Sevgilim artık hiçbir şey istemiyorum dedi?

şu an başka bir problem var iki günde tartışıyoruz bu ara ailemden dolayı ailemin öğrenmesini istemiyorum ve arada telefonumu sessize alıyordum. evimize teyzemve eşi gelmişti dün akşam teyzem hamileydi ve ona odama gideceğiz diye yazdım 10 dk bile geçmeden haberverdim karanlıktaydık mesajını görmemiştim iki kere aramıştı ve yine sıralamıştı cümleler bende kanıt için 2ses kaydı attım inanmadı evimizde iki gündür annemin 16 yaşlarında bir yeğeni var benden 4 yaş küçük onun o sırada odama girip rahat rahat çıkacağını söylemişti sence izin verir miyim dedim ama hayır anlamıyorsun diyor bana da pek güvenmese de diğerlerine güvenmediği için bu kadar söylüyor bu yüzden artık hiçbir şey istemiyorum dedi aslında fakat öncesi de var ona karşı yaptığım en büyük hatam izin vermeyeceğini bildiğim 10-20 dakika yazmasam oradayken olay çıkaracağını bildiğin ve ailemin beni zorla götürdüğü kuzenimin düğününe ona haber vermeden gitmem oldu. Çünkü ailem zorlasa bile o gitmemi istemiyorsa defalarca tartıştım ailemle çoğu konuda ama yine de suçlu ben oldum bunlarda bile bu düğünü haber vermememin en büyük sebebi de buydu annemi ikna etmeye çalıştım gelmek istemiyorum diye kendi kendime ama izin vermedi kendi kararlarımı vermeme sanki çocukmuşum gibi herneyse işte yine de birbirimizi çok sevdiğimiz için affetti beni bunlar yüzünden hiçbir şey istemiyor ve sıkıldık yorulduk ikimiz de artık tartışmaktan çok sıkıldık şu an bile max 20 dakika geç yazıyorum diye bana kendisinin de yapacağını alttan alttan söylüyor ben gerçekten artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ağlamaktan sinirlenmekten üzülmekten kafayı yedim artık delirdim yemin ediyorum bütün hataları ben yaptım biliyorum o yapmadı yaptıysa bile ben asla bu kadar tepki vermedim asla bu kadar yakmadım canını ama benim kadar da hata yapmadı biliyorum tartışırken sinirleniyor süre geçtiktçe bende sinirleniyorum ama küfürler kötü örnekler bağırması benim canımı yakıyor ve ben asla ne küfür ne sesimi yükseltiyorum çok sinirlenmediğim taktirde ona yapma diyorum sende sinirlendirme o zaman diyor yani cidden kafam karışık ona çok aşığım o da bana çok aşık çok iyi biliyorum ama artık cidden ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim..

Sevgilim artık hiçbir şey istemiyorum dedi?