Kadınlar mutfağa girmeyen erkekle evlenmemekte haklı mı?

İğrenç bir foto, hiç erkeksi bir poz değil. Ayrıca kadınlar bırak kahvaltı hazırlayan bir erkeği, kahvaltı hazırlamayan bir erkeği bile bulamayacaklar bence. O kadar çok erkek düşmanı kanunlar var ki, sistem o kadar çok erkek düşmanı ki bu sistemde hiçbir erkek evlenmek istemez. Evlilikler gitgide azalacak. Avrupada ve Abd'de evlilikler çok çok düştü. Türkiye'de de öyle. Ama Türkiye'deki erkekler feminizmin erkeklere nasıl zarar verdiğini anlayacak eğitim seviyesine ve donanıma sahip olmadıkları için genelde evleniyorlar direk. Ama onlar da sonradan hüsrana uğruyorlar.
Ne bu kadınlarda kahvaltıyı ev işlerini erkeklwre yıkma çabası, korkarım bir gün çocuk da doğursun diyecekler ama gerçi bu gün bir soruda onu da dediler😀
Ben hazırlarım izinli olduğum günlerde ne olacak elime mi yapışacak sanki
Kahvaltı hazırlaması çok güzel ve tatlı olur ama her zaman değil. Arada sırada minik sürprizler şeklinde... Mesela geç saatlere kadar çalışmıssın. Sabah çok yorgun oluyorsun. Üzerindeki halsizlik ile kahvaltı hazırlamaya üşeniyorsun.. Ve mutfağa girdiğinde eşinin kahvaltı hazırladığını görüyorsun.. bu mükemmel bir histir bence😊☺
Yunan mitolojisindeki tanrıların gerçek olabilme ihtimali daha yüksektir
Cevap
32Cevap
Üstteğmen arkadaşım var karısı çalışmıyor çocukta yok sabahları kahvaltı alıyor bazen bizle hadi ben bekarım dedim senin karın bir kahvaltı hazırlamıyorsa hemde çalışmıyor ben olsam bir dakka tutmam kapıda dedim mal üst teğmen olmuş ama karıya laf geçiremiyor
Kahvaltı hazırlarım ve severim de..
Direk balkona yer sofrası..
Sucuğu pişirmiş, yanına iki yumurta kırmışım.. Ama çırpmadan.. Ekmeği banınca o yumurtanın sarısı sucukların arasına doğru akacak..
Çayda iddialıyımdır.. Mis gibi hava, mükellef bir sofra ve en sevdiğimm.. ❤️ Daha ne olsun?
#Vesselam
çok güzel kahvaltı hazırlarım
Tamam hazırlarız sorun değil. Romantizm için hoş olur, ayrıca hayat müşterektir bazen erkeğin de bunu yapması gerek.
Fakat fotoğraftaki gibi salakça anadan üryan veya yarı çıplak şekilde mutfakta yemek hazırlamak terbiyesizliktir.
Bence hayal değil ufak tefek güzellikler bunlar.. ben kahvaltı yapmayı ve hazırlamayı severim babamdan geliyor ve babam genelde hazırlar kahvaltıyı hafta sonları paşalar gibi oturur yaparız 😊
Ister mutfaga girsin yapsın biseyler guzel olsun veya olmasin onemli degil isterse hic yapmasin ben ona ellerimle hazirlayayim yeterki huzurumuz mutlulugumuz yerinde olsun agiz tadiyla yiyebilelim...
Piknik gibi aktiviteleri geçtim, kendi çalıştığım iş yerimin mutfağına girip yemek yapmayı çok seviyorum. Ama bunu ilerde evlendiğimde yapacağımı zannetmiyorum.
Hayir babam hazirlar bizde bazende ben evlenebilirsem milyonda bir ihtimal hanimi cocuklari kahvaltiya ben kaldiririm
Mesela şu anda kalsa kahvaltı hazırlasa ne hoş olurdu. Ama uyuyorrr
Niye hayal olsun var öyle ince düşünceli kibar beyefendiler.. seviyorsa bir de kesin yapar
Seve seve hazirlarim hemde yeterki evlenip mutlu bir yuvam olsun
Bu ne lan bildiğin i. ne tövbe estgf. Buna erkek deyip bize hakaret etme 🙃
Erkek kahvaltı hazırlar da kadın milleti tek kahvaltiyla yetinir mi bilmem ben 😎
Ben mesela mutfağa arada girmeyi seviyorum. Yaptım mı yaparımda ama genellersek hayal hanımlar :)
Kahvaltı hazirlamak mesele değil mesele ağız tadıyla yiyebilmek.
Hayal değil tabi ama kadınlar erkeğin yaptıgı yemeği yerken dikkat etsinler zehirlenebilirler 😀
Eş veya sevgili bu benim hayatında çok olağan birşey...
Böyle biti yemek yapacaksa mutfağı darma duman edebilir😂😂
resimdeki adam bişey giyseydi daha çekici bulurdum...
Bence haklı hayat müsterek herseyi kadından beklemek yanlış. Kadın hizmetçi değil.
Ben seve seve yaparım ama bunu kabul etmeyenler var
Hayal değildir inşallah 😂
Şu resimdekini nereden satın alabiliyoruz 😂
Hayal değil benim erkek arkadaşım hazırlıyor 😂
Çıplak olmak şart mı bu beyfendi gibi😂😂
Gerçek de olabilir. Inşallah amin.
Öğle ve akşam yemeğide olmalı
Bence hayalin ötesinde ütopya diyelim
Ayy eveet @baycayus duy duy
Bana sevgi saygı ilgi göstersin yeter
vardir kiyida kosede ama bana denk gelirmi
Ben yemek yapmayı severim de böyle vücut yok
Hazırlıyozda ne oluyoki
Haysl deģil. Ben hazırlıyorum 😉
Hayal değil ama resimdeki hayal olabilir belki:)
O resimdeki gibi yapmam ama hazırlarım ne olmuş ki
Masör olsun ben yaparım yemeği
Ya bırakın bu saçmalıkları
Evet ama her zaman için değil tabii ki
Hayal değil 😊
Benim için değil.
Bence keser gibi olmak lazım hem sana hem bana...
Erkekleri bozdunuz hep...
Fotodaki olursa evet
hep ben hazırlarım
nasıl olmuş gözlemelerim https://hizliresim.com/16Pb25 @Asuca
Hayal kesinlikle
hayal değil bence
Hayal o hayal
Ben hazırlarım eşime
İdeal
Hayal
Zor bişey değil.
Hayal değil.