Dün kız arkadaşımla buluştuk. Fotoğraftakine benzeyen uzun, gündelik bir elbise giymişti. Fakat sonradan farkettim ki elbise dar olduğu için tanga iç çamaşırı belli oluyor biraz. Özellikle güneş vurduğunda daha belirgin oluyordu. Gün boyunca o kadar huzursuz oldum ki anlatamam. Dayanamayıp uygun şekilde söyledim. Farkında olmadığını söyledi, o da gerildi. "Ama şu an yapabilecek bir şey yok aşkım, böyle bir şey yokmuş gibi davranıp kendimizi huzursuz etmeyelim" dedi. Haklı aslında ama benim keyfim kaçtı ve günümüz ziyan oldu. Sizin fikriniz nedir bu konuda, sizce bir hatam var mı?Örnek vermek için netten bulduğum fotoğraf
Kızlar, sizce kız arkadaşıma karşı bir hata yapmış mıyım?
Diğer zamanlarda da böyle rahatsiz olacağın şekilde giymiş oluyor mu
0
28 Yorumla
Soran
+1 yıl
İstediği gibi giyinir, yeri gelir minisini de dekoltesini de giyer. Ki hakkı da zaten ne ben ne bi başkası karışamaz. Ama tanga çamaşırı belli olunca gerildim yani.
Seni anlıyorum, ben 21 yaşındayım benim de sevgilimle bu konulardan dolayı tartıştığımız oluyordu diyordum ki kadın istediğini giyer ama bana diyordu ki sen erkeklerin düşünce dünyasını bilmiyorsun senin fiziğinde onların düşüncesini hazmedemiyorum sana güveniyorum ama dikkatli olmalısın diyor yani ben bu ılımlı açıklamaya karşılık hak verdim sevgilin de bu şekilde daha hassas olmalı diye düşünüyorum sonuçta tangası belli olmuş kimse burda istediğini giyebilir demesin sokakta türlü türlü insan var keşke olmasalar ama var malesef ister istemez rahatsız oluyorsun malesef keşke böyle olmasa ama böyle karşılıklı güveniniz zedelenmesin ortak paydada buluşun bence
Bu arada sevgilin diğer kızlara karşı aynı şekilde düşünmüyor mu sen nasıl eminsin diyebilirsin inan ki bunu da çok sordum ama sormak yetmez güvenmek gerekir 3 yılı devirdik öyle bir insan olmadığını gördüm kızlara bakmaz demiyorum her erkek bakarmış bunu açık açık konuştuk dürüstlük çok önemli ama ilgilenmiyor görünce gözlerini çekiyor kendine hakim olmasını biliyor
Çok çok güzel yamışsın, söylediklerinin hepsinin altına imza atarım inan ki. ama arada uyum ve anlayış olması, güven olması şart senin de dediğin gibi. peki senin giyimin nasıldır?
Ben asla engellemem kendisini, istediği gibi giyinir. Yeri geldiğinde minisini de giyer dekoltesini de bikinisini de. Önemli olan ortamın kalitesi benim için ve sevgilimin tavırları ile özgüveni.
Biz de öyle dedik. Sonradan da düşündüm koz haklı, yani günümüzü berbat etmek, huzursuzluk çıkarmak yanlış. Sonuçta elden gelen bişey yok. Onun üzülmesine de kıyamam ben.
Geçen konuşurken yurt dışı tatiline gidersek bir gün tanga bikini giymeme izin verir misin diye sordu. O kadar seviyorum ki ona asla kıyamam, tamam bitanem olur tabii giyersin dedim. Sevindim, öptü beni. Onu mutlu görmek beni de çok mutlu ediyor
Sen yine de ipleri o kadar eline verme bence bir zaman sonra hiç danışmaz olur, böyle de yobaz gibi göründüm ama kendinden ödün verme demek istedim hshdhsh
Anlıyorum seni ama sonuçta genç ve güzel bir kız, hakkıdır giymek bu yaşlar geri gelmeyecek. Ayrıca evli de olsak ben onu sıkmam, eşim diye esirimmiş gibi davranmam. Mutlu, huzurlu olsun isterim. Özgüvenini asla kırmam. Yanlış mı düşüncem?
Çok teşekkür ederim. Peki mesela aynı şekilde yaklaşsa dana da sevgilin, nişanlı veya evliyken gittiğiniz bir tatilde kendini faha rahat hisseder misin, için daha rahat şekilde, özgüvenle giyinir misin?
Erkeksin sen de başka olabilirdikisi mi var tokatlamalı ısırmalı ne fanteziler geçmiştir akıllarından elbise zaten dar vücuduna yapışan kumaşı var kumaş derken lafın gelişi transparan bir şey iç gösteriyor bir de tanga giymiş kışkırtıcı bütün özellikleri bir araya toplamış bir de dalga geçer gibi yapacak bir şey yok böyle bir şey yokmuş gibi davranalım huzurumuz kaçmasın demiş ben kız olduğum halde yemedim bunu
Ya aynaya bakmıştır bu kız demi bodrum da mı oturuyor odasında mı camı penceresi ışık alan alan bir yeri yok aynaya bile gerek yok insan elbiseyi eline alınca giyince bu içimi belli eder der yani vücuda yapışan kumaş bu kız kaç yaşında 15 mi 18 mi hadi 20 olsun derim ki anlamamış
Yakıştırdığı için giymiştir muhtemelen ve içini belli etmesi hoşuna gitmiştir fark etmeyip giyen insan bunu öğrenince rahatsız olur dolaşmak istemez dolaşmak zorunda kalırsa ucuz bir yerden bir gömlek vs alır beline bağlar kalçaları kapatsın diye ve ya buluşmayı kısa tutar böyle gezemem eve gitmem lazım vs vs böyle bir şey dedi mi üzüldü mü?
Çokta büyütmeden kapatabilmeniz güzel. Sende fazla takılma bile isteye yaptığı bir şey değilmiş sonuçta.
1
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet büyütmedik ama çok gerildim ben, tabii ister istemez ona da yansıdı. Yani sürekli gölgeden yürüme şansımız da yok sonuçta, güneş de çok belirgindi. Farkedip bakan olmuştur illa ki, bu aklıma geldikçe gün boyu inanılmaz gerildim.
Çok haklısın ona bir dediğim yok. Zaten ben asla giyimine karışan biri de değilim. İstediği gibi giyinir, yeri gelir minisini de dekoltesini de giyer. Ki hakkı da zaten ne ben ne bi başkası karışamaz. Ama tanga çamaşırı belli olunca gerildim yani.
Orası öyle tabii önemli olan güven. Ama buna nasıl gerilmeyim, sevgilimin kalçalarına, çamaşırına başka erkeklerin bakması durumu söz konusu sonuçta :(
Tabii olmaz böyle bişey biliyorum. Zaten dediğim gibi giyimine asla karışmam, istediği gibi giyinir, minisini de dekoltesini de giyer. sadece hani iç çamaşırı özel bişey ya, onun görünmesi meselesine takıldım ben. yoksa mini giydiğinde bacaklarına da bakan oluyor ama ona böyle tepki vermiyorum, bilincindeyim
Hayır giyebilir tabii ki, giyiyor da zaten tatilde. Hatta eğer ortam müsaitse, elit bi oteldeysek falan isterse tanga bikini de giyebilir. ama orda durum farklı. Hem tatildeyiz, denize, havuza giriyor, hem de oradaki insanlar o ortama uygun kaliteli insanlar. Dışarıda ise her model insan var.
Dekolte giyebilir, mini giyebilir, bacaklarına bakılabilir, kalçalarına bakılabilir, tanga bikini giyebilir vs vs vs izin verecek kadar medeni insansın. Kızın bilerek yapmadığı bir olayı getirmiş burada gündem yapıyorsun. Bilinçli yapsa okey ama bilmeden yaptığı için görünse ne görünmese ne? Sergileyip mi gezmiş? Hayır. Eee madem dekolteye minilere açık insansın bunu mu içine dert ediyorsun?
Biliyorum saçma gibi görünüyor ama değil. sonuçta nasıl ki insanlar bikiniyi denizde giyiyor, normal hayatta sokakta giyimiyorsa bu da öyle bişey. sonuçta her şeyin bi yeri var.
Onun iyiliģi için bir uyarı vermişsiniz o da haklı bulmuş galiba daha dikkatli olur sanırım.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet büyütmedik ama çok gerildim ben, tabii ister istemez ona da yansıdı. Yani sürekli gölgeden yürüme şansımız da yok sonuçta, güneş de çok belirgindi. Farkedip bakan olmuştur illa ki, bu aklıma geldikçe gün boyu inanılmaz gerildim.
Orası öyle yapacak bişey yok. Kız arkadaşım da öyle dedi zaten, "yapacak bişey yok, biz keyfimize bakalım" dedi ve o daha rahattı. Mesela oturup kalmasını, yürüyüşünü, hareketlerini vs. hiç kısıtlamadı.
En İyi Cevaplar