiiiiii açıklama yapmana gerek yok cmxncbxcxbc
beni mi stalklıyorsun canımcım sen 😄😄
HAhahahahahha seni neden stalklıyımmmmmm konuşmalarından belliii dmsödnsdsndözcndjkhskndsödsndk
aynen hehe😄 bu kadar uzun randoma gerek yoktu kızma bu kadar ya :)) ayrıca geçen seferki gibi soruma yorum yapanlara saldırma da ahahshahsshs
Kızı merak ettim senle nasıl sevgili olmuşşşşş dsmdösndsdhks yalan söylüyosun diye engelledin sende msmöndsmdns
sevdim çünkü sen sevilmediğin için hiç anlayamazsın merak etme😄 aa dur geçen senden bahsetmiştim ona ama hatırlamıyorum o gün kafam çok farklıydı yoksa anlatırdım sana😄
HAhahhahaha şimdi de barıştık mesajı falan mı veriyorsun yemezler beybi yemezlerr
hayır be ne barışması engelledi zaten😄
bak yine konuştuk😄
Kimle
kimle olacak Allah aşkıma onunla
SJahjshajsh barıştınız sandım da engellemiş nasıl konuşuyorsun
konuştuk iştee
Nasıl iştee
engellememiş hesabı dondurmuş aslında geri açınca bende gördüm tesadüfen
ulan şu duygusallık şu merhamet nasıl bir şey ya
Heeeeeeeee hemen atladın mı kıza ŞDLSŞKD
he aq atladım tövbe tövbe
Duygusal mı
bendeki duygusallık
Acıma falan mı yoksammm
yok ya bilmiyorum offf
ya hem öyle hemde sevgi var anladın mı
birde ben normalde de duygusalım mesela sen bak o kadar kızdırdın beni ama bu konuları konuştuk ya seninle, senin bile gidişine üzülecek bi kalbim var maalesef hani yakın arkadaş gibi geldin bana
E sen sevmiyorsundur o zaman boş ver senin ki acıma falan ya da bağlanma
yok be güzel kardeşim sevmesek buralara kadar gelir mi mevzu, delirme sende.
Mevzuyu tam bilmiyorum abim
mevzuyu kaç kere anlatacağız sana ya
neyse bitirdi zaten bir şey diyemem
deli gibi sevdim onu çok güzel şeyler yaşayacaktı ama nasip değilmiş ne diyeyim.
Şahsen teklif edilmesse evlilik düşünmüyorum
Ay bide sen mi bekliyosun teklifi bi zahmet onu da siz yapın
Kabul etçeksen edeyim 😂😂
Kızlar teklif edecekse olur
Şartlık değilde güzel olur
#Hükümdar
Bence sartt guzel olur😊😊😊
tabii ki şart, teklif yoksa evlilik yokk
o kadar he😄
@cannotflybee evet o kadar canım ne olduu slxkslxldlxkdk
bir şey olmadı ya sordum sadece😄
@cannotflybee peki öyle olsun tatlım hahdhshsn