AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
264Cevap
kadinlar daha bencil erkekleri veya kendimi savundugum icin degil, sizin sozunuzu tutan ve 1 dediginize 2 demedigimiz icin türk erkegi kadinina sahiplendigi icin bu böyledir. günaydin
ilişkinin temeli bencillik bence sonuçta yalnız kalmamak için insanların ilişkileri var kendilerini düşündükleri için
Erkek erkekliğine kadında kadınlığına o kadar da çok kapılmasa bunlar olmayacakta, bazen bir taraf üste çıkıyor çıkmaya çalışıyor ne kadar yanlış.
https://vocaroo.com/i/s0UcoGLB73yB
erkeklerr tabikidee onlar okadar bencilkiii herseyi istedkleri gibi yasatmk ve yasak isterlerr duygulari ykturr
Kadınlarin cogunlugu doymak bilmez ve gerilimden beslenir.. oysa yetinmesini bilip huzuru seçen insanlar hep mutlu olmustur
kadınlar bencil olur hep benimle ilgilensin beni sevsin beni gezdirsin ben olayım hayatında ben ben ben
bir kadın olarak kadınların ilişkide daha bencil olduğunu düşünüyorum bu cinsiyetçilikten kaynaklanıyor
cinsiyetçilik derken toplumda kadınların daha soyut olmaları ilişkilerin de bencil olmasinimi sağlıyor tam anlayamadim?
anlayamamışsın zaten belli soyut kelimesini bir defa bile kullanmadım genelde dedim bakın genelde ilişki üzerinde kadınlar bencil olabiliyor genellemenin içine girip girmemek kişinin kendi meselesi
anlayamadiysam anlat? Cinsiyetçilikten kastin nedir? 3 kişiyle ilişkim oldu bencil olduğumu düşünmüyorum. Genellediğinin farkındayım
ben sana Cinsiyetçilikten kastin nedir diyorum? Sen bana genel yorumunu söylüyorsun
anlatıyorum zaten cinsiyetçilikten kastım "bazılarının" erkekler hesabı ödemeli erkekler özel günlwri hatırlamalı erkekler ilk teklifi yapmalı erkekler hediye almalı gibş şeyler genelde erkekler bencil olmaz ilişkide erkekler ilişkide yine genellikle acımsız olurlar
şu an daha net oldu 🙋
bu kadar açıklama yapmaya üşenmiştim
ama adım şimdi burda kadın düşmanı kadına çıkacaktı
kadın düşmanına açıklamayınca cıkcaktı adın şu an cıkmayacak 😁
o yüzden açıkladım söxksmxjdj
toplumsal degerler ama kocasini s2ven bir kadin benvil degildir karisini seven bir adam bu sevgilisi nisanlisi da olur
kadınlar elbette. vasat tipte bir kadın için bile çok fazla alternatif var. Haliyle kendi keyifleri daha ön planda.
kim daha çok alttan alıyorsa, kim daha çok fedakarlık yapıyorsa karşı taraf o kadar bencil. Kadın erkek olarak değerlendirmemek lazım
Bencillik tek bir cinsiyete özgü değil. Tüm kadınlar veya tüm erkekler bencildir denemez. Kişiden kişiye göre değişir.
ikiside. hayatta hersey dengeli. bencil olmayana muhakkak bencil denk düşüyo. hep özverili uyumlu ben oldum. bencil olan da erkek.
Sonuca bak büyük oranla kadınlar erkekler demiş erkekler de kadınlar :) herkes kendını duzeltsin sorun kalmaz☺️
kişiden kişiye değişebilir ama bence kadınlar ilişkilerde daha bencildir. Duygusal anlamda da böyledir bence..
hep benimle ilgilensin hep en hep ben diye diye soğutuyosunuz kendinizden bizim de bir hayatımız var azıcık salın bizi
Ulan sevdiğim kıza o kadar fedakarlık yaptım hiçbirini görmedi ben de peşini bıraktım😂 kimse bana kızlar erkeklerden daha fedakar demesin.
kim daha az seviyorsa o bencil cinsiyetciliğe gerek yok
Tamam sevince çok ileri gidiyoruz ama bu bencillik değil kadınlarda abi sıkıntı ya
sizde de bir sıkıntı var kuzum. Sıkıntılıları seviyosunuz :D
Biz sıkıntıyı seviyoz
Oranlara bakarsanız kadınların özeleştirisi daha yüksekmiş...
Kadın erkek ayrımı yapmamak lazım karakter meselesi tamamen
Katılıyorum
Kesinlikle ve kesinlikle kadınlar daha fedakâr erkekler bencil 😮 Erkekler fedarlık yapmaz dediklerini yaptırmaya bayılır..
Tamam bazen katlanılmaz oluyoruz ama genelde kadınlar daha bencil ve anlayışsız oluyor.
Bir hanfendi olarak her ne kadar söylemekten çekinsem de kadınlar cevabını veriyorum...
PDR sana katıliyorum 😊😊
Katılırsın tabi 😂
😂😂😂
erkekler erkek oldukları için iliskinin reisi olduklarını dusunerekten her istedikleri olsun istiyorlar o yüzden daha benciller
Kişiden kişiye değişir ya bencilliğin cinsiyeti yoktur hem bencil olan her konuda bencildir
Kadınlar ah şu kadınlar kendi yaptıkları hata olmaz ama aynı şeyi erkek yaparsa ölmeyi hak ediyor tarzı bir kuram ve nizam var onlarda canım
erkekler daha bencil bu sebepten dolayı kadınların bir çoğu başka partnerlere gitmek zorunda kalıyor erkeğin kendi zevkini değil partnerinin zevkini düşünmesi gerekiyor bence
Bencil taraf demeyelim.
Bir taraf diğerinden daha az fedakâr diyelim.
Ama cinsiyetle genelleme yapmak yanlış olur.
Sonuçta milyonlarca farklı kişilikten bahsediyoruz.
Yanı bu soruya bir seçenek daha ekleyecek olsaydım az seven daha bencil derdim
Insanın yaradılışıyla alakalı bu kadın erkek ayrımı olduğunu düşünmüyorum
Bence kadınlar yapmıyormus gibi gözüksede cok nazlı istediklerini her türlü yaptırıyor.
Göreceli bir soruya anket yapılması gerçekten saçma..
kadınların erkeklere , erkeklerin de kadınlara baskısı çok net gözükmüş anlette
bu tamamen insanların fitratıyla alakalı birşey kadınıda erkeğide aynı
helal olsun ya. sonunda gerçekleri söyleyen kadın gibi kadın..
ülkemizde kadın kaçan erkek kovalayan konumda olduğu için kadinlar da pek bencil yapılıyor maalesef.
Çunku kadinlar erkeklere oranla daha kiskanctirlar oyuzden surekli ben merkezcildirler
Alakası Yok bence kıskaçlık görecelidir bu bencillik tamamen ne kadar değer verdiğine ve karşımdaki insanın Ne kadar mutlu olmasını istediğine göre değişir bunun kız erkek ayrımı yoktur
Valla sürekli kadınlar tarafından reddedilen birisi olarak iki tarafın da çekilmez olduğunu söyleyebilirim.
Kadınlar gene kendilerini haklı çıkarmaya çalışmış ama becerememişler 😄😄
kadıns ya da iki taraf da olabilir bak bilemedim şimdik
Bence kadınlar 😉😂😉
ben mesela biraz bencilimdir. hep beni sevsin derim. ama bir okadar da cömert ve fedakarım. bana nasıl yaklaşırsa iki kat fazla yaklaşırım.
iki tarafta bencil oluyor bu kadar basit tek taraflı değil
insanlar bencil ilişkilerde de normalde de kadını erkeği yoktur bence bunun
genelleme yapılacak daha kaç mevzu kaldı bitince beni uyandırın
Erkeklere göre kadınlar , kadınlara göre erkekler daha bencildir.
Kadınlar, erkekler genelde anlayışsız ve inatçı oluyolar. Benim hayatımda öyle oldu hep en azından.
Bence erkekler daha bencil, kendi adıma değil genel olarak konuşuyorum
Erkekler her şeyi kendilerine hak görüyorlar kadın yapamaz diyorlar.
İki tarafta ilişkide bencil.
kıskandırmak.. için ellerinden geleni yapıyor iki tarafta.
bu sitede beni bencil bulan kız oldu ve beni terk etti
Kadınlar çok geniş yönlü düşünemiyor genelde :)
Bencilliğinin kaynagıda bu bence ;)
Bunun ayrımını yapmak doğru değil daha çok karakterle ilgili erkekte bencil olabilir kadında
Karaktere göre değişir. Cinsiyetle alakası yok. Genelleme yapmak yanlış zannımca :)
hahahahaha tabi ki kadınlar. bide sizi mi düşünücektik 😏
Hayattan bezdirseler de erkekler esit diye düşünüyorum kadinlar yerine göre bencildir
bir erkek olarak diyorum ki erkekler daha çok bencil ilişkide toparlayanda herzaman kadınlara düşer
Bu sorunun cevabı güneşin doğudan doğması kadar bilinen bir gerçek ve Tabi ki kadınlar
Yani ilgiyi kim daha çok bekliyorsa o bencildir... :) :)
Erkekler tabikisi. Kadınların anaç duyguları bencillik yapmaya izin vermez.
Bir kadın gerçekten severek birisiyle sevgili olmuzsa asla elinden geleni yapmadan ilişkiyi bitirmez
kesinlikle erkekler yani evlilikte erkekler daha bencil. nett.