AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
264Cevap
Erkekler; kızlar daha bencil derken
Kızlar; erkekler daha bencil diyor.
Şaşırdık mı? Hayır. 😀
karakterinde bencillik olan daha bencildir bunun erkeğiyle kadınıyla alakası yok
Kişiye gore değisir ama yasanmisliklarima bakim kadinlar
Erkek fedakardır etrafımda çeşit türlü örneğini verebilirim gönül veren erkek kesinlikle fedakar ama aynı şey kadınlar için geçerli değil tabi bu söylediğim bütün kadınlar için değil
ilişkide kimin götü kaldırılırsa o bencil oluyor erkeği kadini yok
şu sitede erkekler mi kadınlar mı sorusunun zihniyeti ne zaman değişecek.
bencılın erkegı dısısı olmaz bencıl her daım bencıldır :)
Bazen hiç çekilmeziz, kabul ediyorum. :):
erkekler bencil olur çoğunda erken boşalma olduğundan kadını pek düşünmezler
Çok ilginç bir bakış açısı yiğidim ara bul beni tanımak isterim seni 😏
ikisi de farklı konularda bencillik sergiliyor bence eşitler
Kadinlar erkeklere erkekler kadinlara. Bakalim kim kazanacak :D
Kişiden kişiye değişiyor ama gördüğüm erkeklerde bencillik
%99 kızlar daha bencil. şu an abimin karısı yani yengem ile tatile geldim, bunu net bir şekilde görebiliyorum. Yengemin annesinde ve kendi annemde bile gözlemliyorum bunu.
erkekler cunku benim isteklerim masum ve yapilabilir onunki daha büyük kendi hirslari icin oluyo bazen
Erkekler bence. Kadinlar her turlu fedakarligi yapiyorlar cunku onlar birer anne adayi!
Kadınlar hep kendini geri planda tutuyor isteklerini belirtmiyolar genelde bu yüzden dolayı erkekleri bencil olarak görebiliyolar
Daha çok seven erkekse bayan daha bencil oluyor fakat daha çok seven kadın ise erkek daha bencil oluyor
Erkekler diyenlere sormak lazım. Niye kızlar erkeğe istediğini yaptırmaya çalışır ve erkek isteğini yapmazsa trip atıp küser?
Kızlar prenses mi?
Kadinlar devamli ilgi istiyor dusunmuyo karsisindakinin isi gucu var mi hep ben hep ben benimle ilgilensin istiyo 😏 kendi isi olunca da yazmiyo
ben sevgilime karşı bencil değilim oda bana karşı bencil değil
Karakterden karaktere değişir bu genelleme yapılamaz.
sevgilime çok değer veririm ama sevgilim yok tek takılıyorum dkdkfhekdhfekdf
şu ana kadar sevdiğim erkek benim için fedakarlık yapmadı şahsen aksine kaçmayı tercih etti
Bir dediğini iki etmeyen bazı kadınlarda var. İkisi de aynı.
iki tarafat olabiliyo kisiye gore farklilik gosterebilir
bence bunun kadını erkeği yok seven insan fedakar dir
Soruyu soran bencillik yapmış hemcinsine bencil yazmamış buda kadınların bencilliğinin göstergesi
açıklamayı tekrar oku bence
@TuanaKamer gerek yok
dürüst olalım en ufağından bir restorana bile gitseniz hesabı erkek ödeyecek
ve bundan mutlu olacak çünkü sizi rahat ettirdi :)
bende sitedeki bur çok sorunun gereksiz yere cinsuyetcilik yaptigini goruyorum. sizce kadinlar ni daha cok nefes aliyo mu erjejler mi o nu bu mu
Genelde Kadın fedakardır çoğu zaman, kabullenicidir. Erkek bunların hiçbirini yapmaz, bencildir. İstisnalar var tabi
Bir erkek olarak bunu söylemek zor ama bence erkekler daha bencil.😊
insanın kendi bencildir. cinsiyetle alakalı değil bu, kafa yapısı ve kişilik ile alakalı
bende bir kadın olarak erkeklerin daha fedakar olduğunu düşünüyorum istisnalar kaideyi bozmiyi
Erkekler tabii ki.
Gerçekten.
Bazı durumlarda kadın erkek diye taraf tutmak ne kadar iğrenç bir tutum olsa da, bunda kesinlikle erkekler daha bencil.
Cinsiyetle alakası yok, kişinin yapısıyla alakalı bir durum
Erkeğin maddi , manevi hiç bir yanını düşünmeden bir şeyler kadın tarafı bence bencildir.
Biraz düşününce bencil tarafın kadınlar olduğunu anladım eski sevgilim saolsun
Ne saçma bir anket bencillik bireysel bir tutumdur, cinsiyetçiliğe vurmayın her meseleyi
kadınlar daha bencil tabikide hele sekste daha zorlar erkeğe göre
kadınlar hem bencil hemde kaybetme korkusuyla yanıp tutuşuyor
Aşk sevgi flört cinsellik evlilik falan filan yalan bunlar kardeşim valla yalan yok öyle bir şey yok
Erkekler biraz fazla abarta biliyorlar. Şahsen bende öyleyim. Özelliklede cinsellik konusunda. Bence iki tarafta fedakarlıklar göstermeli. Aşkda bencillik ayrılığa sebep olur.
Kadın erkek farketmezsizin ilişkide fedakarlık yapılmamalı yapılsa bile bir derece olmalı
bence kadınlar bir istedikleri olmayınca hemen küsüyorlar ve saygıyı sevgiyi unutuveriyorlar ondan sonrada halleri hareketleri davranışları değişiyor hemen
Yerine göre sürekli değişen bit şey bu dediğin çok doğru büyük bir çoğunluğu erkekler dediğin gibi karşılıyor ama kızlarda çok fedakar hakkkını yiyemeyiz
genelde duyduklarıma gore erkekler daha bencıller boşaldımı bıttı tamam
Kadınlar bencilliğin daniskasını yapıyor, erkekler daha rasyonel düşünebiliyor
ne alaka kadinlar hep sacini supurge eder, erkekler ise bencil olur😜
anlamadııııııııııımmmmm 😀
Anladin anladin 😂
akıllı ol bence tatlım 😂
goruyorsunuz iste erkekler hep boyle tehdit eder 😂
evlendiğimzde görüşcez merak etme 😂
😱😱😱😱
😘😘
Kadınlar tabiki, sadece kendini düşünüp ilgi istiyorlar..
Seven taraf paylaşımcı olur sevmeyen taraf bencil Olur bence 🙄
Bence genelleme yapmaya gerek yok iki tarafta olabilir bu insanların karakterlerine kalmış birşey
Her ikiside daha doğrusu genelleme yapmaya gerek yok bazı insanlar öyle kadın erkek fark etmiyor
erkekler kadınlar demiş kadınlar erkekler demiş :SDFsdfsd
Erkekler daha bencıl tamamen kendılerını dusunuyolar
Karaktere bağlı yoksa her iki cinste aynı durum söz konusu oluyor iş evlenince değişir ama ortak bir noktada birleşmeleri gerekiyor
Kadınlar zaten erkeklerden hep ilgi isterler cinsel bile olsa. Bazı azgın kadınları bilemem ama kontrol edemiyor bazıları kendilerini
tabikide değişir insanın yapısına göre fakat tanıdığım bildiğim yaşadığım veya duyduğum kadarıyla hep bayanlar daha bencil olmuştur saygılarımla
Söz konusu para ise her iki tarafta bencil çalışma konusunda erkek evde hizmet konusunda kadın %50 %50
gururumuza yediremeyecegimiz harekette bulunuyorlar tartışma çıktımı fedakarlığı erkekten bekliyorlar anlayışınızı beğendim teşekkürler 👍
kadınlar yaptıkları herşeyi sadece kendileri için yaparlar