Ben görselle cevap hakkımı kullanıyorum.. 😄😂

Erkektir. Erkek istediğini almak için elinden geldiğince yvşar. Sonra normal haline döner. İstediği nedir? tartışılır. evlenmek istiyor ise evlendikten sonra da özüne döner :)
Bence genelde erkekler daha bencil. Zaten herşeyi şu foto anlatıyor şshdşsş
Cevap
41Cevap
Bencillik cinsiyet ile alakalı olan bir şey değilki kişilikle alakalı olan bir şey çok bencil olan kadınlarda var çok bencil olan erkeklerde var Ama genelde Türkiye’yi baz alarak söyleyecek olursam Türkiye’de erkekler kadınlara göre çok daha bencil
İki tarafta da bencillik diz boyu. Ama erkekler diyeceğim
Her iki cinsinde bencillik ettiği konular var şimdi :D ne diyelim.
Her iki tarafta da olabiliyor. Şimdi hedef göstermeye gerek yok. Bencilliğin olduğu bir ilişkide suçlayıcı konuşlanmaların olduğu hiç bir ilişki yürümez zaten.
Burçdaşım noktayı koydu
Seni bu kaçıncı görüşüm saymadım 👀
Sayma sayılı şeyler sıkar,
Cinsel zevklerini düşünen bir erkekse muhtemelen erkek daha bencildir, ama ilgisi sevgisi varsa kadın daha bencil olabiliyor..
Bir miktar bencillik yoksa kişi kendine değer vermiyor demektir bu tarz bir insanda ilişki yürütemez.
İlla bir tarafın bencil gözükmesi gerekmiyor bence, her insanın ve her cinsiyetin iyisi de var, kötüsü de... Bencili de var, fedakârı da...
Kadınlar. Sevgi ister göstermez. İlgi ister göstermez. İlk adımı bekler. Onu ister şunu isterde ister ama kendi vermez 🤷🏽♂️
Her iki tarafta olabiliyor. Şimdi haksızlık etmeyelim kimseye..
İnsanoğlu bencil.. Kadın erkek cinsiyet gözetmeksizin hepimiz bencil varlıklarız..
Görseldekiler eziktir. 😀
Bencillik cinsiyete değil karaktere bağlıdır.
Her iki tarafından bencil olduğu konular var. Ama genelde erkekler tabi..
Kadınlar daha bencil, sürekli ilgi ve romantik jestler bekliyorlar halbuki ne kadar istemiyor gibi görünsekte biz de istiyoruz
Niye kilolu insanlar ince belli isteyemez mi :D Bizim kızlar para babası istiyor :D
Bencillik karakterle eşdeğerdir. Karakteri bozuk olan daha bencil olur.
Sevgi hastalıklı bir duruma dönebiliyor her iki taraf açısından da.
Az seven taraf bencil olan taraftır. Hangisi çok sevıyorsa benliğini kaybeder
Cinsiyetle değil karakterle ve kişilikle ilgili bı konu
Kadınlar daha bencil, erkeği her şeyiyle kullanmak isterler ama karşılığında hiç bir şey vermek istemezler.
Tek bir cinsiyete bağlayamam bu durumu.
En İyi Cevaplar