Sevgilim beni artık sevmiyormuş, ne yapmalıyım?

Sevgilim gerçekten hayatımın aşkı onunla çok zor bi anımda tanışıp aşık olduk. yaklaşık 1 buçuk yıllık bi ilişkimiz var. ardından Bi sonraki sene sınıflarımız ayrıldı. ve az buz görüşmeye başladık birlikte vakit geçirirken ikimizde çok eğlenmiyoruz. onu çok seviyorum ve onun sevmediğini son aylarda hissettemeye başladım, ve bu dönem açığa geçtim artık haftada 1 falan buluşuyoruz. okulunun çıkışına gidiyodum ilk zamanlar ama erkek arkadaşlarıyla çok eğleniyo ve beni çok kenarda tutuyo. beraber yürürken. artık okuluna gelmemi de istemiyor ve dün akşam bana beni sevmediğini davranışlarımdan bıktığımı söyledi , çok yapmacık hareketlerim oluyo. bazen rahat hissettiğimde şımarıyorum evet ama bunu bana daha önce söylemedi ve bikaç aydır beni sevmediğini de söyledi ve by cumartesi beraber konuşup karar alıcaz benden ayrılmasından korkuyorum sizce nası Bi yol izlemeliyim ben düzelebilceğime inanıyorum ve not: çok arkadaşım yok o giderse yapayalnız kalıcam ve o oğlak burcu

Güncellemeler
+1 yıl
Ek olarak dün onu görmeye gittim bilmiyorum tutamadım kendimi konuşmak istedim orada arkadaşları vardı *ortak arkadaşlarımız ama yüzüme bile bakmadılar sanki aldatmadım gibi Bi olay vardı ortada* sonra dedim seni seviyorum ben bitirmek istemiyorum dedim bunca ay niye söylemedin dedim açıklamaya çalıştı gözlerinin içine baka baka ağladım sil gözyaşlarını dedi sarılmak istedim saçmalama dedi bana sonra tıpış tıpış evime döndüm ama cumartesi gene oturup konuşucaz bu sefer sert olmayı düşünüyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Bana aldığı herşeyi geri vericem
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar şu an barıştık bana sımsıkı sarıldı ve özlediğini söyledi fakat hala biraz soğuk yani hemen ısınmasını beklemiyorum fakat ona hergün yazıyorum konuşmaya çalışıyorum onu güldürmeye çalışıyorum ama onun bana vakti yok sanırım ve sevdiğini söyledi anlam veremiyorum
Sevgilim beni artık sevmiyormuş, ne yapmalıyım?