Eski sevgilimi cok dusunuyorum sevmedigim halde?

2 sene once biriyle ciktim 1 ay falan ben biraktim Cunku sevmiyodum o cocuk aşıkti bana ben sadece gonlumu eglendirdim (on yargili olmayincahildim ) o cocuk abime falan mesaj atmis ben onu cok sevdim falan diye baska bi sevgilim oldu onunla bizi ayirmaya falan calisti Ama biz nisnalandik sonra anlasamadik ayrildik Beni seven cocgua mesaj attim 1-2 ay once konustuk seni unutamadim falan dedi sonra nisanlimla baristik engelledim onu sonra yine biseyler oldu ayrildik bana tekrardan yazdi 1 hafta konustuk ben konusmayi kestim Ama su son 2-3 haftadan beri hep aklimda yani sevmiyorum onu dusunmek istemiyorum ama hep aklimda sacma sapan onunla ilgili hayal yapiyorum onu stalkliyorum yani anlamiyorum yine boyle oluyo aslinda umrumda bile degil Ama istemedigim halde onu dusunuyorum anilarimiri dusunuyorum gece uyumadan once onu dusunuyorum cok tuhaf sizce bu durum nasil gecer bana yardim edin lutfen bide tuhaf bisey oluyo sanki yavas yavas onu kiskaniyorum stalk edince kizlari falan takip edince veya birlikte foto koyunca sebebsiz kiskaniyorum
Eski sevgilimi cok dusunuyorum sevmedigim halde?