Sevgilinizin telefonunda şifresi olması ve size vermemesi durumunda tavrınız ne olur? Bu gibi olaylarda kişinin kendi özel hayatı deyip saygı mı duyuyorsunuz? Yoksa sevgililer arasında gizli saklı olmaz düşüncesinde misiniz?Bir ilişkide çiftlerin kendilerine özel bir hayatı da olmalı mı?
Sevgilinizin telefon şifresini sizden gizlemesini sorun eder misiniz? İlişkide bireylerin kendilerine özel hayatı da olmalı mı?
açıkçası sevgilim olsaydı şifresini kendisi verse bile bakmazdım bana saçma geliyor böyle şeyler acil durum olmadığı sürece telefonunu karıştırmazdim aa bak ne haltlar yiyor kimlerle konuşuyor gibi saplantıya girmezdim, sevdiğime güvenmek isterim güvenlikten sonra böyle girişimlerde bulusmazdım ki hoş güvenmesem zaten ilişki yaşamam.. gizli saklı olmaz tabii ama ilişkide her bireyin kendine özgü sınırları olmalı birada ınce bir çizgi var bunun farkında olanların ilişkilerine bakıp evliler mutlular... şimdi aldatan aldatana kimsenin kimseye güveni yok böyle insanlar böyle küçük şeylere kafa yorup belkide farkında olmadan ayrılmak için çaba safediyor.. (özetleyemedim)
İlişkilerde herkesin özel bir hayatı vardır hele ki sevgililik ya da flört aşamasında. Bu sebeple ben onunkine o benimkine müdahale etmez. Bu da güvene dayanır ki güven yoksa zaten ilişkinin sonu olmaz. Eğer evlilik olmuşsa o zaman her şey ortaktır özel hayat sadece eşindir.
tabiki olmalı, bence her insanın kendince yapıp mutlu olduğu şeyler var ve bunları karşı taraf kısıtlarsa ya da reddederse büyük sıkıntı, büyük bencillik. ne başkası için kendi mutluluğundan vazgeçiceksin, ne de kendi mutluluğun için başkasını kısıtlıycaksın. telefon şifresi mevzusuna gelirsek; bir şey yapmak isteyen kişi ne olursa olsun yapar kimsenin de ruhu duymaz yani telefon şifresi falan değil önemli olan, önemli olan kişinin kendini bilmesi :)
işte aranan kan saklamayın işkilleniyoruz biz kalbimizi verdik o neden bir telefon şifresini vermiyor diyoruz tabikide buradaki maksat msjları olmak değil (okudular 😂😂) şaka maka bence ablamız haklı...
sorun etmem eşim değil sonuçta ortak bir hayatta birleşmediğimize göre saçma olur adı üstünde sevgilim özel alanlarımız mahremiyetimiz olmalı. saygı ve güvenle alakalı birşey. ne gerek var kısıtlamaya sonuçta sevdiğimiz için beraberiz kısıtlamak için değil
Sevgilime güveniyorsam sorun olmaz bence ama iki çiftinde birbirinden gizli neyi olabilir ki? Özel hayatı olacaksa sevgili olmamızında anlamı olmaz bence. Sevgili olmak sadece elini tutumak sarılmak değildir ki yeri gelir aile yeri gelir dost olur bana göre gizli saklı olmaz...
Gizleyebilir o telefon ortada olsa yine elimi surmem benim haricinde bir hayati da ha var cevresi var arkadaslari var. Dusunsenize siz bir arkadasinizla sırrınızı paylasiyorsunuz ya da eglenmek amacli sacma sapan fotograflar ve bunu onun telefonunu kurcalayan sevgilisi goruyor ne kadar kotu
Benim için ayrılma sebebi, tabiki sevgilinin de eşininde özel hayatı olur, giripte mesajlarda annenin mesajlarına aileyle olan konuşmaların içine girmessin mesajları ayrıntılı okumazsın ama bir kızla konuşursa o onun özeli olmaz özeli aile içinde olur dışardan kan bağı olmayan birisiyle değil. Bu yüzden ayrılma sebebi telefonunu vermiyosa illa sakladığı bişeyler vardır.
erkek arkadaslarımla konuşuyorsam okuyabilir tabikide ama kız arkadaşımla olan konuşmamı ancak benden izin alarak okuyabilir, ki bende izin veririm zaten. Aynı şey onun içinde geçerli kızlarla olan konuşması varsa okurum tabikide. Ama erkek arkadaşlarıyla konuşmasını ona sorarak okurum ki izin verse de üstten bakar kapatırım mesajları detaylı okumam.
Şimdi gizlemek var gizlemek var kimisi ek besin peşindedir gizliyor dur kimisine sosyal medyadan yazanın çoktur sevgilisinin canı sıkılır diye gizliyor dur sadık olsa bile. Bu yüzden sevdiğiniz insan gizliyor da da açıksa da vardır benimkinin bir bildiği diyeceksiniz
Gizlemesi saçma. ama tabi ki sürekli kontrol etmek isteyen kişileri de sevmiyorum. ben bunu yapmıyorsam karşı taraf da yapmamalı. sonuç olarak arkadaş ortamında canım cicimli konuşmalara engel olamayabiliyoruz bazen ağız alışkanlığı diyelim. bunlara takılacak biriyle birlikte olmazdım zaten.
Sevgilimin telefonunun şifresinden bana ne yaa... Tabiki kendine ait özel bir hayatı olabilmeli. Sevgililer birbirine açık olmalı arasında gizli saklı olmamalı ama genede kendilerine ait özel birşeyleri olmalı ki o ilişki biraz daha renkli olsun.
Ağzını yüzünü kırar, 7 gün aç bırakır, 4 gün su vermeden önünde lıkır lıkır su içer, bir ay yanımda it muamelesi yapar, günde 50 kez küfür eder, sonra da salarım. Çok pisimdir. O şifre bende o. l. a. c. a. k!!!
Bu arada bazıları herkesin özel hayatı olabilir yazmış. İki sevgili arasında ne gibi bir özel hayat olabilir ki, ayrı gayrı? Onların özeli zaten bir-biri değil mi?
Zaten sen eğer kaliteli bir kişiliğe sahipsen şifresiz de olsa telefonu girip kurcalamazsın. Sen kurcalamadıktan sonra zırt-pırt şifre koymaya ne gerek var?
Ben olsam veririm şifreyi teli. Ben istersem de vermeli sevgilimse zaten güveniyorumdur şifreyi alıp didik didik etmem. O da benimkini etmemeli bu güvensizliğe girer ama konu açılır istenirse verilmeli. Bu güvensizlik olmaz hoş bir adım olur ama tabi dediğim gibi hasta gbi suyu çıkarımadıkça
Telefonun şifresini istemek ne haddime. Ayrıca istersem ona güvenmediğimi vs düşünür ona güvenmediğimi düşünmesini istemem. Bu karşı tarafın canını acıtacak bir davranış, sevgilisine güvenen böyle birşeye kalkışmaz..
Sorun etmem arkadaşlarıyla konuştuğu şeyler vardır onların onunla olan özeli beni ilgilendirmez bir başkasının sevgilime anlattığı sırları okumaya hakkım olduğunu düşünmüyorum
Şifresini sormam zaten, ama benden kaçırıyor gibi bir hale bürünürse bu konuyu onunla konuşup sebebini öğrenirim. Sevgili olmak onun sahibi gibi davranmayı gerektirmez. Benden ayrı bir hayatı da olacak tabi ki.
Benim için sorun. Aşağıda kızlara dair kötü bir yorum okudum. Kadınlar aldatır falan. Çok yanlış. Asıl erkeklere güvenilmez. Durmadan kadınlara mesaj atıp fotoğraflarına bakarlar. Şifresini saklıyorsa gizlisi saklısı vardır demek
bence olmalı ya. özel hayattan kastım gizli saklı bir şey yapmıyorum ama erkek arkadaşımın telefonumu ellemesinden hiç hoşlanmam ki sadece ona karşı değil herkese karşı böyleyim. ben ellemiyorsam kimsenin telefonunu kimse de benimkini ellemesin
Bazıları alışkanlıktan gizliyor, kendisini öyle mutlu hissediyorsa sorun etmem. Burda önemli olan şüphen uyandıran bir takım davranışlarının olup olmadığıdır. Herşeyden nem kapan paranoyaklarla hiç işim olmaz
Olmalı oluyoda zaten çünkü bir süre sonra bunaliyor insan yani arkadaşlarınla facede tfnda rahat rahat msjlasamion gorusemion buda insanı sıkıyor karşılıklı olarak. biraz insanların birbirini rahat bırakması gerek
Şüphe insanı öldürür. Bu davranış şüpheye neden olur ilişkiyi çürütür. Tabi ki özel i olmalı mesela arkadaşları ile yaptığı dedikodular 🙂 Ama karşı cins kaldırıp bu özeli kurcalama cesaretinde bulunursa o Da tehlikeli. Yeterli güven ortamı şart
Telefonu biraz önce almış olayım içinde hiçbir şey olmasın yine de o telefonu başkasının elinde görmek beni rahatsız eder. Yani maksat " bir şeyleri gizleyeyim " değil. Aynı duyarlılığı da karşı tarafa gösteririm
iliskimiz belirli bir boyutsa telefon sifremi bilir. kocam da olsa bilmeyecegi tek sey finansal acidan banka sifrelerimdir. ama siradan bir sevgili durumu varsa benim hakkimda bile bilmedigi syler olacaktir
Şu an bu olayı ben yasıyorum hıcbı sekılde elıme alıp bakamıyorum kurcalıyamıyorum ama o benımkını kurcalıyabılıyo sonuc ıse guvensızlık guvenmıyorum kesınlıkle.. bence cıftler bırbırıne seffaf olmalı ortada gercekten bı ılıskı ıstıyolarsa kı sayet
herkesin kendi alanı olmalı telefon şifresini vermek zorunda değil ama telefonunu kaçırıyorsa sıkıntı yaparım. ilişkide herkese nefes alcak alan kalmalı bence.
Saklayacak neyi varki eğer ailevi şeyleri gibi bişeyi varsa vermemesine saygı duyarım onuj dışında olmaz vermeli şahsen istemedim hiçbi zaman kontrol etmedim ama vermezse kıllanırım.
Telefonumda şifre yok sevgilim olduğunda onunda şifre olmamalı, aksi bir durum olmadığında asla elime almam fakat benden o telefonu kaçırmamalı. Öyle bir şey olursa ağzına tükürürüm 👿
Telefonumda şifre vardır , olmak zorunda... Şifre mi isterse veririm.. şifre koyduysa da bilmek isterim.. İlişki de güvenmeliyiz desekte süphe oluşturan hiçbir konu da olmamalı.
sevgilim hep şifresini saklıyor ama benim şifremi istiyor geçen bende şifresini istedim vermedi. artık bende değiştirdim izin vermeyeceğim bakmasına. Bence ortada güven olmalı tek problem güven de
Hayır sorun olmazdı çünkü benim de bir özel hayatım var benim de şifremi bilsin istemezdim açıkçası. Bir naneler yemekle alakalı değil bu durum bana kalırsa.
Eğer şifreyi söylemiyorsa kesin merak eder ve bir sekilde bakmaya çalışırım ve sonuç olarak gizlicek bir şeyi olmayan insan asla sevgilisi veya esi asla sifresini saklamaz..
Tabii ki de erkek arkadaşımın şifresini bilmeleyim ve bilmezsem devv olay yaratırım sonuçta erkeklere hiçbir şekilde güven olmaz ne kadar tanıyor olsanız bile erkek milleti iştee kızlarr... d
Kimsenin telefonunu karıştırmam kimse de benim telefonu mu karıştırmadi bu güne kadar.. şifresini bildigim halde bakmam zaten yaptığı ettiği varsa bir bir gün gelir önüme düşer..
Kız arkadaşım yok. misal verdim. bir düşünecek olursak zaten. cok güvendiğim biri olur kız arkadaşım olcaksa. eğer kontrol edersem belki bir cok şeyi yanlış anlayabilirim. durduk yere iş çıkarmaya gerek yok
Asil sebebi o değil aslında. belki bir Arkadaşimla küfürlü konuşmuşumdur onu görmesini istemem. başka başka sitelere girmişimdir görmesini istemem, cekinirim. biriyle birlikteyken başkasini düşünmem. o konuda rahat olurdum
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilinizin telefon şifresini sizden gizlemesini sorun eder misiniz? İlişkide bireylerin kendilerine özel hayatı da olmalı mı?
En İyi Cevaplar