Sevgilim artık beni istemiyor

Sevgilimle 2 yıldır beraberiz.O benim ilk erkek arkadaşım.2 yıl boyunca hep benim yanımda oldu ve her gün birlikteydik.Bana çok aşıktı, hiç bir erkeğin yapamayacağı şeyleri yaptı ; çok büyük fedakarlıklar gösterdi.Ama benim düşüncesizliklerim yüzünden küçücük şeyleri abartıp kıskançlıklar yaptı.2-3 kez bunlardan dolayı kendimi kötü hissedip ayrıldım ondan.Her defasında da pişman oldum onu çok sevdiğimi anladım.Her defasında da beni affetti ve aynı şekilde sevdi.Sonrasında yine bir ayrılık yaşadık ve 2 ay ayrı kaldık.Barışmak istiyodum ama ortak arkadaşlarımızdan görüştüğü kızlarla ilgli bişeyler duydum çok üzüldüm.Niye yaptın dediğimde 4.kez beni terkettin artık üzülmicem dedim kendime ve öyle şeyler yaptım dedi.Dayanamadık barıştık.Ben onu çok seviyodum ama beraber olmaktan korkuyodum ama artık bunu hakkettiğimizi ve yaşamamız gerektiğini düşünüyorum fakat birkaç denememizde başarısız olduk ve artık korkar olduk ve artık sevgilim beni o anlamda istemiyo ama seviyo.biliyorum.Bana tekrar bir şeyler hissetmesi için ne yapmalıyım sizce ? Bittik artık hissedemem diyoo ?
Sevgilim artık beni istemiyor