7 aylık sevgiliyiz. Onun yaşadığı şehirde okuyorum ben normalde. Tam karantina zamanı tanıştığımız için ben kendi memleketimdeydim. Şu an da online eğitim görüyorum. Onun yaşadığı şehirde teyzem yaşadığı için ben onunla görüşmek için teyzemde kalıyordum. 1 ay görüşebildik sadece. Ben ona 3 kere hediye aldım. Yeri geldi kargoladım. Çiçekleri çok severim ona çiçeklerle ilgili gönderme yaptım bir gün dayanamadım. Ben de düşünüyorum herhalde ama her şeyin yeri zamanı var dedi. Neyin zamanı bu anlamadım çiçek sepeti diye bir şey var. Parası da var. Neden almıyor?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İçinden gelmiyordur karıya kıza para harcamam diyordur
Nasıl yontucam bunu
Sal gitsin ne uğraşıyon hazır yontulmuşları var
Sırf bu sebepten ayrılıyım mı
Evet ayrıl tabi bu sebep diyip küçük görüyorsun sebebini ama belli ki kafana takmışsın yani demek ki artık küçük bir sebep değil
Hediye almıyorsa cimridir belki ondan olmasın sen neden alıyosun değer verene değer vereceksin
Buluştuğumuzda öyle değildi ama yeme içme konusunda. Ben eskiden aldım artık onun bir şey almadığını görünce ben de almam artık.
Hiçbirşey almıyorsa alma diyom bende sana işte kadınlar değerlidir kadına çiçek alcan mutlu olsun diye erkek senin değerini bilmiyo demekki
Kıymetini bilmiyosa sende ona kıymet değer verme
Mesajla çok güzel davranıyor. Ama bir çiçek bile almıyor ya. Ya ben onun için kargoya gittim.
Çiçek olan zaten sensin çiçek kadar değerlisin ama erkek değerini bilmiyor demekki. Sana kargoya gidilirmi ya bir hediye için
Gittim ben ama o 2 dk bir siteye girip çiçek alamıyor
Kesin bu çocuk seni göt üstü bırakır. Şu ana kadar hangi erkeğe iyi davrandıysam götü kalktı çünkü jsjdj
Bazı erkekler öledir çıkarına kullandığı bişiy olmayan kadına hediye almazlar
Ya 7 aydır tanışıyoruz getçekten ilgili biri. Beni sevdiğine de eminim. Nasıl yontucam ben bunu ya
Çok ilgili belli yedi aydır kaç kere görüştünüz hep sen gitmişsin sen almışsın sen yapmışsın bana da böyle yapsalar bende ilgili olurum niye olmasın ki mesaj yazdığı bi manitosu var sonuçta
Bir kere o da geldi günübirlik burada kalıcak yeri yok burayı gezdik sonra trenle onun yaşadığı yere gittik benim orada teyzem var onda kalabiliyorum ben. Mesajla görsen o kadar ilgili davranıyor ki. Beni sevdiğini de biliyorum gerçekten bak.
Sende almayacaksın o zaman madem seviyor sana göre değer veriyor göz ardı edeceksin bunları , senin nasıl bi ilişki istediğin önemli
Ya ben romantik bir insan isterim. O da romantik ama sözlerle. Hediyeyle değil. Ben de almam zaten artık.
Boğa Burcu mu
Başak
Bende aynı durumu yaşıyorum ki benim sevgilimle aynı işyerindeyiz o hoşalndo o ilk adımı attı ilk 1. ay bana çiçek sepetinden gül bilet keki gönderdi ama sonra bir doğumgününde birde sevgililer gününde aldı markete gidince bile soruyor sadece ama ben sormadan alıyorum
Hiç bir erkek almıyormuş zaten duyduğuma göre Türkiyede o yüzden buna alışmalıyız galiba
Sen ne hediye verdin ona ki
Çok büyük şeyler değil. Karantina zamanı bir şey boyamıştım onu çerçevelettim yolladım. Buluştuğumuzda takımının maskesini beğenmişti. Sürpriz yaptım onu aldım. Doğum gününde yanında olamadım sweatshirt yolladım.
Özel birşey verdin mi
Sadece bu 3 ü
🙂 anlamadın ama neyse boşver 😉
Bu sitenin kızları hep mi öküz sever.
Çok ayıp ediyor verme ona artık hsjsjs
Birlikte olmadık hiç
Aferin sana hiç vermeee ona😄
Cimri işte anlamıyor musun
Buluştuğumuzda öyle değildi ama yeme içme konusunda
ayrıl sana zengın ayarlıyım
Fakir bulmuşsun
Kendine gömlek, orjinal forma alıyor. Bu nasıl fakirlik?
Bir kıza para harcamak istemiyorsa kendine kadar vardır
Kendine gömlek almayıp çiçek alabilir o kadar çiçekleri sevdiğimi söyledim gururumu kırıp neden almıyorsuna bile getirdim ama anlamayan anlamıyor işte. Ya ben yerin dibine girerim o bana 3 kere bir şey alsa ben hiç almasam.
Kro demek mi
Bilmiyorum valla
parasi yoktur belki
Hayır var kendine forma, gömlek bunları almasını iyi biliyor
Deger vermiyo demekki
Ya veriyor 7 ayda değer verip vermediğini anladım çok şükür
Kendine aliyoda ssnmi aklina gelmiyosun
Her şeyin bir yeri zamanı vardır diyor. Neyin zamanı bu anlamadım. Oraya gitmemi mi bekliyor? Ama internet diye bir şey var.
Boş..