İlişkilerde nerdeyse ciddi sorun yaratmış bir problem. Çok önemli mi telefon şifresi sizin için?

İlişkilerde nerdeyse ciddi sorun yaratmış bir problem. Çok önemli mi telefon şifresi sizin için?

Telefon şifresini bilmek telefonla oynamak bile normal ama kalkıpta kurcamalamak açık aramak art niyettir güven yoksa o iş olmaz zaten
Allah razı olsun bu soru nasıl karşıma çıktı bilmiyorum :D
Hayır saklamaz.
Cevap
14Cevap
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında bir garı bulduk da saklaması mi kaldı 🤪
Sorun edilecek bir şey değil. Bir haltlar çeviriyorsa da bunu telefon şifresini bilmeden de anlarsınız zaten.
Saklamazlar ama aslada karistirmam hoş durum değil
Çokta önemli bir şey değil. Telefonuna bakacak kadar şüpheye düşürüyorsa beni zaten işim olmaz.
Güven önemli yapacak insan 2. inci bir telefonda kullanıyor karekter meselesi güven varsa bunalara Gerek kalmaz ama gerçek anlamda sağlam bir güven tabi
Bence herkesin kendine ait bir çekmecesi olması gerek evlide olsa ortada sadakat güven varsa bunların hepsi gereksiz huzur kaçıran eylemler.
Eşim yok sevgilim de yok olsada asla saklamam. Bir ilişkide güven olmaz ise o ilişki ilişki olmaz
Yani insan eşinden neden saklar ki? İnsana şüphelenir
Sakliyosa suphe ederim
Aynenn
Sen napiyon nasılsın bakim
saklamam saklatmam :)
Olunca söylerim 🙂
Hiçbiri yok hayatımda
Sevgilim yok ama olsaydı da bunu sorun etmezdim.
Selam mesaj atarmisun
Ayıp olur ya
Sende durum nedir
?
Eşim veya sevgilim yok ki saklasın mk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?