@_Dahlia_

Şart tabi ki. 27 yıl beklemişim bir evlilik teklifi alamayacak mıyım ben, konfetiler patlayıp, başımdan aşağı güller dökülmeyecek mi? Bunları ben bir kere yaşayacağım tabi ki olsun. :D Tabi ki evlenme teklifi edeceğim ama öyle şatafatlı değil be. Bir yemekte çıkarır yüsüğü ya benim ol ya kara torpağın derim. :D Zaten evet demeye hazır olmayan birisine de evlilik teklifi etmem.
Şart olmasına gerek yok ama evleneceğin kişiye böyle küçük bir süpriz yapmak zor olmasa gerek yapılması daha mutlu edici olduğu için yapılmasından yanayım..
He onuda kaldırsınlar da hepten patatese dönsün ilişki tabiki şart evlenmek isteyen teklif etsin yani bunlar hep bir anı bence olmalı yani illa abartılı şeye gerek yokta tabi teklif olsun bir zahmet
Cevap
20Cevap
Özel bir an, bence atlanmamalı. Bahsettiğim şatafatlı bir organizasyon veya kocaman bir tektaş değil. Bir dünya insanı da istemem, ikimize özel bir anda başbaşa olmak isterdim.
Evlilik teklifi şart.! Ama yere diz çökmek, yok ille de büyük bir tek taş pırlanta yüzük, büyük bir organizasyon,,, bunlar kişilerin kendi tecihi ve bence zorunlu değil
Evliliğin bana sağladığı tek avantaj toplum baskısından kurtulmak ise, gerçi o zaman da "Çocuk ne zaman geliyor?" diye baskı kurarlar, kalsın ben almayayım.
Gereksiz bence seviyorsun geleceğe dair planlar yapıyorsun ama evlilik teklifi bekliyorsun olmasa da olur.
Bana saçma geliyor zaten niyet o değil mi evlenelim dersin kabul eder biter şatapatlı seylere ne gerek var hepsi para tuzağı😂
Eşime evlenmeden önce lütfen evlilik teklifi yap dedim hatta biraz fazla ısrar etmistim tamam tamam dedi ama yapmadı :(
Hata yapmış seni oyalamış😂
Evlilik teklifi olmalı bence ama öyle süslü abartılı şeylere gerek yok. Basit ama düşünülmüş güzel bir anda yapılmalı
Bana göre şart ben bu adamı seviyorsam diğer erkeklerden farkı olacak, "eşim" olarak.
Şart önüm de yalvarmadan beni alacak kızın alnını karışlarım :D
İstemek de bir teklif değil midir?
Bence asla şart değil..
Şart değil de güzel bir anı ben yapilmasi taraftarıyım.
Onu encok imkanı olanlar yapıyor da nebiliyim güzel bı duygu ama yaşamadım
Bir çıkma teklifini saçma bulduğum kadar evlilik teklifini mantıklı buluyorum.
Bana şart gibi geliyor o heyecanı yaşamak isterim 😊
Bence anı olarak biriktirilmesi gerekir.
Sevdiğim kadını her zaman dünyanın en özel insanı gibi hissettirmek isterim. Bu da onun için bir fırsat olabilir.
Her zaman unutulmaz bir evlilik teklifi yapmak istemişimdir.
bence şart..
evleneceğim kadın, teklif etmeli :)
Zaten ilişkinizi ciddi boyuta taşımışsınız ondan etmiş etmemiş önemli değil bence ama şimdi doğruya doğru hayatlarında bir kere öyle diz çöküp karşımızda ne diyeceklerini şaşırmasınlar mı
Eh bence olması lazım. Ornek olarak bu olabilir 😃
Kişinin imkanı varsa şart yoksa küçük bir şekilde yapabilir öyle kutlamaya falan gerek yok yani.
olmasa da olur ama bence olursa daha güzel bir anı olarak kalır.
Maddi gücünden fazla gösterişe gerek yok. Fakat söz ile de olsa evlilik teklifi edilmeli bence.
Bence şart, sonuçta güzel bir anı kalmış olur. Belki çocuklarına, torunlarına anlatırsın..
Bence şart sonuçta bir kere yapılıyor güzel bir anı
Olsa daha iyi bence. Güzel bir anı.
Teklif edilmeden nasıl evlenmeye karar vericez
Şart değil ama yaparsa mutlu olurum.
Olmali ama showa donusmemeli i ih
Yani benim soyadimi alsa hos olurdu
bence sart ne la o al yuzugu yarin basla gibi
Teklif almadan nasıl evlenmeye karar veriliyor
Benim için şart degil.
Teklif almadım ben. Olsa iyi olurdu.
Evlilik teklifimi
Çok klişe 😁