Kızlar, Sizce hatamı yapmışım?

Biri vardı. Benden 3 yaş küçüktü. Genelde küçük gözüyle baktım ona. Ben çalışıyordum onun mezun olmasına 1 sene vardı. Çocuk istermiydi mesela ilerde o daha genç olduğu için bilmiyordum onada hiç sormadım. Tanıştıktan 3-4 ay sonra benden hoşlandığını söyledi ben olmaz dedim. Ama konuşmaya devam ettik. Ondan sonra buluştuğumuz da oldu. Mesajlarda filan işlerim yoğun olduğunda akıllı kadınsın sen halledersin demişti. Kendini iş için sıkma sağlığından önemli değil demişti. Bir keresinde tatile gidecem mutluyum demiştim sen mutluysan gerisi önemli değil demişti. Yani reddetmeme rağmen hep aynı tavırdaydı. Biraz ciddi ve çekingendi genel olarak. Hatta genelde ben ertesi gün cevap verirdim 1 kere bile kızmadı. Ama tabi ben ilgilenmeyince zamanla mesajlar azaldı. Bende o ara biriyle konuşmaya başladım. 2 ay hiç görüşmedik. Bana yazdı bir gün nasılsın filan diye. Benimle görüşmek istiyormusun dedi. Bende erkek arkadaşım var uygun olmaz dedim. Oda yine kızmadı o zaman heryerden çıkıyorum seni arkadaşım olarak göremedim olmadı dedi. Aynı gün heryerden çıktı. Bir dahada görmedim zaten onu. Sizce bu kişi gerçekten sevmişmi ve hatamı etmişim şans vermiyerek bu kişiye?
Kızlar, Sizce hatamı yapmışım?