Sevgilim beni artık istemiyor?

Merhaba arkadaşlar 2.5 aydır beraberdik bu 2.5 ay da sadece 5 6 gün buluşabildik gurbetçi olduğum için sürekli il dışındayım neyse iyi güzel anlaşıyorduk takı geçen 1 haftaya kadar ben geçen hafta İstanbul'a geldim geldiğim günden 1 gün sonra birden soğuma girmeye başladı soğuk savrandı 2 3 gün boyunca böyle sürdü en son wp den yazdım napıyon diye 5 dk 10 dk 30 dk cevap yok bir baktım Instagram'da aktif neyse bende şüphelendim takipçilerine baktım 1 çocuk gördüm bu kim dedim oda şu bu vs dedi bunun dedikten sonra coçuğun profil gizlendi bende süphelendim. derken beni aldatıyorsun dedim neyse öyle böyle tartıştık küstük tekarar barıştık sonra soğukluk devam etti bu sefer ayrılıyorum yeter artık dedim sonra yine affetti barıştık soğuk davranmasının nedeni ise ben gittiğim günden itibaren babası kıza kan kusturmuş durduk yere ki ben gitmeden de baslamıstı derken piskolojisi bozulmuş kimseyle konuşmak istemiyormuş o yüzden banada hiç dememiş tabi başka şeylerde var yani anlayacağınız kız sonuna kadar haklı. ben bunu öğrendikten sonrada wp den komuşuyoruz tabi daha dün yine wp den komustuk bir baktım çıkıp çıkıp duruyor yav dedim önemli bişey konuşuyoz o da dedi çok eski arkadaşım yazdı ona baktım derken bende dedim sen böyle yaparak beni sevmediğini değer vermediğini beni kullandığını düsünüyorum bilgin olsun dedim derken demez olaydım bu kez kesin olarak ayrıldı yeter artık dedi aldatma. ayrılma. kullanma bu ne ya dedi ben seni istemiyorum artık dedi neyse öyle böyle iki gündür affet diyorum affetmedi ne olur yardım edin wpnden engellemedi sadece okundu ve çevrim içi özelligini kapattı insaatgramdan da gecenki aldatma olayı için cikrmisti ama ordanda engellemedi yani sizce hala umut varmıdır yardımınıza ihtiyacım var bütün suç benim affetmesi için ne yapmam lazım

Sevgilim beni artık istemiyor?