Merhaba arkadaslar benim 3 tane çocuğum var 2 si erkek 1 i kız, kız olan 2 yaşında bizim yanımızda kalıyor erkek olanlar ise biri 7 biri 9 yaşında yaklaşık 1 2 saat önce odalarına girdim bı baktım karşılıklı çekiyorlar bana baktılar ikiside birden bana çık odadan dediler ikisinide bir güzel dövdüm sizce doğru yapmismiyim ne düşünüyorsunuz acaba
Güncellemeler
+1 yıl
Otuz +1 cekiyorlar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İyi halt etmissin, çocuk dövülür mü eşin de anne olsaymış da engel olsaymış dayak yemelerine sizin gibiler anne baba olmasın
Eşim uyuyordu bilip bilmeden konuşma
Çocuk onlar daha yaşları kucuk
Çekiyorlar otuz artı bir ne yapacaktım bende mi eşli kedecektim of
Kes bi ya
Ne dememi bekliyorsun pardon da
İnsan gibi konuş çocuğunla daha yapmaz, senden gizli gizli yapacaklar çünkü çocuklar meraklilardir
Arada kontrol ediyorum olaydan sonra bir daha yakalasam bu sefer bayiltasca doverim ama şuanda bhirsey yok ama utanclarindan yüzüme bile bakamiyorlar
Evet yanlış yaptıkları ama sen de döverek daha büyük yanlış yapmışsın ileride o çocuklar yaptıkları hiç bir seyi sana anlatmayacak hep gizli saklı yapacaklar
2 tane mezar kazdircan illa bana ha
Sen kendine kaz mezarı, çocuk şu an onlar büyüyünce zaten yapacaklar sanki sen yapmadın mı? Şimdi yaptıklarında uyarman lazım bu senin için zararlı bişey de direkt doversen o çocuk inadına yapar
Kurmay subayım kendime neden kaziyormusum anlamadim
Ölümsüz müsün
Kurmay subayım hatta kurmay üsteğmen daha fazla detay vermem gerekirse emrimde 2 bin personel var
Uyurken bi anda gidersen nolucak bugün variz yarın yokuz
Özelden konusalimmi madem bu konuları zaten içim daralıyor sıkılıyorum
Neden
Dertleşmek için
Bu hesabımı veremem ama başka hesaptan yazabilirsin
İg varsa verebilirsin
Konuşalım madem saol
Buraya yazablrsin
@anasikimyedibenyedim takip attım ama xper 3 ten düşük olduğum için yazamıyorum
3 olunca yazarsin
@anasikimyedibenyedim şu an munakaşa yaparsak çok mutlu olurum çünkü xper 3 olmam en az 2 ay alir
Fake bir Instagram aç pls
Yuh , bir kaç gün görüş paylaş olursun 😅
Kendi hesabımdan yazarım da şaşırabilirsin
@anasikimyedibenyedim yok merak etme kimseye söylemem
Öyle biride deilim merak etme
🤗
Tamam sen bilirsin
@anasikimyedibenyedim saol 🤗
Mesele şu; 7 ve 9 yaşlarındaki çocuklar onu yapmayı nereden öğrenmiş? O yaşta bunu yapma imkanları çok düşük
Arkadaşlarını herkesi biliyorum ne yapmam gerekiyor
Erkek çocukları çok zor olur yanlış yapmisin uzman desteği al
Eşim pratisyen hekim zaten uyuyordu uyandırdım şu an oda uyuyamiyor
Sigaramı çekiyorlar anlamadım 😂😂
Birde Şubat ayında bak bakalım o zamanlar kaç çekiyorlar
30 artı bir bunu nesini anlamadin
Hocam yapılan her iki davranısında şurası doğrudur denilecek bir şey yok, bir taraf çocuk diğer taraf yetişkin, çocuk olduğu için yaptığı şeyin çocukluğuna vermek de doğru değil yetişkinin de yaklaşımı o şekilde olmamalıydı, ateş düştüğü yeri yakar mevzusu var, başıma bu kadarlısı gelmedi ama bir kaç kwz küfür ederken yakaladım, oturup konuştuğun kelimenin çok güzel olmadığını terbiyesiz çocukların konuşmaları onlar sen terbiyesiz bir çocuk değilsin, arkadaşında değildir o da terbiyesiz çocuklardan öğrenmiştir, sanada öğretmiştir ama senin bunu söylememen gerekir arkadaşınıda uyarman gerekir uyarını dijkate almıyorsa senş dahada terbşyesiz bir çocuk olacağın için başka arkadaşlar seçmen gerekir dedim, bir kaç gün aynı arkadaşı ile konuştuğunu ve sonra onla artık oynamadığını gözlemledim, bir dahada küfür etmediğini hatta youtubeda küfür edilen videolara denk gelince de değiştirdiğini gördüm bazen aa ne güzel bivideoydu neden değiştirdin diye sorunca baba bu adam çok küfür ediyor videolarda dedi
Sizde de aynı duruma benzer bir şey yaşamışsınız hani daha önce defalarca uyarsaydınız ve dikkate almasaydı belki nasihatden anlamayanı kötek derler ya belki ona benzer bir şey yapardınız ama siz biraz abartmışsınız, sonrasında tabikide üzülmüşsünüzdür ama o artık onu ya korkusundan yapmayacaktır ya da yalnız kaldıklarında yapacaktır. Onlar şu anda eğitim sürecindeler neyin ne olduğunu neden yaptıklarını bilmeyecek yaştalar, karşılıklı oturup konuşmak onlarla oynamak, oyun arkadaşlarını seçecek yaşana kadar sizden destek alması gerektiğini empoze etmenşz gerekir. Büyüyünce sizden nefret eden değil sizden övgü ile bahseden bir evlat olmasını isterim
Dayak çözüm değildir, bizde dayakla büyüdük demeyin her bünye aynı şeyleri yaşamak zorunda değil. Bu bir travma olarak kalabilir, bende mesela babam dövmez ceza olarak kapının önüne atar bu gece orada kalacaksın derdi, ben bunun bende travma olarak kaldığını bilmiyordum çocuğumda yaşayana kadar, bahçeli bir evim var sinirlendirince beni bahçeye çıkacaksın ben gel diyene kadar sinirim geçene kadar bir daha yapmayacağına söz verene kadar gelmeyeceksin diye ceza verene kadar, eşim sen küçükken böylemi eğitildin diye beynimin derinliklerine nüfus edince yaptığım hatayı farkettim ve yaptığım olaydan döndüm, şimdiki olayımız yanlış da yapsa sisnirlendirsede oturup iki yetişkin gibi konuşuyoruz daha etkili olduğunu farkettim. Bu arada çocuğum erkek ve 7 yaşında iyi günler
İyi gunler öncelikle teşekkür ederim değerli yorumunuz için ancak her adımlarını biliyorum ikisi zaten çok hayta ikisinide birbirinden ayıramam arkaslarini da biliyorum ama el mahkum ne yapayım arkadaşlarında her adımını biliyorum naparlar ne ederler herşeyi ama napiyim
Dövme , net gerekirse arkadaşlarını değiştir, ikamet değiştir ama dövme
Arkadaşları muhafazakar ama ordu evinde kalıyorum ikamet değiştiremem
Bence bu anı unut, ve onlarla zaman geçirebiliyorsan bolca zaman ayır, spor etkinliklerine ya da ilgi alanı olan bir faaliyete yazdır. iyiyi kötüyü olursa ne oluru olmazsa neden olmayacağını ne biliyim hocam bunları dene, şiddet senden sadece korkmasını sağlar örnek almasını değil.
Özel okula veriyordum işten yani ordudan çıkınca ikisinide alıyordum heryeri gezidiripyrum sürmeli vakit geçiriyod ama artık moralim bozuldu
Şaka gibi olay gerçekten 😂😂
Noldu neden
Çok nadir görülür 😂
Öyle öyle bizi uyudu sandılar sıpalar ama iyi dövdüm ikisinide burunları kanıyordu ağızlarında da kan geliyordu
O kadar dövmeseydin
Az bile dövdüm yidiremedim kendime bir daha doveyim dedim eşim izin vermedi ayrılırım sende dedi yeter dedi prisan etmişsin zaten dedi sinir oluyorum dmeinden beri
Abartma bizde az yapmadık olan olmuş. Hem gece 3 te kim gelecek odaya demişlerdir hazırlıksız yakalanmislar
Ben yakalanmicam diye elli kere düşünürdüm tedbir alsalardi hem gay olsalar ne yapacam bana uyan şeyler değil bunlar zatenceismle iliskiden sonra bı bakayım dedim bir cocu kdaha istiyoruz da hayırlısıyla:)
İnşallah bunalr gibi olmazlar
Niye sen hiç çekmedin mi hayatında
Ne alakası var
Konu ben değil ?
O çeken ellerin kurusun o zaman
Ben çekerken babama yakalanmicam diye elli kere düşündüm yakalansam biterdim çünkü bide bu sopalar bebi odadan atiyorlar
Üçlü çekseydiniz
Seninde yanlarına koyarım 3 lu çekersiniz
Bi 5 seye kalmaz tacşz tecavüzden karakol karakol mahkeme mahkeme gezersiniz
Tecavüz gibi bir şey yapsınlar fitness çalışmalarımı üzerlerinde yapmak zorunda kalırım ustegmenim ben
Arkadaşlarının içinde bir * var
Ondan öğreniyorlar
Sorguya çek
Ney
Görüşmelerini engelle
Anlamadım dedinizi
Çip
Arkadaşlarının içinde bir tane p iç var
O akıl veriyordur
Anladım şimdi dediginizi ama yanlış anlamayın da devamlı elimin icindeler kimlerle ne yaptıklarını harfi harfine biliyorum arkadaşlarında da öyle biri yok ki aklım almiyor birinin çocuğuna öyle tecavüz edecek başıma gay çıkacaklar onların bacakalrini kirmazsam vatanım üzerine yemin ediyorum hele ki olay başka yerlere gidecek 2 tane mezar kazdiririm
Bunlar bunu bir yerden görüyor vahi gelmiyor ya bunlara Şimdiden tedbiri al
Yok burunlarindan kan getirdim en son ağızları da kanıyordu delirdim bir an ben böyle hayal etmemiştim hiç ve şu an kahroldum:(
Lan naptın
Çocuk aşı üstünde
Adı “
Neden ben 7 yaşında gece 3 te mısır tezgahını kapattım gece 4 de eve geliyordum bana kimse çocuk demedi
İyi halt ettiler
Senin çocukluğun 30 sene önceydi hem
Milenyum bebesi bunlar
Neyse ezan okundu ben kaçar Allah emanetsin komutan 🥰🤗🤗
Teşekkür ederim bizim burada okumalı çok oldu
Daha 20 sene önce sende bizi çok yaslandirdin☺️
Aga tamam cekersin de lan karsilikli cekmek nedir saka gibi
@Merichay evet öyle bir girdim sipalari ben uyuyorlar zannettim ne bileyim bir girdim ikiside açmış videoyu güle güle karşılıklı yapıyorlardı açtım lambayı yirmisin yimezmisin