Annemin bana verdiği saçma sapan bir ceza sonucu 10 ve 12 yaşlarında 2 oğlan çocuğuna bir süre anneleri evde yokken bedava bakıcılık yapmak zorundayım. Dün de ilk defa bu iş için gittim. Sorun şu ki, çocuklar anneleri evden ayrılır ayrılmaz üstüme atlayıp çoraplarımı aldılar ne oluyor dediğimde ise artık onların “kölesi” olduğumu ve yalınayak dolaşmak zorunda olduğumu söylediler (kendileri evde terlik ve çorap giyiyor). Ben ise ayaklarımın çıplak görülmesinden nefret eden evde bile asla çoraplarını çıkarmayan bi insanım, aşırı rahatsız oldum yani. Anneleri eve döndüğümde ise durumu anlattığımda “ne olacak canım büyütme” “çocuk onlar” “katlan o kadarına da” tarzı tepkiler aldım.
Olayı ben mi fazla büyütüyorum? Bugünlerde oraya tekrar gitmek zorundayım, yine çoraplarmı çıkarmamı isterlerse sizce ne tepki vermeliyim?
Olayı ben mi fazla büyütüyorum? Bugünlerde oraya tekrar gitmek zorundayım, yine çoraplarmı çıkarmamı isterlerse sizce ne tepki vermeliyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Yahu kafayi caliştir hasta nummarasi yap sac kurutma makinesini al en sicak ayarina köy yuzune dogru tut annende inanir hasta olduguna gitmezsin rolunu iyi oyna yeter
Hmm gitmemeye çalış diyosun yani. Ama hep hasta numarası yapamam ki sonra yine göndericek?
Öncelikle hasta nummarasi yap. Daha sonrasi tartiş bana ne elalemin cocugundan de gitme hic bir şekilde böyle cezami olur.
Yaa tartışacak durumda değilim yediğim bi halttan ötürü (oralara girmek istemiyorum 😅) böyle bi ceza aldım ve çekmek zorundayım gibi maalesef.
Peki ne zamana kadar gidecegin bellimi ve biraz sert ol sozunu gecur cocuklara
Valla bilmiyorum cezanın süresi annemin insafına kalmış durumda😅 Onu da nasıl yapıcam hiç bilmiyorum çocuklarla aram pek iyi değildir 🙈
Bir guzel yag cek cicekmiş cikokatamiş guzel bir kol saatiymiş hatta ettim de anladim hattami birdaha olmicak de cocuklar piskoljimi bozdu de affet anne de olmicak söz de
Eğer bana böyle eziyet çektirdiklerini anneme söylesen hoşuna bile gider ne güzel ceza vermişim der🙈 Bi gidişle kurtulmam imkansız gibi bir şey...
Senin işin cidden zormuş
Aynen yaaa kusura bakma seni de meşgul ediyorum ama cidden bu konuda konuşabileceğim başkası yok:(
Yok ne kusuru herkesin kendine görs sorunlari vardir. Iki secenek var ya cocuklara sert olucaksin ya da onlarla oyun oynicaksin kendini sevdiriceksin biliyorum zor ama denemeye deger
Çok teşekkür ederim. Tam nasıl yapabilirim ayrıntı verebilir misin mesela sonraki gidişimde yine direkt çoraplarımı isterlerse ne yapmalıyım?
Alirlarsa git onlarin cekmecesinden bir corap al giy veya cantana ikinci corap koy. Aklinda bir takim oyunlar olsun onlarinda hoşuna gidicek oyunlar bir nevi hazirlik yap gitmeden once
Hmm çoraplarmı alırlarsa hemen başka çorap giymeye çalış diyosun deneyebilirim çantama da koyarım ama onları da alma ihtimalleri yüksek😅 Oyun olarak da saklambaç falan tarzı şeyler deneyebilirm.
Saklambac hoslarina gidecegini sanmiyorum sen corap oyunu yap onlara söyleki hepimiz coraplarimizi cikaralim ben saklicam siz aricaksiniz bakalim kim daha cok corap bulucak diye
İyi fikir sonra da çoraplarını bulamazlarsa geri vermiyim bende kalsın çoraplar nasıl fikir 😂
Tum gun dolanip dursunlar cocuklar cok hafifede alma zekiler birdaha ki gittigindede baska bir oyunla git
Evet zekiler tüm gün aynı oyunla oyalayabileceğimi sanmıyorum zaten. Sonraki günü bi atlatalım da. Zaten çoraplarımı almasınlar da başka bişey de istemiyorum şimdilik😅
Pantalon ustune kilotlu corap deniyebilirsin
Pardon altina
Hmm o da baya iyi fikir onu da çıkarttıramazlar heralde :D
Yani o kadarina cesaret edemezler
Tamamdır tekrardan çok teşekkür ederim umarım iyi geçer yazarım durumu yine:)
Rica ederim aynen haberdar edersin beni duruma göre bakariz
Dediğin gibi pantolon altına külotlu çorap hatta üzerine de normal çorap giyerek gittim bugün ama pek işe yaramadı 😅 Yine beni görür görmez çoraplarımı çıkarmamı istediler sonra külotlu çorabı görünce de onları bilekten yırtıp ayaklarımı yine çıplak bıraktılar 😭 Çorap bulma oyununda da kendi çoraplarını çıkarmayı kabul etmediler onun yerine benim çoraplarımı saklayıp buldurdular, bu arada ayağa kalkmam ve ellerimi kullanmam yasak emekleyerek çorapları bulup ağzımla onların önüne getiriyorum sonra giymeme de izin vermiyolar yine saklayıp ağzımla getirtiyolar. Bu gün de böyle bi eziyetle geçti yani tam eğlence malzemeleri oldum 🙈
Bunlar cocuk degil canavar biraz sert ol onlar anlamiş senin sakin sesiz oldugunu firsati kullaniyorlar.
Evet resmen eziyorlar beni yaa bişey de yapamıyorum çocuklarla nasın anlaşılır bilmiyorum🙈 Nasıl sert olabilirim ki bu konumda?
Ben yine az cok anlasabiliyorum cocuklarin ilgini cekicek oyunlar bulmak lagzim
Ne gibi oyunlar malum çorap bulma oyunu pek tutmadı 😅 Bi de oyun bulsak da yine böyle bişey yapcaklarsa yine olmaz. Onlar eğleniyor zaten onlar açısından sıkıntı yok 😅
Peki sen onlarla oynamasan kendi başlarina oyun oynuyorlarmi
Valla şu ana kadar benim onlara oyun oynatmamdan çok onlar bana oyun oynatıyorlar 😅
Lavaboya gir karnim agriyor de yarim saat kafa dinlersin
İyi fikir ama sadece yarım saat kurtulmuş olurum 😅
Kac saat bakiyorsunki
2 falan genelde sonra daha uzun da olabilir
Sen bir yolunu bul kurtul onlardan hasta nummarasini dene bir kac kez gimtezsen anneleride der yeni biri geldi diye bakici olarak
Yaa benim annem yemez ki hasta olduğumu tüm gün evde birlikteyiz zorla gönderir
Işin zor senin hatali bile olsam kendimi yere vurur gitmezdim
Yani ben aşırı abartmıyorum dimi? Gerçekten ağır bi ceza.
Yok abartmiyorsun elalemin cocuguna bakmakta nedir
Yani çocuklar normal olsa neyse dicem hatta cezayı ilk duyduğumda bu kadar mı ucuz atlattım diye sevinmiştim 😅
Bir sor annene ne kadar daha gidecegim diye
En az 1 ay diyor 🙈
1 aymi işin zor desene
Evet yaaa napıcam bilemiyorum
Ben saclarini başlarini yollmustum 😂
Yani napsam bidaha böyle bişey istediklerinde fiziksel tepki mi versem
Hic yuksek sesle akili olun veya otur vs gibi dedinmi fiziksel siddet yapma annesi sonra sikayecti falan olur basa bela
Haklısın fiziklsel şiddet benim için daha kötü olur. Hayır benim sesim pek yüksek çıkmaz sessiz bi insanım 😅 Ama yapmayın olmaz vs dedim tabii ki
Bir iki kez daha sabret bakalim ne olucak annen belki tamam bitti cezan der
Hem okulda başliyor zamanin olmaz
Mezunum ben okul yok sınava hazırlanıyorum. Bi şey yapma sabret köleleri ol ne derlerse itaat et diyosun yani öyle mi?
Istediklerini yapma gidin kendiniz oynayin de
Yaa keşke zaten kendi kendilerine oynasalar ama yok illa beni oyuncak ediyolar🙈
Artik annenin insafina kalmiş senin işin
Annem ayrı insafsız çocuklar ayrı insafsız tüm fobilerimi yaptırıyorlar 🙈
Ne zamana kadar sürecek bu durum
Valla bilmiyorum cezanın süresi annemin insafına kalmış durumda 😅 Ne yapmalıyım sence?
Sabret..
Napayım yani her seferince çoraplarımı alıp bana köle muamelesi yapmalarına izin mi vereyim:(
Ver bişi olmaz
Yaaa tamam ama ben gerçekten yalınayak dolaşmaktan ayaklarımın görülmesinden falan çok rahatsız oluyorum fobim gibi bişey bu benim 🙈 Yani gerçekten başka bir şey yapamaz mıyım?
orda mısıın🙄
Evet
Son cevabıma yorum yapmadın:(
Bişi gelmiyor ki aklıma :)
Yaa lütfen düşün empati yap 😅
İsin zor
Poff farkındayım:( Ne yapabilirim sence?
Bilmiyorum ki bi şekilde bakmak istemediğini belli et
Cocuklar küçük de değil yani yaramazlarsa isin daha zor
Ceza olarak bakıyorum zaten bakmak istemediğim belli 😅 Evet baya yaramazlar anlattığım gibi
Bakmasan ne yapabilir annen en fazla bir iki gun kizar
Yaa bu cezayı zaten yediğim bi halt yüzünden aldım (oralara girmek istemiyorum 😅) yapmak zorundayım gibi yani çarem yok. Çocukların annesi zaten annemin yakın arkadaşı...
Eee ama iki cocuga birden bakmak cok zor. Bunlarin yemegi var banyosu var dagittiklarini toparlamasi var. Annende cok acimasizmis. Ne yapsan bilemedim
Banyo ile yemeklerini ben ayarlamıyorum neyse ki :D onları anneleri hallediyor ben sadece anneleri evde yokken bikaç saat göz kulak oluyorum.
Iyi bari. Ama yinede zor. Cocugun annesiyle bi konussan
Annelerine söyledim işte yaptıklarını soruda bahsettiğim gibi “ne olacak canım büyütme” “çocuk onlar” “katlan o kadarına da” tarzı tepkiler aldım.
Tavrini koy bakmayacam de
Yaa cezalı olmasan öyle bi şansım olsa keşke ama şimdilik yok gibi en azından bi süreliğine gitmek zorundayım:(
Peki sence yaptıklarını gerçekten ben mi abartıyorum katlanayım mı yani?
Katlansanda nereye kadar
Cezam bitene kadar işte katlansam mı
Ne zaman bitiyo
Bilmiyorum ya orası annemin keyfine ve insafına kalmış durumda 😅 En az bikaç kere daha kesin gitmem gerekir ama...
Olmadi idare et. Zaten yemegine banyosuna karismiyomussun. Aç tv izle vakit gecir. Yaramazlik yaparlarsada umursama
Yaa işte çoraplarımı almaları acayip ağırıma gidiyo ben normalde evde bile yalınayak dolaşmam ayaklarımı göstermeyi hiç sevmem falan fobim gibi bi şey bu benim 😅
Korkut bisekilde
Onu nasıl yapabilirim?
Ne biliyim ki erkek cocuk sunnet ederim diye korkutulur. O. zaman korkaklar belki yaramazlik yapmazlar
Ahaha işe yaricanı sanmıyorum ya o kadar da küçük değiller :D
Baska bisey gelmedi akllima. ya da uslu durursanız para vericem falan de
Yaa üç kuruş param var zaten onu da bu veletlere verirsem batarım valla 😅 Sen olsan bu halde katlanır mıydın napardın?
O zaman katlanicaksin
Bidahaki gidişimde de (muhtemelen yarın) çoraplarımı isterlerse direkt itirazsız vereyim mi yani öyle mi?
Ver bisey olmaz
Zaten bugün de gittim yine zorla çıkarttırdılar yalınayak gezmekten başka çarem yok gibi eğer başka çözüm bulamazsam 😭
☺☺☺☺
:( çaren yok mu diyorsun
Dusunuyorum bulamadim. ☺☺
Offfff