Sevgilim beni istemiyormuş artık, ne yapmalıyım?

Ben doğunun güzide bir köyüne atanmış bir öğretmenim. Aynı zamanda KS nin de eski üyelerindenim. Erkek arkadaşım olacak olan adam hesabımı kapattırmıştı. Her neyse, herşey mükemmel gidiyordu. Ta ki sevgilimden bir kazık yiyene kadar. Benden artık ayrılmak istediğini söyledi. Bana güvenmediğini inanmadığını vurguladı. 4 senedir beraberiz. O henüz okulunu bitirmedi, halen okuyor. Şu an uzak şehirlerdeyiz. Bir gün bana bir mesaj geldi nerdesin diye. Arkadaşlarımla olduğumu, gezmeye gittiğimi söyledim. İnanmadı ve benden fotoğraf istedi. Çok zoruma gitti ama attım. Maksat kimlerle gittiğimi ona kanıtlamakmış Neyse sesimi çıkarmadım. O gün benimle hiç konuşmadı. Ben ona özlem dolu mesajlarımı atıyordum her zamanki gibi ama o bu sefer tepki vermedi. Neyse dedim sineye çektim. Çünkü evlenicez diye biliyorum ben. Ayrılmaya karar verdi kendi kendine tamam dedim. Bugün mesaj attım beni bırakma sevdiğini biliyorum diye. Geçirdiğimiz güzel günlerden bahsettim. Ama sanki duvara konuştum. Aşık olduğum adamdan eser yok. İçinden bir his ona yalan söylediğimi söylüyormuş. Ağzımı bozduracaklar bana. Ben senin içindeki hise sıçayım. Sana mı kaldım ben it! Yalvardım ben ona, ilk defa bir erkeğe yalvarıyorum. Üzgünüm seviyorum ama olmaz dedi. Yani dostlar beni yarıyolda bıraktı. Ne denir şimdi buna? Okudunuz mu bilmiyorum ama ben eski günlerdeki gibi buraya içimi dökmek istedim. Umarım yardımcı olursunuz. bir de bir gururlu ki anlatamam. Aşkından ölse pişman olsa geri dönmez o derece.
Güncellemeler
+1 yıl
güncelleme için üzgünüm ama bana dediği bişey daha vardı ki o da şu;
istersen seninle konuşmaya devam edebilirim sana biraz daha zaman ayırabilirim sen istersen !
Bana acıdı aklınca.
Sevgilim beni istemiyormuş artık, ne yapmalıyım?