Sevgilim eskisi gibi ilgilenmiyor benimle, ne yapacağım?

Merhaba.
Öncelike yazım hatalarımdan dolayı özür dilemek istiyorum gerçekten çok kötü günler geçiriyorum ve içimi açma gereği duydum.
Benim ilk başlarda mükemmel giden fakat zaman geçtikçe sanki hergünüm acı içinde geçen bir durumdayım.
Çok güzel başlayan bir ilişkim oldu ve bu benim ilk ilişkim 22 yaşındayım.
Ben farklı bir insanım ve kimyam herkes ile uyuşmayabiliyor ve şu anki arkadaşımın beni anlaması ve sevmesi çok güzel.
Ancak son 10 gündür belki benden kaçtığını farkediyorum.
uzak mesafe ilişkimiz var ne yazıkki Aksaray - İstanbul.
Her zaman onu mutlu etmeye çalışıyorum çiçekler hediyeler olsun hiçbir zaman ondan hiçbirşeyi esirgemiyorum elimden geldiğince mutlu etmeye çalışıyorum güzel sözler söylüyorum vs vs.
ancak son zamanlarda sanki dediğim her şey sinirini bozuyor gibi bana çok çabuk sinirleniyor.
Beraber vakit geçirmek istediğimde arkadaşları ile daha çok vakit geçiriyor.
Aradığım zaman en fazla 5 dakika konuşuyoruz ve kapatıyoruz.
Şu olanlar son 10 gün içinde oluyor bi problem olup olmadığını sorduğumda ise olmadığını belirtiyor.
Sadece değiştiğimi söylüyor ki evet değiştim kendimi onu üzmemek için çok kasıyorum.
Hobilerimden vazgeçtim sadece onunla olmak istiyorum ve o benden ben olmamı istiyor sevdiğim şeylerden vazgeçmememi istiyor istediği gibi yapmayı denedim ancak onunla konuşmadığım her an onu çok özlüyorum.
Yaptığımız ufak bi tartışma bile gözlerimi dolduruyor.

Sevgilim eskisi gibi ilgilenmiyor benimle, ne yapacağım?