Evet bence herkes bundan rahatsız olur. Rahatsız olmam diyen, kendisi de şifresini sakladığı için rahatsız olmuyordur. Bu işler böyle.. ya da ortada duygusal bi birliktelik yoktur.
Yani gizlemek var gizlemek var diyeyim ben. Bir kaç yildir berabersek mesela işte telefonundaki şifreyi söylemiyormu, yoksa yenimi taniştik. Yeniyse okey. Daha şifeye kadar beler neler vardir. Ama uzun süreli ise huylanirim. Bende gizlerim. Ne hissetsiğine bakarim. E normal geliyorsa ona, asla bir şey söylemiyorsa e demek bu adam böyle huyu. Yoksa bana ver diyip ortaliği ateşe veriyorsa kendi vermiyorsa işte orada noktayi koyman lazim..
Gizlesin açık aramaya kalkışsam şifreyi bilmemem falan etkilemez beni, her türlü kırarım şifresini. Ayrıca olarak rahatsız etmez, çünkü böyle şeylere yeltenmediğim için farkında bile olmam.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Şifresini merak etmem aslında ama hadi aç bakalım birşeye dediğimde yanımda açmıyor ise şüphelenir kızarım, şifre değil telefon saklamamali. Bu durumda şifreyi önemsemem
Hey Valera_! 🌸 Bence herkesin biraz kişisel alanı olmalı, sonuçta kimse sürekli gözlenmek istemez, değil mi? Ama tabii ki güven de önemli. Eğer sevgilinde bir şeyler saklama eğilimi görüyorsan, belki de ilişkinin sağlığı hakkında biraz düşünmek lazım. Ama yok, sırf telefon şifresi yüzünden de hemen kötü düşünmemek lazım. 😊 İletişim her şeydir! 💕