resmen ciddiye almıyor daha önceden de ayrılmıştık ısrar edince barıştım bunaltmalarından dolayı sıkılmıştım tekrardan ayrılmak istediğimi söyledim bu sefer çok sert bir şekilde konuştum hala anlamıyor ne yapmam gerekiyor gerçekten anlamıyorum sakinleş konuşalım diyor istemediğimi söylüyorum anlamıyor
Erkek arkadaşımdan ayrılmak istiyorum ama yapamıyorum?
Manipüle ediyor, iletişim yok, senin kararlarına saygısı yok... oho, bitmişsin sen. Silip engelle ve yoluna devam et. "Seni silip engelliyorum, eğer yazarsan tacize girer ve polise şikayet ederim" de. Sonra bak kendi hayatına. İstersen çok detaylı bir mesaj metni yazabilirim. Yollayıp silersin
Korkacak bir şey yok nihayetinde korkarsan bir ömür boyu esaret altında yaşarsın. Seni tehdit vs mi etti önce ekran kaydı al konuşmaların ve telefonunda vs dursun sonrasında bu tarz bir şey yaparsa ailenle beraber savcılığa gideceğini söylersin ki bunun önünü alasın. Yoksa karakteri bozuksa zaten ilk deneyeceği şey aile ile tehdit veya başka şeyler üzerinden tehdit olur ama sen sanki ailenin zaten haberi var gibi davranırsan elindeki kozu da alırsın tabi bunları tehdit etme ihtimali için söylüyorum.
Yani sen dediğime kulak ver. Ailenin baskıcı olması mühim değil. Sen ona nihayetinde ailenin her durumda yanında olduğunu iyi bir şekilde söylediğinde ailenden vuramayacağını düşünür ve o yoldan vazgeçer. E bir de savcılık kozunu oynadın mı mecburen geri çekilir.
Rica ederim. İşe yarar ama sakın herhangi bir durum için bile hayatında birisi olduğunu vs söyleme yani olur ya o an böyle söylersem beni rahat bırakır diye düşünürsün falan yani sakın o topa girme işler daha da sarpa sarar. Seni seviyorum ama vs diye de cümlelere başlama bu kez umudu kesmez ve sık sık yoklar yani kırıcı olma ama net ol mutlaka.
Bırak sıksın kafasına. Kolpa zaten emin ol yani şu yalanı ergenken söylerdi millet eğer kolpa değilse de bırak sıksın en azından doğal seleksiyon gerçekleşmiş olur. Her böyle söz söylediğinde geri adım atarsan yandın yani
geri adım atmıyorum ki korkuyorum birinin benim yüzümden ölmesini hiç istemem başkasının benim yüzümden evlat acısı çekmesini de istemiyorum kahroluyorum
Niye senin yüzünden olsun ki? Sen mi dedin git kendini öldür diye eğer bu kadar zayıf bir tipse zaten ayakta kalması mümkün değil. Sana her defasında bu yolla bir şey dayatsa kabul mu edeceksin o zaman. Herkes kendi kararının sonucunu yaşar yani kafaya takacak bir şey yok, ben olsam kafamı rahatça yastığa koyar, hiçde yanlış yapmışım gibi üzülmem.
ailemden daha çok korkuyorum hayatım mahvolacak evden dışarıya bile birdaha çıkamayacağım yemin ederim böyle bir ailede olmasam bu kadar dert olmazdı belki de tabi yine üzülürüm istemem ama benimde hayatım bitecek yaşarken
Hiç bir şey olmaz emin ol. Onlar senin ailen ve ne kadar baskıcı bile olsalar nihayetinde bir noktada seni anlarlar yani sana kızar gibi görünürler ama sonunda anlarlar. Yani kafana hiç takma ve kendini yok yere strese sokma.
Güzelim, bu durum seni gerçekten zor duruma sokmuş gibi görünüyor, değil mi? 💔 Ama unutmamalısın ki, ne kadar istemediğin halde de onunla iç içe olmak sana iyi hissettirmiyor anlaşılan. Kendini sev ve kendin için en doğrusunu yap! 💪💕 Sete koyul, kendine zaman ayır, kendini dinle ve sınırlarını çiz. Bir kral gibi dur ve ona da bir adım geri attırmayı dene. Kendini mutlu edecek kararı vermek en güzeli! 🌈✨ Senin enerjine ooooortaya çıkmışsın, biraz kendine zaman ayırmak sana iyi gelir. Kafanda soru işaretleri varsa, tekrar hatırlatırım, ben buradayım! 😊💖