Uzmanlara göre, sürekli kötü hissettiğiniz ve mutsuz olduğunuz ilişkilere toksik ilişki deniyor. Uzmanlar çok aşık olan çiftlerin bu durumu fark etmediğini belirtirken, çok fazla tartışmak bağlanmak yerine mutsuzluk getirdiğini belirtiriyor. Toksik bir ilişkinin içinde olduğunuzu fark etseniz, ilişkiye karşı tutumunuz ne olur?
Toksik bir ilişkinin içinde olduğunuzu fark etseniz, ilişkiye karşı tutumunuz ne olur?
her ilişkide mutlaka bir toksik dönemi yaşanır lakin bu o işi bir an önce bitirelim ondan ayrılmam lazım artık mutlu değilim vs gibi hurafelere kanıp ta işerde de acısını çekeceğini bilmek işte asıl mutsuzluk orda başlar aşk bazen fedakar olmaktır eğer ilişkinizde yanlış giden bir şeylerin farkına varabiliyorsanız neden onu düzeltmek için hiç bir şey yapmayıp hemen ayrılmayı kafaya takıyorsunuz önemli olan da zaten iyi günde aşk değildir kiiii önemli olan o fırtınalı gecelerden soğuklardan kışlardan bile birbirinize ne kadar bağlı olduğunuzu göstermek değilmidir şunu asla unutmayın AŞKTA İMKANSIZ DİYE BİR ŞEY YOKTUR SADECE BİRAZ EMEK İSTER hepsi buu
neden boyle oluyir diyw bunun caresini bulmaya calisirim. bulduktan sknra bakarim bir hayata gecirebiliyozmu careyi olmadi konusurum boyle boyle olalim soyle yapalim diye baktim gordum ayni devam ediyorsa ayrilirim galiba.
ben mutlu olmak için iyi hissetmek ve güzel bir duygu içinde olmak için ilişki kurarımmm
yanii baktım kötü bir durum oluşuyor konuşarak halletmeye çalışıırm sorunun derinine inenmeyi tercih ederim bizi mutsuz eden ne derim yanii sorunun üstesinden gelmeyi tercih ederim olmuyor ise ayrulurum
MASAJ VE SAUNA Sıcak suyun ve su ile masajın faydaları büyük. Ayrıca ölü derilerimizden arınarak gözeneklerimizi açtığımız takdirde toksinlerden daha kolay kurtulabiliriz. Cilde kuru fırça ile yapılan masaj kan dolaşımını hızlandırarak, ciltteki oksijen oranını arttırır. Cildimiz ve iç organlarımıza çok yararlıdır.
bir iliskinin baslamasi bence duzenli bir yasama mutlu olmaya bir adim atmak demek surekli kotu hissedip mutsuz olacaksam o iliskinin bana bir luzmu yok demektir.
Bir ilişki insanı sürekli tüketiyorsa insan o ilişkiden vazgeçmeli, sürekli acı çekmek bir süre sonra insanı hasta ediyor...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Farkina varildiginda karar vermek önemli. Bir cok evlilik böyle sonlaniyor. " Seviyorum ama anlasamiyoruz"," Beni anlamiyor"," Bana saygi göstermiyor" vs vs vs Unutulmamalidir ki sadece sevmek YETMEZZZ
Arkadaşlar benim ilişkim tam olarak öyle. İkimiz de sinirleniyoruz artık birbirimize. Neredeyse her telefon görüşmemizde ağlıyorum, ayrılalım diyorum ama ayrılmak istemiyor. Seviyoruz birbirbirimizi ama aşamadığımız konular var
@gulyldrm bizim kavgalar sevgilimin sözünde durmamasi cok cok ilgisiz olmasi kisacasi kendimi degesiz hissediyorum ama her konusmada beni ikna ediyor, ben büyütüyormusum. Sizin sorununuz nedir
aynı sözler verip yapmaması zaman isteyıp degişmemesi kendine göre mesaj yazmak ilgilenmek oluyor 4 yıl oldu sadece mesaj yazmanın ilgilenmek olmadıgını anlatamadım ona göre ilişkımızde sorun yok ben büyütüyorum
En İyi Cevaplar