Görüştüğüm kızın sevgilisi var sizce hata mı yapıyorum?

İki hafta önce bir firmanın personel alımı mülakatında tanıştığım ve daha sonra faceden ekleyip konuştuğum, hoşuma giden bir kız var. bu kız şehir dışında bir üni.den yeni mezun olduktan sonra istanbula yani oturduğumuz şehre döndü. ama gelgelelim bu kızın ilişkisi var ve erkek arkadaşı şehir dışındaymış üniden tanışmışlar. ama okul bittiği için aralarında uzaklık var şu an. aralarını sorduğumdaysa idare eder dedi. buna rağmen arkadaşlığımız her geçen gün ilerliyor dün telefonlarımızı verdik birbirimize hatta whatsapp var mısende diye sordu. mesajlaşmaya başladık. bazen sesini de duymak istediğimi söyleyince konuşuruz bazen dedi. yani hep kaçamak cevaplar veriyor. istemem ama yan cebime koy hesabı. bununla beraber saatlerce yazışıyoruz faceden. fotolarımı, paylaşımlarımı vs. beğeniyor. buluşmak istediğimi söyleyince de kabul etti, buluşuruz arkadaşız artık sonuçta neden olmasın diyor. sizce ben hata mı yapıyorum? ayartmaya çalışmıyorum kesinlikle, ama kızda teşvik ediyor bence. istese buna izin vermez diye düşünüyorum
Görüştüğüm kızın sevgilisi var sizce hata mı yapıyorum?