annem sevdiğim adamı istemiyor aylardır bunun için mücadale ediyorum ama kabul etmiyor başka birine vermek istiyor sevdiğim adamı her gün uzmekten bıktım bırak diyorum bırakmıyor şimdi ne yapacağım😔
anne sözü dinle
sevdiğin adamın sözünü dinle
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkek arkadaşımdan ayrılmak istiyorum ama beni bırakmıyor ne yapacağım?
Erkek arkadaşın dul olsa ne olacak ben anlamıyorum. Namusu mu gitmiş nolmuş sanki? Evlenmiş, evliliğini yürütememiş boşanmış. Bekar olup her gece başka bir kadınla birlikte olan bir damat mı istiyo annen? bir erkeğin seni mutlu etmesini bekar ya da dul olmasına mı bağlı? Aşkının peşinden git derim ve eğer annen ısrar etti diye bekar biriyle evlenirsen adam da senin burnundan getirirse o zaman görürüm anneni. Dul olsa ne olacak yahu, adam olsun adam
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
bir de bunu annem anlasa dilimde tüy bitti anlamıyor illa benim dediğim olacak diyor
Müslüman mısın? Çok dua et, hatta 786 besmele falan çek Allahın izniyle dualar genelde kabul oluyor 1 hafta boyunca 786 besmele çekersen. Benim de babam ablamı kesinlikle vermiyordu çok dua ettik söz oldu 1 ay içinde evlendi
Seni gerçekten deliler gibi sevmese gitmene izin verirdi. Gururunu egosunu herşeyi bir kenara bırakıp sana sadece sevgisiyle gelen adamı da hep bulamazsın. Aynı evin içinde annen değil sen yaşayacaksın, kalbinin sesini dinle hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah.
insanlar bencildir, bu medeni insanlar zor günler yaşayınca birbirlerini yerler hani seni canımdan bir adım ılerde seviyorum sözleri daha iyisini ve yenisini bulunca değişir. Annen daha iyi bir damat adayı bulunca değişir senin kalbinin bir önemi yok. Sende biraz bencil ol aksi halde anketi bize sormanın saçma olduğunu bir yana biraksak dahi anketin içeriği başkalarının düşüncesine itaat etmek sayılıyor, senin bedenin senin kararların
bundan 10 yıl önce babam bizi terkettip gitti hem anne oldu bize hem baba ilk defa istediğim birşeye karışıyor bunun sebebi de erkek arkadaşım bundan önce bir evlilik yaptığı için istemiyor benim gibi olma diyor
En İyi Cevaplar