Sizce hatamı yaptım?

Merhaba benim 1 yıllık bi ilişkim olmuştu gayette iyi anladiyorduk seviyordumda hatta evlenmeyi düşünüyorduk askere gitti geldi sonra işe başladı sevgilim bi süre sonra araya soğukluk girdi sebebini soruncada artık konuşma isteği olmadığını soyledi ayrıldık dönerse affetmicegimi söylemiştim 5 ay sonra ben yeni biriyle konuşmaya başladım ama bu 5 ay sonra helallik isteme bahanesi ile onunla konuşurken döndü ve gidiş o gidiş tebrikler falan yazdı bende giden sendin diye cevap verdim ertesi günü sonra uzunca bişey yazmış sonuç ona ah etmediğimi sevgilim olduğunu sevdiğimi söyledim oda hayırlısı olsun dedi sonra ben anneme bu durumu bahsettim bana dediki o çocuk iyiydi dön bırak bunu dedi ben o konuştuğumu seviyodum o yüzden bırakmadım bununla konuşmaya devamda etmedim o konuştuğum iciyo diye istemedi bide serseri bi tipi var diye ben bırakmadım ve eskisinin dediği gibi hayırlısı oldu hem aşırı toksik bi ilişki yaşadım yaşadığım ilk toksik iliskiydi hemde bana sadık kalamadı bugun konusu açıldı dön dedim ben sana dinlemedin inadına dönücektin dedi annem bende ben beni bırakan insana dönmem diye dönmedim sonuç ikisininde üzerinden yıllar geçti artık iletişimde degilim ilki evlenmiş bile olabilir diğeri eğlence hayatına devam bi ara manita yapmış düşünüyorum ona sadık kalmakla hatami ettim sizve
Sizce hatamı yaptım?