Sizce benmi hata yaptım?

Benim kuzenim bu kişi kız kendisi herşeyi beraber yapardık gezerdik ederdik bize gelirdi ben onlara giderdim hep el üstünde tuturdı gezdirirdi cebim de param olmazsa bile o oderdi hep telefonum bozuldu yaptırdı mezuniyet kıyafetim yoktu aldı yolladı halamla ikisi ayrı şehirlerdeyiz kargoyla bile doğum günü heyemi gönderirdi hep hergun de konuşurduk beraber film dizi izlerdik. Sonra geçen sene benim okulundan birisiyle konuşmaya başladım ben kuzenime söylememiştim bir hafta konuşmadık sevgilim olunca onunla konuşuyordum sordu sorunlu var diye ama tersledim yok birşey diye sonra benim flortum kuzenimi mi eklemiş yoksa kuzenimmi eklemiş bilmiyorum ama. Bana gelip flortum senin kuzenin küfür etti filan dedi bende delirdim tabi dinlemeden direk kötü şeyler dedim engelledim kuzenimi aradı açmadım. Annemi aradı beni dinlesin ben birşey yapmadım demiş ama konuşmadım da bir kaç kez başka numaradan aradı başka hesap dan yazdı bakmadım numaramı değiştirdim annemle de haber gönderdim aramasın diye bir daha da aramadı. Benmi haksızlık ettim bilmiyorum
Sizce benmi hata yaptım?