Sevgilim benimle eskisi gibi ilgilenmiyor ne yapmam lazım? Değer verdim sonu böyle oldu !

arkadaşlar eskiden ilgileniyodu mutluydum. bir ara çok üzüldüm ilgisiz davrandığı için ağladım falan. şimdi üzülmüyorum bende o gibi ilgisiz davranıyorm ona ama. en azından arada konuşsun unutmasın beni istiyorm. memleketinden öğrenci olduğu şehire gitti 1 gün önce. memleketine bayram için gitmişti . sevgilim bana 1 aydır çok değişik davranmaya başladı üzüldüm ağladım falan ama en azından konuşuyodu sorularım geç cevap vermiyodu aklına geliyodum yani. Şimdi o öğrenci evine gitti 1 gün önce ve oyuna girdik herzamanki gibi.Şimdi oyundayız öğlen girdi oyuna arkadaşnın yanında takılıyor yanıma gel beraber takılalım dedim biraz takılıyım aşkım dedi. takıldığı odada inci odası oyunda inci odaası açmışlar orda bu piçç arkadaşıyla oyun oynuyor arkdaşı nereye o oraya gidiyor. benim yanıma gelmiyor oynamaya. ben birşey yazmazsam hiç bişey yazmıyor. bazen sorularıma dahi geç cevap veriyor oyun oyunuyodum aşkm falan diyor.

bazen bana haber vermeden birşeyler yapıyor ne bilim aniden çıkma film izleme gibi. daha sonra merak ediyorum ben çünkü hep söylerdi bana. herneyse bu takıldığı arkadaşlarınıda biz sevmiyoruz benim ezgi dye arkdaşımda var bide sevgilimin ev arkadaşının sevgilisi oluyo ezgi biz 4lü takılıyorz genelde. ama sevgilim o piççç arkdaşlarıyla takılıyor. piçç dediğim o arkdaşları çocuk gibi davranıyorlar her kıza asılıyorlar küfür ediyorlar kavga çıkarıyolar. afedersiniz totosunun resmini çekip caps olarak atmış arkdaşı iddaya girmişler. hiç sevmyorm bu tip insanları sevgilimnde takılmasını istmyorm o çocukla özellkle taklyor. bana eskisi gibi ilgi göstermiyor trip yapıyorm soğuk davranıyorum neden böyle davranıyosun demiyo anlamıyo sanırım. ne yapmam lazım ? ÇOK FAZLA DEĞER VERDİM SONU BÖYLE OLDU.
Güncellemeler
+1 yıl
birde bana bu aralar şu şakaları yapıyordu; üstüne kuma alsam olmazmı hayatım diyodu. daha sonra otobüste yolculuk yaparken kızları süzüyom diodu birde bu aralar bana kanka falan diyodu çok sinirlerim bozulmuştu bende ona ayak uydurdum kanka falan diye konuşuodum şimdi normale döndü hani şaka yaptığını biliyorum ama böyle konuları konuşması nerden aklına geliyor bişeymi planlıyor anlamadımki.
Sevgilim benimle eskisi gibi ilgilenmiyor ne yapmam lazım? Değer verdim sonu böyle oldu !