AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
187Cevap
yanlis bisey bence dost hayati gibi bisey bu igrencc
Ahlaki açıdan bakmıyorum olaya. Ancak ben doğru bulmuyorum bu birlikte yaşama olayını, her şey yeri ve zamanında güzeldir.
illa aynı evde yaşamak gerekmez öğrenmek için insana Yaradan akıl vermiş aklı olmayanlar düşünsün bunu gerçi aklı olmayanlara evlilikte düşmüyor bilmem anlatabildim mi? :D
Hatta uyum var mı diye birbirlerini tokmaklasınlar.
Bakalım cücük ile küçük uyum sağlıyor mu falan he
Yahu BBG evi dizisini mi çekiyoruz deneyelim 1 hafta 😊 ve 1 haftada kimsenin huyu suyu bilinmez bilinseyfi yeni evli çiftlere daha cicim aylarında denilmezdi.
evlilik planı yaptığım kişinin geçmişte başka biriyle aynı amaç için aynı evde yaşadığını öğrenseydim muhtemelen ilişkiyi bitirirdim. başkasının üzerinde rahatladığı vücudu kendime eş yapmam yani ruhlar alemin yaşamıyoruz
resmen dul oluyor
Öncelikle hepinize merhaba aranızda yeniyim, belli bir süreden sonrada olsa sevgililerin aynı evde olmasıni pek doğru bulmuyorum bu hem dinen hemde ahlaken yanlış ama bu sadece benim görüşüm :(
Ahlak kurallarına aykırı belki ama birini en iyi tanımanın yolu onunla beraber yaşamak. Evlendikten sonra aynı eve geçildiğinde insanlar çok değişebiliyor.
adı üstünde sevgili ciddi adım atmış bireyler düşünebilir şurası doğru aynı evde yaşamadıkça kimse kimseyi iyi tanıyamaz ama bana göre yanlış bir düşünce
Benim fikrimce tabiikide evlendikden sonra olmalidir amma wimdiki bazi insanlar cabuk davraniyo sonra ise problem cikiyo erkek sevdiyi kiza yalnizca o gece dokuna bilir bawkada biwey yok
Yaşanması sıkıntı gibi gelmiyor bana. Sonuçta evlendikten sonra aynı eve yaşanamayacağının anlaşması ve ardından boşanma yaşamaktansa, en baştan aynı evde yaşamak daha mantıklı.
Evlilikte zaten yaşayacağın bir şeyi evlilik öncesi yaşayıp tüm merakı, heyecanı yitirmenin bir anlamı yok bence. Yanlış bulmuyorum ama tercih etmezdim.
Aralarında nişan ve ya söz gibi resmi bir birliktelik yoksa Olumsuz karşılanır Dinen de caiz Değil Fakat Bence
Evlilik Düşünen İki insanın bir ve ya iki gün gece üçüncü bir kişi olmak şartıyla Bir birleriyle uyum içindw yaşayıp yaşayamayacaklarkını Görmeleri Olabilir Tami Fakat Dinen Her yönden evli olmayan kadın ve erkeğin aynı evde kalması her yönden Yanlış Tabiki.
Evlilikten önce yaşanan ilişkiler yüzünden dolayı erken boşanmaların arttığı kanaatindeyim. Evliliğe özel hiçbirşey kalmıyor. Tabii ki tercih meselesi saygı duyarım.
Doğru bulmuyor sonuçta iki kardeş gibi yaşamayacaklar , bir çift gibi yaşanılacaksa evlılığin amacı nedır resmı olması mı?
bence evliliğin hiç bir amacı yok. Toplum tepkisini yok etmek ve mal paylaşımını belirlemek dışında
Kisinin kendine saygisi olmasi lazim boyle birseyi kabul etmek kendini ucuz etmektir kanimca.. Hersey normalinde guzeldir..
Sonuçta hayatımız boyunca aynı evi paylaşacağımzı düşündüğümüz insan 2 gün birlikte kalıp nedir nasıldır ev hali diye öğrenmek bence iyi bişey
Bence evlenmeden önce aynı evde yaşamak çok önemli. Kimse dışardan görüldüğü gibi değil...
Ben kesinlikle evlenmeden önce aynı evde yaşamak isterim.
Ben iyi olduğunu düşünüyorum ev hallerini yansıtırlar birbirlerine kesinlikle güzel bir davranış olur
Gerekli değil çünkü evlilik öncesi yaşanması gerekilen tüm ilkler o dönemde yapılabilir. Yapıldığı zamanda evliliğe gerek kalmaz ve iki tarafta ayrılır. THE END
güzel oluyo bence evli gibi hissediyosun kendini ilerde ne yaşıcanı bilip daha iyi tanıyosun nişanlıyken öğrenci evinde kaldık iyi oldu
Evlilik için bu gerekli değil aynı evde kalmak.
İnsanız bir zaman sonra ondan da sıkılırız yanlış birşey
evlenince sıkılmayacaginin garantisi mi var
@cicilawyer bu hayatta hiç birşeyin garantisi yok yarının ne olacağını görebilseydik ona göre adım atardık demi lakin o zaman da anlamı olmazdı yaşmanın.
Evlilikle sevgililik farklı bir durum kimi evlilik vadi verir kimi vermez.
Mesebi geniş olan insanlar aynı evde kalır nikahsız aynı yerde yaşamak saçma geliyor bana ozaman evlen gitsin
iste hicbiseyin garantisi yokken birlikte yasayinca sıkılirsin demenin garantisini nasil veriyosun. ben dogru demiyorum etikligi acisindan demedim. ama herkes icin de ayni olcak diye bisey yok ben taniyorum ayni evde 3 yil skılmadan yasayanlari gayette ciddiler.
ayni evde yasayinca uzun sure evlilikten bir farki kalmiyor bence ayni sey.
@cicilawyer vardır illa ki yoktur demiyorum ben yanlış bir cümle kurdum onu fark ettim yazımı tamamlmadan yanlışlıkla gitti 😀yapacak birşey yok
anladim tamam.
Hayatta hiç bir şeyin garantisi yoktur. Bu toplumsal bir klişe değil; bu aşkın hevese dönüşmesinin kestirme yolu..
Evlilik öncesi sacma olur deneme evliliği gibi olmadı ayrıl. Nerede kaldı dinimiz bizim dinimizde böyle bir şey yoktur.
Bence olabilir normal bir şey fakat toplumda şöyle bir algı var bir kız ve erkek aynı evde kalınca kesin bunların aralarında bir şey olmuştur deyip kıza kötü anlam yüklemeler falan oluyor
Aynı evde yaşamak değil ama arada bir aynı evde kalıp uyumu görmek olabilir. En azından bir evin içerisinde nasıl olacağınızı görüyorsunuz.
Bence zorunluluk. Aynı çatı altında yaşamadan evlenmek büyük risk. Ayrıca evlilik yaşı da giderek artıyor o yaşa kadar inzivaya çekilmek doğru değil.
Bence olması gereken bir şey. Evlilik sonrası bir arada yaşamaya başlayınca çıkabilecek sorunları önceden çözebilir.
Benim görüşüm yaşamamalı.
ben bu bizim dinimize uygun değil hemde yaşanılması gereken şeyler zamanında yaşanılmalı aynı evde kalkdıkdan sonra ne anlamı varki evliliğin bazı güzel yanları da evliliğe kalsın.
sevgiliyle evli gibi yaşanmaz arkadaşlar
Toplumsal algı değil o dini kural. Haramda mutluluk aramam
Bence doğru bir karar. Titizliği falan o zaman belli olur.
Bncde
Aslında olmasında fayda var. Sonuçta eşler biribirini bu şekilde daha iyi tanırlar bana göre.
olabilir bence
ama evlilik hazirligi diye degilde isteniliyorsa olsun
Toplumsal algı ilgilendirmez beni. Ama evlenene kadar hergün aynı evde olunmamalı. Hani belki bir hafta falan kalınabilir aralıklarla. Amaç evlendiğinde de birbirine doymadan sevgiyle yaşama.
Yanlis bence beraber bircok zaman gecirebilirsin ama. ayni evde yasamak tan sonra evlenmeye ne gerek kaliyor ki?
bir arada yaşamamalı. yasaması gerektiğini düsünüyosa demekki karsısındakini gerçekten tanımadığına inanıyo.
Bence cok sacma kiz erkek bas basa durursa hersey olabilir hadi ilerde evlenmediler namusuz dicekler sonra
zaten boyle bor endişen varsa evlenme ayni evde yaşa baktin olmuyo kov gitsin bekarligin tadini çıkar ☺
neden yaşanmasın ki? sonucta evlenince sadece resmi olarak bir değişiklik yasiyorsunuz ben sevgilimle yaşıyorum hiç pişman değilim
bence bazı şeylerin heves ve heyecanını bitiriyor beraber yaşamak. Bunu deneyimlemiş biri olarak söylüyorum.
Biraz yaşarsa iyi de sakat durumlar olabilir. Bekaret gidebilir. İki tarafta İradeliyse sorun olmaz kolay kolay.
Gerekmez, evlenecegi kisiyi, beraber yasamadanda insan bilir. Ha biz gavur gibi yasamak istiyoruz diyorsamar, ozaman aglanassiblar, neden evlenemiyormar diye
ya yaşayan da var yaşamayan da. iki tarafta mutlu olan da var olmayan da. bunun bir önemi yok bence. mühim olan sevgi ve saygının bütünlüğü.
Yaşanabilir ama arkadaşında dediği gibi bekaret sorunu ortaya çıkar.
Hadi ilişki yaşandı adam istemedi senin halin ne olacak?
Her koyun kendi bacağından asılır. Herkes sonuçlarına katlandığı sürece dilediğini yapar. Sonra pişman olmasın yeter...
Ben yaşarım. Beraber tatile gitmek bir evi paylaşmak anlaşıp anlaşmadığını görmek için iyi bir yol.
eğer evlenmeye gidiyorsa ileride yaşanabilecek sorunlara çözüm olabilir
Bana mı öyle geliyor bilmem ama bu ks'deki kızlar erkeklerden daha fena ha ayrıca o kadar geniş değilim asla böyle bir şey yapamam çok saçma
Evli gibi yasayip olmadi bitsin demek, cok sacma. Herseyi yasadiktan sonra nerede kaldi bunun heyecani?
evliligin ne anlamı kalıyo be o zaman allahım yarabbim ya
Zaten evliliğin ne anlamı var?
Yaşanmamalı tanıyorsun zaten az çok ne kadar farklı olabilir
Kisa vadeli olabilir tatil olabilir ya da kucuk ziyaretler bir kac gun ara ara olabilir
evlenince ayrı yerlerde yaşamak bekarken birlikte yaşamak isteniyor biz insanlar ne garibiz :)
Toplumla ilgisi yok, olmaması fikrindeyim. Bu eğer geri kafalılık ise öyleyim.
Gerekli ya da değil bilemiyorum ama benim ailem izin vermezdi.
Bence aksine sürekli beraber oldukları icin sıkılırlar
İçinde yanıtı olan sorular sorduğunuz öyle belli oluyor ki...
Bence yanlış. Sonuçta şeytan ve nefis var. Bişey olmaz denilse de olur diye düşünüyorum
Beraberliğimizin ilk gününden beri yaşıyoruz. Muazzam bişey ya ♡
İsteyen istediği gibi yaşar. Yaşı tutuyorsa elinden bir şey gelmez.
Öyle bir kaide yok beyfendi eğer çocukların başına kötü olaylar gelse bunda öldüğü vakit ya da günaha saplandı vakit anne baba sorumlu Allaha nasıl hesap verecek bu peki anne baba?