AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
Erkek erkek Kız kız muhabbeti tabiki özeldir onu belirttiğin sürece sıkıntı olmaz ama ben gizlisi saklısı olmaz kanısındayım benim ilişkimde bu böyle
Benden başka ne özeli olabilir ki derim ve tabiki de olamaz öyle bir şey olursa zaten gizlediği bir şey var yol yakınken dönerim
'' çeker ve gider'' ondan sonra artık rahat rahat telefonu ile takılabilir''
Beni aldatabileceği bir araç özel hayata girmemeli bence :)
hayır kimse kimseye karışmamalı. zaten telefonunu didikleyecek kadar güvensizsen ayrıl direkt.
Tabiki sorun olur şifreyi gizlemek senden sakladığı bir şey olması demek, sende otomotik olark başka erkeklerle konuştuğunu düşünürsün
sevgili veya eş farketmez özel ikimizin arasindadir benden gizli özeli ondan gizli özelim olmaz olamaz
eşimin telefonunu alime dahi almam. bugüne kadar hiç merak etmedim kimle ne konuştğunu.
ayrıca facede mecbur eleştik ama instagramını takip etmiyorum.
sevgililer arasında gizli saklı olmaz diyenlerdenim vermezse bişeyler karıştırıyor diye düşünürüm
Öyle bir dünya yok. İlişkimde tek özel şu olabilir. Benim kız arkadaşlarımla mesajlarımı okuyamaz. Bende onun erkek arkadaşlarıyla mesajlarını okumam.
öyle birbirinden saklı gizli işler varsa o ilişkinin geleceği olmaz, ikiside bunun bilincinde demektir.
Benim telde onun parmak izi, onunkinde benim parmak izim olmalı. 😊🙈
sevgilim olsaydı telefonuna istediğim gibi bakmak isterdim bu her gün sürekli bakacağım anlamına gelmez o da istediği zaman benim telefonumu alıp bakabilmeli. Bunlar sorun olmamalı
telefonu istemek yanlış ama şifreyi sır gibi saklarsa kurcalama isteği doğar bende
yok oyle dunya ya tabi ki de sifresi bende olmali gizli sakli celiskide birakicak durumlar istemem
Sorun etmem ya kırarım telefonu olur biter sonra yenisi alırım 😊
Sevgilimim benden gizlisi saklısı olamaz. Giydiği çorabın rengine kadar bilmeliyin asd:D
ilerleyen zamanlarda hiç gerek yok böyle şeylere ee
Güveniyorsam sorun olmaz ama bende telefon şifremi vermezdim.
şifreyı bılmememe gerek yok. şıfreyı acıp telefonu elıme vermezse sıkıntı buyuk
Asla umrumda olmazdı bir bok yiyecekse şifremi engel olcak şifresini bilmiyorum diyede ölmezdim
kendilerine ait özel hayatı tamamen saçmalık bence şifre koyuyosa başka biri vardır bence
saygı duyarım istemem zaten telefon şifresini, o da benimkini isteyemez
Biliyorum da ne oluyor, onun korkusundan telefonunu elime alabiliyor muyum acaba 😂😂
saçma yaa ben sosyal medya şifrelerimi bile istese verirdim
Sorun etmem herşeyi paylaşmak istemiyorsa saygı duyarım
Bence gizli saklı olmamalı sonucta duygularını paylasıyorsun ama ondan once guven çok onrmli
şifreyi sana vermiyorsa gizlediği birşeyler var demektir kısa ve net
vermesin abi veriyor herif, ben saklarım ben şifremi vermem ama o tüm sosyal hesapları da veriyor.
ben arkadaşlarımın bile şifresini bile biliyoken benden gizleyemez şifresini
o zaman kesin şüphe ederim başkası mi var acaba diye
Etmem, kurcalayacak kadar telefonunu güvenmiyorsam sevgilim olmaz.
Bok yiyecek olan her halükarda yiyor zaten.
güvene bağlı aslında. ama ister istemez insanın içine bir şüphe düşer
tam tersi gizlerse bir sıkıntı olduğunu düşğnürüm, şifreyi illa vericek demiyorum rahat olmalı
Tabikide şifreyi vermeli birşeyler mi saklıyor diye düşünürum ben
kıskanıp telefon karıştıracak biri değilim sevgilim olacak kişi bunu bilir buna rağmen istediğimde söylemezse büyük sıkıntı 😄
Herkesin kendine özgü bir özel hayatı olmalı. Sevgili olunsa bile
Şifre varsa bilmek gerek ama telefon kurcalamak Hiç mantıklı bir şey degil
Şifreleri isterse veririm istersemde almak isterim...
Özel hayati olmali onu ilgilendiren seyi zaten söylersin.. :/
Janjanlı şekerim bırak adamı sik boğaz etme. Rahat rahat yaşayın kasma ve rahat ol.
Aslında istemem ama vermiyorsa ortada güven sorunu olur takibi kendi hayatı olucak ama gizli saklı olmamalı diye düşünüyorum
Telefonunu karıştırmam. Herkesin bir sınırı olmalı.
Güveniyorsam sorun olmaz ve istememde.
Sevgiliye tapulu malınışmış gibi davranmazsanız bir sorun kalmaz aslında. Telefonu saklayan adamla işiniz olmasın zaten ama sürekli olarak telefon didiklemek çocukluktur. İkiniz ayrı bireylersiniz kendinize özel hayatınız olmalı.
Hmm etmezdim sorun bende şifremi vermezdim olur biterdi
Sevgiliyken katlana bilirim ama evliysem mk kırarım o telefonu
İstemem onun da özeli var ama, şöyle de düşünmek gerek onun en özeli benim
ben bilmek isterim bakmasamda karıştırmasamda neden saklıyor
Sevgili felan hikaye bulucan birini direk nikahi basican.
yokdiyenlerin cogunlugunda ozel hayati oldugunu gordum kanka manka ayaklari yani
Şifre koymak gerek ama sevgiliniz bunu bilmeli bence
Ben sevgilimden öyle bir beklentiye girmem. Onun girmesini de istemem.
Niye gizlesin ki? Gizli tutmak istiyorsa demek benim bilmemi istemediği bir şeyler var. Gizli saklı olmaması lazim.
Bence sorun olur telefonuna bakmam ama gizlemesin gizlerse demek ki bende bir seyler sakliyo demektir
Kesinlikle özel hayat olmalı ama düzgün bir dille kendini ifade edip isteğini belirtirsen arada bir göstere bilir.
Kendi özel hayatıda vardır tabi ama o bizim ilişkimiz ve biz bu ilişkiyi iki kişi yaşıyoruz. Telefon şifresini saklaması veya söylememesi oldukça saçma. Yani bana saçma geliyo. Ben biriyle birlikteysem o şifreyi bilmem gerek
Sorun olmaz benim icin ama ozellikle gostermiyor ve ozellikle gizliyorsa bir seyler ararm altinda
Sevgili umrumda olmaz. eşim olacak şahıs öyle saçmalıklar yapamaz
Tabiki de ederim. benden bir şey saklıyorsa hiç hayatımda olmasın zaten