Eski sevgilim yüzünden kimseyi sevemiyorum?

Senelerce birlikte değildik sadece 6 aylık bir süreçti, fakat bu süre içerisinde her gün, her akşam yan yanaydık, farklı ilçelerde oturuyoduk ama o beni görmek için 10 dakikalığına da olsa geliyordu, anlayacağınız birbirimize çok alışmıştık. Ailelerimiz arkadaşlarımız bütün çevremiz birlikteliğimizi biliyordu, bir çok anı biriktirdik ancak her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi ilişkimiz sonlandı üstünden aylar geçti fakat asla bu durumu atlatamıyorum aldığı bütün hediyeleri, ona dair her şeyi saklıyorum, O benden sonra 2 tane uzun süreli sevgili yaptı bir gün eski sevgilimi aramıştım sadece sesini duymak için ve telefonu sevgilisi açmıştı şu an ki sevgilisini ise ortak arkadaşlarımızın hesaplarından gördüm story atmışlardı, Yapamıyorum abi unutamıyorum başkasına bakınca ona ihanet etmiş gibi hissediyorum, bir erkekle konuşsam ona ihanet etmişim gibi hissediyorum hayatıma başkasını almaya bir türlü cesaret edemedim ama o ediyor sizce nasıl unutabilirim lütfen bi yolu olması gerek artık onu başkalarıyla gördükçe günden güne kendimi bitiriyorum stresten dolayı hastalık geçirdim hastanelerde yattım yok abi mk çocuğu çıkmıyor aklımdan

Eski sevgilim yüzünden kimseyi sevemiyorum?