Sevgilimi cok sıktım ve ayrıldı benden ama daha 2 gun once sogudugunu soyluyo dün gelmis seviyorum ama gelecegimiz yok diyo seviyosan ayrilmayalim diyorum kafama toplamam lazim kendime guvenim yok su kafam karışık sana karşı ne hissettigimi bilmiyorum diyo birlikte calisiyoruz biz yanima geliyo bisey hissetmesem gelmem diyo amac nw seviyo mu sevmiyo mu anlayamadim isi birakmalimiyim uzaklasirsak belki ozler birakmasam mi yoksa ayrilmak istemiyorum onu cok seviyorum
Cevabın nedir?
Sen baktıkça boğuluyorum gözlerinin denizinde
Sen konuştukça yok oluyorum suskun cümlelerimde
Güneşim doğdukça üşüyorum utanıyorum korkuyorum
Parçalanıp sensizliğe dağılıyorum boşluğuna düşüyorum
Senle doğup sende ölüp kendimi sende buluyorum
İnanışım inanışına yenilirse sana teslim olurum
Şimdi yasaksızca kavuşursak sevgiye
Bulamayız bu hikayenin sonunu
Yalnızca sana ve bana miras bu korku
Aslında tüm gerçek bu sen ateş ben su Sevsen beni en uzak nereye kadar sevebilirsin ki?
Başlangıcım mı var ki sonumu bilesin?
Hangi telde hangi makamda söylenebilinir ki şarkımız?
Ya da hangimize hak bu yasak?
Ne kadar cesaret edebilirsin korkarak?
Yok sayarak var olmak mı ki aşk?
Ne kadar yalan söyleyebilirsin daha dürüstçe?
İhanet kadar güçlü mü sadakat sence? Seni sevdim. Duruşunu, uyumanı,
gülmeni, kızmanı, şaşkınlığını, saflığını,
kurnazlığını, çocukluğunu, olgunluğunu
sevdim. Sesini de sevdim, suskunluğunu,
sitemlerini korkularını da sevdim.
Çoğu zaman seni ve o doyumsuz sevdanı,
uçarı sevdanı anlatacak kelime bulamadım.
Sığmadın cümlelere ve hiçbir cümle seni
yeterince tarif edecek kadar derin olmadı.
Seni severken yorulmadım Sensizliği saklıyorum. Bu yara olmadı hiç
Sen dışında asla başka birinin olmadım hiç
Güneşi görmedik hiç
Şikayetçi değilim ama henüz yaralarımı saramadın hiç
Sanki ;
Seninle gezmedik hiç
Kokunu almadım hiç
Gözümde parlaklığı, sevinci görmedin hiç
Ne ben, ne sen göz göze gelmedik hiç
Üzülme şikayetçi değilim hiç
Bir gündüz ellerini tutmayı bilmedim hiç
Aynı kaldırımda yürüyüp aynı tozu yutmadık hiç
Üzülme şilayetçi değilim hiç
Adam gibi bir çiçek vermedim hiEy yar
Yaradan Rabbin adıyla okumaya başlıyorum seni…
Her sayfanda aşkı tefsir eder gibi;suretinin düştüğü her mekanın her zerresinde seni arıyorum…
Gönül bir tutam da olsa adına yakın olsun diye isminin geçtiği her yeri sol yamacıma alıp da yürüyorum…
Bu aşkı ömrüme ibadet bilip ;Besmeleler arkasına aşk makamından bir bir ayetler iliştiriyorum… ss26 Yorumla
Soran+1 yılYaptığım bisey yok sadece biraz fazla karistim ve sıktım ondan oldu
Soran+1 yıl1 bucuk sene çıktık ve baslarda beni gerçekten sevdigine eminim hani olur ya basta iyi sonradan böyle oldu
Soran+1 yılHaklisin iste ama ask olunca bekliyo insan iste bir umut
En İyi Cevaplar
+1 yılİşi bırakmana gerek yok. Arama sorma mesaj atma. Gelirse de normal birisi gibi davran, sevgilinmiş gibi değil. Ne oluyoruz falan derse sana zaman veriyorum. Git kafanı topla, kendini netle öyle gel. Benim kendine güveni olmayan, kendine inanmayan insanla işim olmaz. Ne kadar seviyor olursam olayım karşıma geçip geleceğimiz yok, kafam karışık, kendime güvenim yok diyen birisiyle işim olmaz. Geleceğimiz yoksa sevgili olmamızın da anlamı yok. Git kafanı mı toplayacaksın ne yapacaksın yap ama emin olmazsan bir daha yanıma gelme de. Müsade edersen işimi yapacağım de işine bak. Bir süre onunla diyalog kurmaya çalışma anlasın saçmaladığını, kafasını toplasın, netleştirsin bazı şeyleri paşa paşa geri gelecek ;)
27 Yorumla
Soran+1 yılCok cins ben ona oyle desem aşkından ölse surunse yine gelmez :)
- +1 yıl
Sen dediğimi yap ve bekle. Seviyorsa seve seve gelir.
Tecrübeyi tecrübe etmek ahmaklıktır ;)
Soran+1 yılbir erkek kafam karisik vakte ihtiyacim var dediyse bitmiş midir?
- +1 yıl
Hayır onu fazla boğmuşsundur, aşırı ilgi ve değer göstermişsindir çok büyük ihtimal. Biraz daha böyle devam edersen senden sıkılıp ilişkiyi bitirecektir. O yüzden geç olmadan dediklerimi yapsan iyi edersin ;) İlişkiniz tam bir kaç kovala oyununa dönmüş o kaçtıkça sen kovalamışsın. şu an da hala kaçıyor ama artık son aşamalarda eğer böyle devam edersen biter.
Seviyorsan dediğimi yap. Şayet bunu söylemesinin arkasında kafasını karıştıran başka bir kız değilse, başka özel bir durum değilse emin ol %100 sana dönecektir. ;)
Soran+1 yılBaska bir kiz olmadigina eminim dedigin gibi onu cok ilgiyle bogdum kiskandim ve ayrıldı benden zarwn ama hala kafam karisik bama zaman ver seni ozlemem gerek duygular im karisik diyo ama ozlmeme ihtimalide var tabi ben mecbur olrak 5 ay yaninda olamicam
- +1 yıl
İşinden falan ayrılmana gerek yok. Diyalog kurma, arama sorma, merak etme yeterli ;) Geliyorum 10 dakikaya neden 5 ay yoksun anlamadım?
Soran+1 yılSu an iki secenek var onumde ya ise devam edicem ya etmicem biz otelde caliscamiz icin 24 saat yanyanayiz herkes yanyana olunca sorun olur ozlemez seni daha da soğur diyo
Klasik erkek bahaneleri, götleri sevmiyorum seni demeyi yemiyor çünkü ok. Dengesizlere ayar teraizisi olma derim. Niye geleceğiniz yokmuş, kendine layık mı görmüyormuş, Allah aşkına böyle salakların egosunu şişirmeyin.
12 Yorumla
Soran+1 yılKendine para acisindan iyj bir hayat verememe acisindan guvenmiyo beni incitmekten korkuyo
Zaman tanıyın birbirinize çocuk seviyo belli ama bunaltmalarından sıkılmış biraz rahat olmak istiyo o rahatlığa iyice alışmadan ipleri eline al ama eskisi kadar sıkmaa
03 Yorumla
Soran+1 yılGidicem zaten Ama uzak kalinca benden kopmasindan korkuyorum sadece
Soran+1 yılDaha dogrusu ben uzaklasmak istedim ya çalışacsktim ya da gidecektim ben gitmeyi sectim dogru mu bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızım erkekleri bu kadar sıkmayın ya. Her an mesajlaşalım, konuşalım, bana ilgi göstersin istiyorsunuz. Benim de böyle bir kız arkadaşım oldu. Eni sonu edemedim. Aradım dedim ya beni bu kadar sıkma ya da ikimizde başımızın çaresine bakalım dedim. Ve öyle yapmayı bir müddet kesti sonradan yine aynı şeyi yapmaya başladı. Bende tamam dedim senle daha fazla uğraşamam. Hadi Allah çarşına pazar versin.
01 Yorumla
Soran+1 yılGercekten sevseydin böyle diyebilir miydin?
+1 yılIsi birakakmi... ilerde hayatinda olup olmayacagi bile bell olmayan bir insan icin... kendine deger ver biraz... adsm seni biraksa hak.. toparlsn biraz bacım
08 Yorumla
Soran+1 yılBen kendim icin birakiyorum zaten hergün görmek daha acı verici
- +1 yıl
Hayir canim sen kaçmak icin birakmak istiyosun... ve kendini dahada zayif gosteriyosun... neden meydan okumuyosun... her kadinda bu güç vardir..
Soran+1 yılBen o kadar güçlü değilim artik sürekli aglamak istemiyorum yaninda sürekli görünce icim daha da acicak
- +1 yıl
Kendini dediklerine iknna etmeye calisiyo gibi gozukuyosun... sen sadece guclu olmak isþemiyosun.. bence...
Soran+1 yılBelkide oyle ama sadece gozumun onunde olmasini istemiyorum bir sure boylelikle beni ozlemesini istiyorum
- +1 yıl
Uzgunum daha cok beklersin o zaman
Soran+1 yılBunu bilemeyiz
- +1 yıl
Sonuçlanınca haber ver bize:-)
Ondan uzak dur onla sana gelecek olmaz hayallerini hayatını karartir bir daha sakin benimle konuşma allaha yakın bana uzak ol de.
De derse desin inanma00 YorumlaBaska birine yazıyo o kisiyle olursa sana bay bay olmazsa sa eğer seni seviyorum yeniden deneyelim diycek serwfsizlik parayla degil ya
05 Yorumla
Soran+1 yılOyle bişey olmadigina eminim ben
Soran+1 yılSurekli yanimda ve kiz yuzunden olmadigina gerçekten eminim öyle olsa soyleyecek birisi dürüst o konuda guvenirim ona
Soran+1 yılEvet öyle yapicam
Senden soğudum ya da soğutuyorsa iş bitmiştir zaten sevmiyor belli birini bulunca seni bırakacak bazen sevmediklerinde bile bitirmiyorlar boşta kalmamak için
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten ayrıldık
cümlelere bakara her 2 gencinde liseli olduğunu anlayabiliriz.
61 Yorumla
+1 yılhem seviyorum diyo hem de sana karşı ne hissettigimi bilmiyorum sence?:)
010 Yorumla
Soran+1 yılbir anlasam bende :)
- +1 yıl
seni kırmamak için kıvırıyo :)
Soran+1 yılBuda bir ihtimal ama emin ol kirmak istediginde kırdı yine yapardı :)
- +1 yıl
senin yerinde olsam fazla zorlamazdım istemiyosa zaten bitmiştir kimse için kendimi üzemem sende öyle yap
Soran+1 yılIste ablatamdigim bu bana ayrıldık diyo ama düşünüyorum hep yanyanayiz ozlemem gerek seni diyo bana Kendide tam bitiremiyo
- +1 yıl
o bitiremiyosa sen bitir kızım bosver hayat ne onun gel gitleriyle gecer nede senin kendini üzdüğünle giden yerini yenisine bırakır
Soran+1 yılAnlayamıyorum yenisi gelir mantığını ayrilinca acı cekmiyo musunuz onun yoklugunda insana bu koyuyo iste yeni birini istesen bulursun zaten
- +1 yıl
ya bak ben birinden hoslanıyorum ve baya baya hoslanıyorum ama o bunun farkında değil herkes git konus diyo mesela ama bende o cesaret yok anlaması lazımdı oda onu anlamadı bende kendi kendime acı cektırdım
Soran+1 yılBu hoslanmadan başka bisey ask ve yasanmisliklar var bundan 3 sene once bende birinden hoslaniyodum ama karsima o cikti ve hersey ylanmis dedim asik oldum ona ask baska vazgecilmiyo ve cok aci hele anılar varsa birlikte
- +1 yıl
canım ya bir an kendimi yerine koydum haklısın valla:S
+1 yılBence hiçbir şey yapma normal davran ona normal biriymis gibi hersey onda bitiyor ama gerçekten geleceğiniz yoksa beraber devam etmeyin
01 Yorumla
Soran+1 yılKendine guvenmiyo korkuyo gelecek konusunda
+1 yılhiç uğrasma bence kafasın da bitirmiş seni eyerki sana karsı ufacık biir duygu tasısa sevgiye dair deyil bırakmak seni bunu dusunemez bile. akısına bırak hersey olacağına varır kimse için kendini üzme bence
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin ama onu anlamak cok zor
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizimki de öyleydi kafam karışık cart curt dayanamadım çok çabalamıştım en sonunda ben pes ettim sonra öğrendim ki aldatılıyomusum 10 aydır ayrıyız fazla çabalama bence sende, kendini yıpratırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltakma erkek arkadsınla konuş onla takıl yemek ye bak nasıl yusuf yusuf yapıyo kıskandır.. nie acı çekesinki? o bıraksın ayrıca işi sen nie bırakcan? delimisin nesin boşverrrrrrrr
01 Yorumla
Soran+1 yılOda bana birakma diyo ama gorucem daha kötü olucam yanyana olursak benden dahasa cok uzaklasacak
+1 yılHerşeye tamam da onun yüzünden işten ayrılmak nedir arkadaşım?
Fazla kaptırma kendini su akar yolunu bulur01 Yorumla
Soran+1 yılBiz otelde çalıştığımız icin 24 saat birlikteyiz bu yuzden uzaklasirsak daha iyi olabileceğini hissettim
+1 yılKafası karışık ise görüştüğü diğer hatunu henüz tavlayamamış demek oluyor.
20 YorumlaErkekler ilk önce soğur sonra pişman olur böyledir yani..
05 Yorumla
Soran+1 yılOyle mi sence pişman olur mu?
Soran+1 yılIçimi rahatlatan tek kisisin sagol :)
Soran+1 yılHaklısın umuyorum öyle olur :))
Bana yazar mısın benimde sevgilim beni istemiyo dertleşmek isterim
00 Yorumla
+1 yılHangi Brezilya dizisi bu ;-) karma karisik bisey olmuş yaa
09 Yorumla
Soran+1 yılKarmakarışık ama su anki yaşadığım hayat :)
- +1 yıl
Valla kuzum herkese hak ettiği değeri ver derim fazla değer verip totosunu kaldırma kimsenin bence derim ;-)
Soran+1 yılCogumuzun yanlisida bu zaten ama sevdigin insana istemedende olsa ettiginden cok deger veriyosun :/
- +1 yıl
Bazen çok değer verebiliyorsunuz ister istemez ama ilişkinin ilerleyen günlerinde zaten kimin ne olduğu ve senin hakkındaki düşünceleri az çok anliya biliyorsun ve bundan sonra adimlarini ona gore atman gerekiyor
Soran+1 yılHaklisin ama onunda bana deger verdigini biliyorum
Soran+1 yılSimdi ondan bu kadar canim yaniyo
- +1 yıl
Değer veren insan sevgilisinden sogumaz düşünmek için zaman istemez bence
Soran+1 yılBenim cok iyi bir insan oldugumu ama kendine guvenmedigini soyledi
- +1 yıl
Hahaha kork ozaman o insandan sen ;-)
hepiniz nankörsünüz kızım hepiniz hemde yeter yeteeeer ama yaa yeterrr
04 Yorumla
Soran+1 yılBaska birinden Yaran varsa bunu tüm kizlara yukleyemezsin
Soran+1 yılManyak mısın nesin kardeşim
+1 yıltamam biraz üstüne düşme ufak çekil yanından özlesin sen sık yanında olur sıkarsan özlemez
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende oyle düşünüyorum ama ozlememesinden korkuyorum sadece
- +1 yıl
sen böyle düşündükçe tamam mı daha fazla korkucaksın kaybetmekten ve korkun arttıkça daha çok ihtimalle kaybedersin sıkma canını onuda sıkma biraz rahatlayın özlemesi için boşluk bırakın sevseniz bile bu olaydan dolayı çabuk ayrılırsınız yoksa :(
Soran+1 yılHaklısın 4 ay gibi bir süre gorusemicez bu sanirim yeterli beni ozlemesi icin ama gurur yapar yazmaz belki bakalim nolcak
- +1 yıl
4 ay çok uzun umarım aranıza başkaları girmez gerçekten şu an durum zora girdi
Soran+1 yılVe surekli kizlarla ic ice otelde çalışıyo
- +1 yıl
allah yardımcın olsun yapacağın tek şey dua edip ona güvenmek :(
Soran+1 yılEvet haklısın inşallah herset düzelir
- +1 yıl
keep calm and hayırlısı be gülüm :)
- Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılbir istemiyo bir istiyo istedigin kadar zaman senin olsun de salla
05 Yorumla
Soran+1 yılSallayabilsem keske ama olmuyo
- +1 yıl
Iyi de istemiyorum diyor sonra istiyorum ne bu oyun mu
Soran+1 yılZamana biraktim artık kendi bilir
- +1 yıl
Aynen oyle hayirlisi
Soran+1 yılAmin evet öyle Teşekkürler
Kafası karışık.. Yanına geldimi bir tekmeyi çak geri geldiği yere uçsun çok yan yana gelmeyin :D
00 Yorumlaonu cok sevıyorsan cek karsına adam gıbı konus bence
09 Yorumla
Soran+1 yılKonustum zaten bana kafasinin çok karışık olduğunu benden zmaan istediğini soyledi
Soran+1 yılEvet oyle zaten ama 4 ay falan gorusemeywcegiz bu sürede beni unutur mu yoksa ozledigi icin bana doner mi emin degilim iste hep yanyanaydik simdi gitmem degistirir mi biseyleri
Soran+1 yılEvet bakalım nolcak
Soran+1 yılYaninda kalmam mi yoksa gitmem mi gerek hala emin değilim
Soran+1 yılEvet yaninda kalmam onu sıkabilir diye düşünüyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz birak kafasini dinlesin sende kendini durdur biraz skma cocugu
08 Yorumla
Soran+1 yılSıkmiyorum artık bakalim nolcak uzaklasinca qklina gelecek miyim
Cevap sahibi+1 yılGelirsin korkma
Soran+1 yılbir yandan gitmek istemiyorum ama yanyana olursakta bence dusunmez beni ozlemez
Cevap sahibi+1 yılOluruna birak yoksa zaten kaybedeceksin tamamen
Soran+1 yılAyrıldık zaten
Cevap sahibi+1 yılOnu diyorum ustune gitme hic bekle sakin kafanizi toplayin bir baktin istemiyor bir dahaki iliskinde daha dikkatli ol
Soran+1 yılOyle olacak artik teşekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılÖnemli degil
Karamsar Kişiliğe sahip üzerine gitme zamana bırak acele etme
00 Yorumla
+1 yılAyrıl gitsin seni oyaliyor. s adı üzerinde geleceği yok dior bu ilişkinin daha ne üsteliyorsun ki
00 Yorumlafırtınalı deli dolu bir aşk sizinkisi sınıfı değiştir
01 Yorumla
Soran+1 yılTavsiyesini dinlemek isterdim ama biz is arkadasiyiz sınıf arkadaşı degil :)
Sevmiyor boşa kürek çekme. Kimsenin kalbine zorla giremezsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılOda emin degil ki ne istediginden
Soran+1 yılBenden kafasını toplamak icin zman istedi sadece fZla sıktım rahatlamak istiyor
akışına bırak üstüne gitme gidersen kendini bişey zannedip ters tepki yapar
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım biraz fazla belli ettim onu sevdigimi
+1 yılgençlik aşkları Nisan yağmurları gibi gelip geçicicidr boş ver
00 Yorumla
+1 yılAynısını ben de yaşadım resmen ya son durum nedir barıştınız mı?
01 Yorumla- +1 yıl
Takip edebilir misin
Onun istediği gibi biraz zaman tanı.
05 Yorumla
Soran+1 yıl4 ay ayri kalacağız sence nolue
- +1 yıl
Cidden vakti zamanında birbirinizi sevdiyseniz yani şimdiki haftada bir sevgili değiştiren yalama olmuş duygulardan değilse sizinkisi; 1 ay bile yetecektir. Gerçekten seviyorsanız birbirinizi "Göz görmeyince gönül katlanır" sözü geçerli olmaz :) Bunlar benim görüşüm bu arada. Her Tezin bir Anti Tezi vardır isteyen gelip karşı çıkabilir bana saygı duyarım.
Soran+1 yılGercekten sevdik daha dun sana asik olmasam cikmazdim senle dedi
Soran+1 yılUmuyorum Teşekkürler tavsiyelerin icin
Bütün zamanlar senin olsun de:/
016 Yorumla
Soran+1 yılYapacağım bisey yok gerçekten öyle artik uzaklasacagiz bir sure umarim uzak kalmak iyi gelir
Soran+1 yılSence yaninda mi olmaliyim uzaklaşmak iyi olur diye düşünmüştüm yanyana yin3 ayni barismazsak onu görup hergün dahada cok aci cekmesi var
Soran+1 yılBen aşırı duygusalim sürekli ağlıyorum oda benim aglamami istemiyo biz 6 gun sabah 10dan aksam 11e kadar çalışıyoruz psikolojim iyi durumda değil yanımda ama uzak olmasına dayanamiyorum
Soran+1 yılKeske yapabilsem
Soran+1 yılEvet haklısın
Soran+1 yılKonustuk hala emin degil zaman ver bana ben kendime guvenmiyorum diyo
Soran+1 yılEvet yapacak bisey yok artık uzulsemde aglasamda teşekkür ederim :)
Soran+1 yılAmin hepimizn
Umursama onu :) O zaman her şey tersine döner.
00 Yorumlaböyle odunlarda ne bulursunuz hiç anlamıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılAh bide ben bilsem nerden buldugumu seviyorum ama vicdansizi :)
Soran+1 yılHaklısın :)
Ergenden iç buruklatici satirlar...
10 YorumlaSeni istemeyeni sende istemeyeceksin
00 Yorumla
+1 yılSevmeyene tekmeyi basıp göndereceksin.
00 Yorumla
+1 yılÇok sıkma sevgilini. Normal davran.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet fazla sıktıgım için boyleyiz zaten
- +1 yıl
Akışına bırak 😁
Soran+1 yılEvet :)
İşini bırakmak gibi bir aptallik yapacaksan buyur
00 Yorumlakötü olmuş yawadsdsdsdsd
00 Yorumlailişiki monoton olmaya da başlamış olabilir.
00 YorumlaKafası çok karismis onun :ddd
01 Yorumla
Soran+1 yılOda oyle diyo zaten zaman diyo :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılkafası karışık işte
zaman ver üstüne gitme08 Yorumla
Soran+1 yılZaten uzaklasacagiz 3 gun sonra bir ise yarar mi bu
Cevap sahibi+1 yılbelli olmaz
sen olmayınca başkasınada kaya bilir
hayatına girecek olanlara bağlı
Soran+1 yılTurizmci etrafinda bir suru kiz var istese 2 sene cikmazdi benle gözü kaymadi amacı o olsa zaten yapardi bana oyle olmadigini söyledi
Cevap sahibi+1 yılona güveniyosan sorun yok
Soran+1 yılEvet tek sorun sıktım ve bunaldi istemiyo zaman istiyo benden
Cevap sahibi+1 yılsende zaman ver ve bunaltma bence
Soran+1 yılEvet oyle yapacağım artık
Cevap sahibi+1 yıl:D iyi yaparsın
Sende ona soğuk davran
00 YorumlaAyri kalmaya alissan iyi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl kurtulsun senden.
00 YorumlaÖzet geç liseli
00 Yorumla
+1 yılBoş ver canım
00 Yorumla
+1 yılne iş yapıyorsunuz
00 Yorumlasalla gitsin
00 Yorumlahocaya git
00 Yorumla
+1 yılokurken yoruldum
00 Yorumla
+1 yılayrılın hadı
00 Yorumla