Hayır doğru değil kadınlar nerede kıro maço var onu severler :D ya da yakışıklı var onu severler ama yine de Araştırmalar da bu tezi destekler niteliktedir. Güldürü yeteneği olan bir erkek, kadınlar tarafından ilgi çekici ve çekici bulunabilir. Bu, kadınların eğlenceye olan ilgisinden, mizah yeteneği olan insanların genellikle pozitif bir kişiliğe sahip olduğu fikrinden veya kadınların kendilerini rahat ve mutlu hissettiren kişilerle birlikte olmayı tercih etmesinden kaynaklanabilir.
Hermes çanta aldım bebeğim sana içinde gece giymen için Victoria secret ten iç çamaşır su beğendiğin Rolex saatin siparişini verdim telefonunda eskimisti iPhone 14 promax aldım sana sormadan iyi etmismiyim bilmiyorum yoksa Samsung s23 alayım diye sormayayim diye onuda aldım artık ehliyeti aldığın için Volvo XC90 aldım kaza yaparsan sağ çıkma ihtimalini düşünerek aldım onuda su Veliefendideki atı etikerdeki katı tarabyadaki yatida üstüne yaptim başka bir arzunuz 😂😂😂😂😂
Ben sevdiğim erkeğin her esprisini çok klas bi espri olarak algılamaktan kendimi alamıyorum tek nedeni onu sevmiş olmuş oluşum... Diğer erkekler müthiş bir espri de yapsalar bana gülünesi gelmiyor hatta a*ptalca geliyor o espriler... Netice, ben beni güldüreni sevmiyorum, sevdiğim erkeği komik bulup O'na gülüyorum nett...
Bir erkeğin sadece güldürebilme özelliği olması yeterli bir kriter değildir. Tamam gülmek, güldürebilmek gerçekten de çok önemli. Fakat baktığın zaman yeterli bir şey değil. Kadınlar bir erkekte bir çok şeye bakıyor. Duruş, karakter ve tavır bana göre bunların en başında geliyor. Sürekli şakalar komiklikler yapmaya çalışan bir adamda çok ciddi bir görüntü sevmez. Kadınlar gevşek adamları sevmezler. Bir ağırlığı olması gerekiyor muhakkak. Her şey yerin ve zamanında güzel çünkü.