Sabahları kadınlar, eşlerinin hazırladığı kahvaltıyla uyanmaktan çok hoşlanıyormuş. Bu durum sevgiyi hissetmelerini sağlıyor ve güzel bir jest olarak görülüyor. Beyler eşinizi/sevgilinizi güzel bir kahvaltıyla uyandırır mıydınız? Hemcinslerim, siz böyle uyandırılmak ister miydiniz?
Sabahları yatağa kahvaltı getiren erkekler, kadınların gözünde 1-0 önde! Eşinizi güzel bir kahvaltıyla uyandırır mıydınız?
yatağa getirmesin. 1 - kırıntı düşer. 2- küçücük tepsiye ne kadar şey sığar ki_ 3- çocuklar nasıl yiyecek?
eşim kahvaltıya götürsün bizi evet evet şöyle güzel bir bahçede bilmem kaç çeşitten oluşan bir kahvaltı. hıımm harika! yatağa getirmenin nesi romantik?
Yav orada koklaşma oluyor, nimetin ne işi var orada bunu geçtim zaten bana manasız geliyor. Burada yaparım diyenlerin hiç birinide samimi bulmam çoğunun niyetini anlatıcam ben sana.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sabahları yatağa kahvaltı getiren erkekler, kadınların gözünde 1-0 önde! Eşinizi güzel bir kahvaltıyla uyandırır mıydınız?
En İyi Cevaplar