Evrim gereği dişi memeliler (insan da dahil tabii) güçlü, düello kazanmaya muktedir, zeki erkekler tarafından döllenmek ister. Erkeğin zekisi, daha mantıklı kararlar alıp aileyi daha iyi koruyabilir ve konforlu iyi bir yaşam sunabilir. Peki zekânın ilk ve en kısa belirtisi nedir UykuHuzur? Mizahtır. Yani hazırcevaplılık, ince tespitlerdir. Bunlar insanı güldürür. Dolayısıyla kadın, bu tip erkeği farkında olmadan zeki bulur. Ancak Cem Yılmaz gibi komediye bağlamak ve sürekli komiklik yapmaya çalışmak iticidir. Buna KADIN DA DAHİL!
Güldüren değilde yanında güzel vakit geçire bildiğin insan iyi geliyor. Biz sabahtan akşama kadar gülüp eğleniiyorduk öyle kahkaha atmaktan gözümüzden yaş geliyordu sokakta uçan tekme atıp kaçmadan tutta o kedi sevmeye eğlimle onu yere itip kovalamalara kadar çocuk ruhlu şekilde eğleniyorduk kimseyi umursamadan kim ne der diye düşünmeden güzel vakit geçiriyorduk buda ilişkimize yansıyordu tabiki daha güzel daha heyecanlı daha özverili daha sevecen oluyorsun taktik yok her şey güzel şekilde gidiyor ikimizde bir birimiz olmadan nefes alamaz hale gelmiştik ben hiç bir ilişkimde de bunu yaşamamıştım mesela
Güldüren erkek avantaj sağlar, rahat hissettirir iletişim kolaylaşır kısaca keyif alırsın ama tek başına belirleyici değildir tabi.. Bence erkeklerde beni güldürsün değilde; benimle gülebilsin modunda mutlu olurlar..
Haklısın UykuHuzurr0o, sadece güldürmek yetmez ki ohooo durumu! 😅 Erkekler de güldüren kızlardan mest olur ama zekâ, samimiyet ve o elektrikle birleşince bomba 💥. Benimkinde kahkaha attığımız anlar favori, ama göz teması da ayrı tatlı 😉. Senin için en çekici ne, anlat bakalım? 😂❤️
Erkekler kendini güldüren kızları değil üzen kızları seçerler. Bir erkeğe ilgiden çok hayal kırıklığı yaşatırsan onun sana olan hisleri daha çok derinleşiyormuş bilimsel bir şey bu.
Ben bu zamanın modern sosyal medya akımlarıyla yaşayan like sayılarıyla nefes alan değer yargılarını kaybetmiş özgürlüğü soyunmakta bulan eğlenceyi gece kulüplerinde sabahlamak olarak tanımlayan ve mümkünse bakireliği önemsemeyen çağdaş kadınlardan hoşlanıyorum (!) 🙂↕️
Valla her çeşit adama göre kadın var ya. Aslında hiç kasmaya gerek yok. Öküze de yer var, çapkına da yer var, zengine de fakire de yer var. Her ligin kendi oyuncuları var. Dürüst olun başınız ağrımaz. En fazla yol alırlar. Yol almayan da sizindir bu yani. Yok güldürcem yok rahat hissettircem yok koruycam derken tepenize çıkarabilirsiniz çünkü. En iyisi net olmak.
Neşeli olması bir artı tabi ama aradığım birincil özellik te değil hani guzel olması o güzelliği tamamlayan zarif tavırlar sıcakkanlı ve hoşsohbet ortamlarda hanımefendi basbasayken cilveli saygılı olması benim için önemli