Bir söz vardır, kadınlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanır diye. Sanırım bunu erkeklere de uyarlamak mümkün. Peki sizce bu gerçek mi yoksa bir mit mi? Siz sizi güldüren kişilerden hoşlanır mısınız?
"İnsanlar kendilerini güldüren kişilerden hoşlanır" klişesi sizce doğru mu?
genel olarak bakıldığında sevgililik ilişkisi kurduğun insanla çoğu vaktini geçireceksin. ve geçirdiğin zamanların boşa giden ya da seni gerileten zamanlar olmaması gerekir. bu insan eğer senin her günün büyük kısmını kaplıyorsa sana bir şeyler katan gerek huzur gerek faeklı bakış açısı gerek destek aklımıza gelebilecek her türlü katkıyı sağlaması gerekeri. tabi ki bu karşılıklı olarak seninde ona aynıı şeyler. yani aradaki bitmek bilmeyen sonsuza giden bir muhabbet olmalı.. sürekli gülmekten karnının patlamasına gerek yok. hoşa gitmek gülümsemek kalp çarpıntısı kelebekler sakinlik coşku falan filan ah ne hoş ne güzel şeyler.. kimse istemez sevgilisiyle kafede orda burda oturduklarında birbirinin suratına mel mel bakmayı ya da bir araya gelindiğinde konuşulcak konu bulamayıp sadece yiyişmek. boş şeyler öğğ
Espri ince zeka gerektirir gülmeyi ve güldürmeyi severim Ben beni güldüren insanlardan hoşlanırım onlarla aynı ortamda bulunmaya bayılırım ki bu sadece karşı cins için değil..
kadınlar kendilerini sallamayan, süründüren, hayatlarını alt üst eden erkeklere aşık olurlar. sonra aşık oldukları adam bırakır gider. yüzüstü kalan, acı çekmekten yorulan, şen kahkahalara hasret kadın hayatına giren kendisini güldüren erkekten hoşlanır. aşık olmaz ama güvenir. onunla evlenir, çoluk çocuğa karışır.
Güldüren erkeklerden hoşlanırlar tabi ancak bu sadece önemli bir iki faktörlerden biridir. Daha önemli olan başka faktör bence karşısındaki erkek ile evlenirse bu evlilik ona ne gibi fırsatlar yaratir; kariyer bakımından, maddi bakımdan, sosyal çevre bakimindan vs. Potansiyel çocuklar icin nasıl bir standart lar. Aşkın daha arka planlarda hatta olmasada önemli olmayan bir olay olur.
Mutlu olduğun insanla birlikte olacaksın. Seni özel hissettiren yanında mutlu olduğun, huzurlu hissettiğin insanın yanında. Böyle böyle olacak bu işler. Öyle onunla bununla yok öyle böyle olmaz. Mutluysanız olur abicim yeter ki birbirinize yetmeyi becerebilin.
yapısal olarak eğlenceli biriyim. güldürmeyi severim. şaklabanlıklar yaparım. şekilden şekile girerim. eğlenmeyi severim yani.. bilmiyorum çoğu insan üzerinde iyi mi etki ettim kötümü etki ettim. onu bilemem ama ben böyleyim işte.. pozitif enerji yayarım. bazen çok canım sıkkın olur, moralim sıfır olur, bazen dikkat çeker bu... işte kötü yanıda bu...
kadınlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanmazlar. hoşlandıkları erkeklere gülerler. bence bu söz daha doğru olur. ama kadın olsun erkek olsun komik insanların toplum içinde sevilme ihtimali daha yüksektir.
Haklisin. Ama şoyle de bir kotu durum da varki o da toplum taraindan sevilen komik insanların bir kısmı maalesef insanımsı çıkıyor... ( genelleme yapmiyorum istisnalar haric.)
Elbette, zaten ilişkinin temeli budur. Anlaşabilmek, birlikte gülüp eğlenmek. Abi güzel hissediyor, yüzüm gülüyor o'nunla konuşurken diyorsun... Yani bu kişiler kaçmaz. Bakınız örnek: @Abıhaya-t adlı kız... :D
Hiç gülmeyen insanlar bana pek samimi gelmez açıkçası. gülümseme insanlardan esirgenmemesi gereken güzel bir şeydir. tabi ki üzgün olan bir insandan etrafa yapmacık gülücükler saçmasını beklemek saçmadır. ama herkesin küçük de olsa yüzünü güldürecek bir şey ya da birileri vardır. Özellikle sizin mutluluğunuzla mutlu olan insanlardan gülücüklerinizi esirgemeyin.
Şebeklik yapan insanların sevilme durumu hayattan sıkılan sürekli toz pembe dünyada çalışanlar içindir. Gülmek ve güldürmek tabi ki önemlidir ama bu süreç her zaman olmaz. Her zaman bu beklenti içine girilmemelidir.
aman seçmesinler. bu seferde tek beklentileri gülmek, soytarı sanıyorlar. -ben seni böyle düşünmemiştim :/ e düşünmemişsin işte belli zaten genel olarak hiç düşünmemişsin gülmüş geçmişsin. bu adam ne yer ne yapar düşünen yok anca gülelim derdinde
Evet, mesela kendisi benim tipim degildi ama beni güldürüyordu bana deger verdigini hissettiriyordu o yüzden onunla cikmisdim. ve birde aglatanlar var.. onlardan hayir hicbirzaman gelmez.
En İyi Cevaplar