Sevgilim artık beni hayatında istemiyormuş ama nedeni yok?

Eski sevgilim dün soğuktu bugünde beni terk etti. Sorun sende değil seni üzmek istemiyorum yalnız kalıp kafami dinlemem gerek ayrılmak zorundayım tarzı şeyler dedi. Sonra bende mesajla mi ayrılıyoruz bu biraz tuhaf oldu dedim buluşalım yüzüme soyle en azından dedim söyleyemem dedi neden dediğimde nedenini söylemedi buluşmak istemedi aradim beni sevmediğini soyle bitecek daha da seni rahatsız etmicem dedim söylemem dedi sevdigini soyle o zaman dedim ne fark edecek dedi bende bundan sonra seni sevmicem beni sevmediğini söyle hatta hic sevmedim de diyebilirsin hic sorun değil dedim söylemedi en son görüşürüz dedik whatsapptan engelledi beni ve bitti. Beni seviyor mu sevmiyor mu? Başkası varsa eski sevgiline döneceksen söyle dedim nereden çıktı olsa söylerdim tarzı şeyler dedi. Beni neden istemiyor cok üzülüyorum tam sebep söylemedi sevip sevmediğini de sizce beni neden terk etti?
Güncellemeler
+1 yıl
Telefonda aglamaya basladim tutamadım kendimi ağlıyor musun sen dedi ne alakasi var dedim ben sana ne dedim dedi ne dedim benim icin uzulmeyeceksin aglamayacaksin demedim mi dedi bende sevmedigini söyle bitsin dedim nerdesin dedi sanane dedim bağırdı nerdesin dedi sanane dedim dedim sana nerdesin dedim dedi bende söyledim geliyor musun yanima dedi hayır dedim sonra kisa kesip görüşürüz dedim ve bitti
Sevgilim artık beni hayatında istemiyormuş ama nedeni yok?