Diğer türlü her an her dakika insan bi yerden sonra illaki sıkılıyor biraz kendi haline kalmak istiyor özleyene kadar uzak kalıp birbirini yormamak en doğrusu
Zorunluluk ve sorumluluk olmazsa olmaz. Bir süre sonra adam ben hep senle olmak zorunda değilim deyip ev boşken eve birilerini alır sorunluluk ve zorunluluk ortadan kalkar rvlilik diye bir şey de kalmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Aynı evde yaşayanlar keyfinden mi yaşıyor sanıyorsun, korkudan hep
Ne korkusu bu
Bekarken gezip tozup evlenince ev kedisi olmak bilmiyorum da gt korkusu gibi bişey heralde
Evlimisin sen
Korkumdan bekarım
😢😢
Korkma ısırmaz🤣
Ner kartallar var dışarda, havada kapiyor
Seni mi🤣😅
😅 ya ya
Sonuna kadar katılıyorum herkes bireysel takılmalı özleyince kavuşmalı 😌
İşte aradığım yorum
Diğer türlü her an her dakika insan bi yerden sonra illaki sıkılıyor biraz kendi haline kalmak istiyor özleyene kadar uzak kalıp birbirini yormamak en doğrusu
Ayrı evde yaşanacaksa evlenmenin mantığı olmazki evlenmesinler ayrı evde yaşasınlar aynı mantik evlenince ayrı evlerde yaşamak aşırı sacma
Ama zina olur o zaman
Anlatamadım sanırım bekar olup ayrı evlerde yaşarsanız zina olmaz evli olupda ayrı yerde yaşarsanız saçmalık olur
İlla bir araya gelinir, nasıl zina olmaz
Aile olabilmek adına aynı ev şart olur seviyorsan zaten sikilmazsan yani aşkı sevgiyi diline yalandan dolayan kişilerden sen dediğinde haklisin
Ayrı evde yaşayacaksan neden evlenesin ki çok saçma
Evlilik yapmak isteyen için soru
Evlilik kurumu şart bence
Evlilik ok ama aynı ev olmak zorunda mı
Yok canım ne alakası var 😀 ikimizde farklı evlerde evli hayatı yaşayalım
Evet işte.. Ne var isteyen istediği kadar gelir gider
Olur mu öyle şey... neyse saygı duymak lazım sen bilirsin
Her gece yaninda olmayacaksam, kokusu ve kendisi dibimde olamayacaksa ve ben ona özlem çekeceksem hâla evlenmenin ne anlami var ki?
Ciddi bir soru mu bu
Evet, sana böyle dense ne düşünür ne yaparsın?
Kabul etmem. Ki zaten karı kocanın 4 günden fazla ayrı yatması da caiz değil
4 gün sürmeyebilir, birlikte olmak için vakit geçirmek için engel yok sadece aynı çatı olmak zorunda mı, değil
Evli bir kadının tek yaşaması da caiz değil ki
Yalnız bırakma sende, sık sık uğra ama insan bazen yalnız kalmak istediğinde ayrı evi olmalı gidecek
İlla yalnız kalmayacak mısın akşam olunca gece olunca vs
Günlerce değil ki, zaten insan özler bir gün ya da iki ne var bunda. ya da özledim gel demek zor değil
Git annende kal sende ya da eşin gitsin bir gece annesinde kalsın ayrı ev niye yani illa
İşte hep dip dibe olmamak, anne evinde rahat olmaz, yalnız kalmak amaç, adamı da evden kovar gibi git annende kal denir mi, desen bile gider mi
Senin için en hayırlısı evlenmemek
Zaten öyle ama zina olmadan nasıl aşk olacak
Sende diyorsun ki nikahı kıyayım ama karı koca da olmayalım canımız istediği zaman buluşur sevişiriz. Mantıklı mı yani.
Sadece bu değil, bildiğin evlilik ve her türlü paylaşım, sadece aynı ev sürekli zorunluluk ve sorumluluk istemiyorum
Zorunluluk ve sorumluluk olmazsa olmaz. Bir süre sonra adam ben hep senle olmak zorunda değilim deyip ev boşken eve birilerini alır sorunluluk ve zorunluluk ortadan kalkar rvlilik diye bir şey de kalmaz
Evlenmeden de bunu yapabilirsin.
O zaman zina olur beraberlik
Zina hangi dinde var. İslam da? Bunun için resmi değil dini nikah yeterlidir.
Evet zaten dini nikah olsun yeter ama aynı ev sart mı
Dini nikahda şart değil. Maksat zinayı örtmek. Ana unutma erkek 4 kadına da dini nikah kıyabilir.
Değilde ne anlamı kaldı o zaman evlenmenin?
haklısın ozgurluk olmalı
Benim için hava hoş her gün eve gacı atarım
senin evlenmen şart mı?
Şart tabi ne ilginç soru bu 😄
Neden şart, kısa sürede bıkmak için mi
Değil değil
saçma
Sorduğun soruyu...
sacmalik:D
Bence şart
Neden, kısa sürede bıkmak içinmi
Hayır ya ne alakası var evlilik demek aynı yastığa baş koymak demek bence