Aşk İlişkileri İlişkide hangi taraf bencil olur. Kadınlar mı, erkekler mi? Sarışıngenc23 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Özellikle günümüz ilişkilerinde erkekler mi yoksa kadınlar mı daha bencil adımlar atar? İlişkide hangi taraf bencil olur. Kadınlar mı, erkekler mi? Cevapla İlişki Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Karakterle alakalı bir durum diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Öyle şeylere aldanmamaya çalışıyoruz ama dinleyen mi var sonuç ortada 🤔 1 2 Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl Aynen bazen anlatmak bile yetmiyor. Yorumla XxSertaçılıcalıxx +1 yıl Bazı insanlar supriz nedir bilmiyor sanırım :) Yorumla
saturnusss Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl erkekler- hep kendilerini dusunurler onlar o seyle mutlu oluyorlarsa karsisindakini dusunmezler 1 2 Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl Bence bu konu hakkında genel konuşmayalım. :) Yorumla saturnusss +1 yıl heleki biri bunu dediği an. Tipki benim dediğim gibi cikiyor Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. İlişki durumuna göre değişir bence. 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı. Erkekler 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Karakterle alakalı bir durum diye düşünüyorum
Öyle şeylere aldanmamaya çalışıyoruz ama dinleyen mi var sonuç ortada 🤔
Aynen bazen anlatmak bile yetmiyor.
Bazı insanlar supriz nedir bilmiyor sanırım :)
erkekler- hep kendilerini dusunurler onlar o seyle mutlu oluyorlarsa karsisindakini dusunmezler
Bence bu konu hakkında genel konuşmayalım. :)
heleki biri bunu dediği an. Tipki benim dediğim gibi cikiyor
kişiden kişiye değişir
İlişki durumuna göre değişir bence.
Kadinlar
Erkekler