Ailem beni korumayıp dövdü napicam?

Arkadaşlar bir erkek beni tehtit eti , eğer çıplak fotoğraflarını atmasan , senin babanı tanıyorum çalıştığı yeri biliyorum seni gider ona kötülerim dedi , ayrıca yaşadığım yerde adını çıkartırım dedi bende korkup olanlari babama anlatım, size yemin ederim arkadaşlar hayatımda hiç kötü şeyler yapmadım sırf sevgilimi öğrendikleri için annemle babam bana orspu muamelesi yaptı yılarca ve ben o olayı anlatıp onlara sığınırken, annem bana dediki sen kaşinmisindir kesin dedi o kdr üzüldüm ki size anlatamam sonra beni osrpu kaşar diye dövmeye başladı teeldonumu kırdılar:/ derslerim düştü piskolojik çok kötü çocuk ve arkadaşları beni takip ediyor , ailem bana sürekli orpsu diyor korumak yerine orspu olsaydım onlara bunu anlatmayıp çocuğa resim atardım, ama onalr anlamıyor mesajları okuduğum halde teeldonumda yok artık, erkek arkadaşım bana telefon alıcağını söyledi en kısa zamanda , üniversteyede çalışamıyorum sürekli temizlik yaptırıyor eve ztn okuldan saat 7 de geliyom saat akşam 10 da anca derse oturuyom sonra kardeşin uyuyacak diyor aynı odayı paylaşıyoruz, derslerimi kaldirtiyor napicam bilmiyom artık bu evden gitmek için üniversite.
Ve dün annemle babam okula gelip rehber öģretmenimle konuştular, hocaya telefon olayına bakıcaz demişler, hoca beni çağırıp onlara güven vermemi ve yumuşak davranmami söyledi bu şekilde telefon verirler dedi ama süresini bilemem dedi mesela 1 ay derim o sürede yanlış küçük bir şey bile yapsan almazlar telefon dedi, babamda hoca nin yanında telefona bakıcaz dedi annemler bir şeye bakıcaz deyince o iş hep olur tamam demek yani , kafamı karıştıran tek şey bugün sabah babam telefon uzun bir süre üniversiteye kdr almicam dedi sizce beni denemek içinmi almicam dedi lütfen bol bol dua edin bana
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar teelfon benim için önemli ders için, lütfen yazdıklarımı iyice okuyarak , telefonla ilgili dusuncelerinzii yazarmisniz ona göre hareket edicem:/
Ailem beni korumayıp dövdü napicam?