Kadın erkek fark etmiyor aslında. İki cins te dört mevsim gibi sevgili/eş istiyor. Hayat bu hep gülmek yok sonuçta. Ağlamak da var, sıkılmak da var, düşünmek de var, pişmanlık da var.. Bu liste uzar gider. Kısacası her an farklı bir ruh haline adapte olabilen ama genel olarak tutarlı kişiler aranan kişiler olabiliyor..
Seven kişi için bu fark etmez. Güldürmek bir + gözükebilir. Ama bu ortak fikirleriniz olmayasıncaya kadardır. O zaman bakalım nasıl güldürebilir. O yüzden bir artı gibi gözükse de madalyonun diğer tarafı olduğunu hiç bir zaman unutmayın. Karşınızdaki kişinin her iki tarafının da sizin için iyi olacağından emin olmalısınız. Yoksa bu +1 koyduğunuz karşısında bir çok eksiyle tanışırsınız.
Şaklabanlık yaparak güldüren erkekler bu kategoride yer almaz, zeka kokan erkekler işi götürür. Bunu kullanan erkek ise çapkının önde gidenidir. Nerede güldürmesi avantaj mıdır yoksa avlanmaktan haz alan kadın mı vardır ortada bu belli olmaz işte.
Şebeklik yaparak güldüren erkekler üzerlerine alınmasin. Bu daha çok hazır cevap ve pratik olan erkeklerin yapacağı iştir. Zamanı ve üslubu belirler hangi kişiye nasıl aksettireceğini bilir. Buna ek olarak karşıda ki kişinin espiri anlayışına göre replik ve şive katabilmesi de önemlidir.
Eğer Kızların Yanında Komiklik Olsun Diye Kankasını Ezik Duruma Salarak Şakrabanlık Yapan Bebelerden Bahsediyorsak, 1 Kere Bana Yapılmaya Çalıştı Çoçuğun İç Organlarının Yerini Değiştirdim. Fakat Tadı Kaçmadan Yapılan Şaka Kızların Kalbinin 4/1 Kısmına Giden Yoldur.. :)
canım isterse keyfım yerındeyse cem yılmazla aşık atabilirim.. ancak bir maymun değilim her an her yerde her koşulda degıl.. agır olacagım yerıde bılırım hafıfleyecegım anıda.. birazda sezilerime bakarım.. hoşluk zamanı ise hoşluk yaparız jest zamanı ise jest.. ben hep ölçüye karara zaman ve koşula bakarım herşeyde.. şuursuz değilde olması gerektiği gibi!
her kadina etki etmez bunu gozlemledim hayati daha rasyonel ve mantik kurallarina oturtmus kadinlar az degil.. sibernetik robot gibi yasayanlar degilde marjinal bir hayati belirlemis lumpen kadinlarda etkili oldugunu dunusuyorum...
😸😸 mesela kavgada güldürüyorsa ben hemen yumuşarım zaten genel olarak gülmeye meyilliyim sinirlerim bozulsa gülüyorum mutluyken gülüyorum filan ama daha da sinir olabilirim. onun haricinde bir zamanı yoktur yani beklenmedik bir anda güldürebilir sjdkdk
Sayılır. Ben arkadaşlık ilişkilerinde güldüren erkeği çekici bulurum. Aşkta mizahı iyi olan erkeği 1-0 önde saymam. Hattâ hiç aramadığım özellikler arasında yer alır.
Doğru anda ve kaliteyi bozmadan güldürebilen erkek ile buna minik şuh bir kahkaha ile karşılık veren ama gözlerinde sen akşam görürsün pırıltıları olan kadın kombinasyonu 😊
100 tane sevgilisi olan kadına sorun: sevgilinizin en sevdiğiniz özelliği nedir? hiç kimseden şunu duyamazsınız: ^^esprili yönünü çok seviyorum.^^ diye
Valla ben güldüremedim güldürmek hem sana hem karşındakine bağlı nankörse ve seni değersiz görüyorsa karşındaki gülmez ne yapsan boş soruna gelirsek evet