Merhaba benim 1 yıllık bi ilişkim olmuştu gayette iyi anladiyorduk seviyordumda hatta evlenmeyi düşünüyorduk askere gitti geldi sonra işe başladı sevgilim bi süre sonra araya soğukluk girdi sebebini soruncada artık konuşma isteği olmadığını soyledi ayrıldık dönerse affetmicegimi söylemiştim 5 ay sonra ben yeni biriyle konuşmaya başladım ama bu 5 ay sonra helallik isteme bahanesi ile onunla konuşurken döndü ve gidiş o gidiş tebrikler falan yazdı bende giden sendin diye cevap verdim ertesi günü sonra uzunca bişey yazmış sonuç ona ah etmediğimi sevgilim olduğunu sevdiğimi söyledim oda hayırlısı olsun dedi sonra ben anneme bu durumu bahsettim bana dediki o çocuk iyiydi dön bırak bunu dedi ben o konuştuğumu seviyodum o yüzden bırakmadım bununla konuşmaya devamda etmedim o konuştuğum iciyo diye istemedi bide serseri bi tipi var diye ben bırakmadım ve eskisinin dediği gibi hayırlısı oldu hem aşırı toksik bi ilişki yaşadım yaşadığım ilk toksik iliskiydi hemde bana sadık kalamadı bugun konusu açıldı dön dedim ben sana dinlemedin inadına dönücektin dedi annem bende ben beni bırakan insana dönmem diye dönmedim sonuç ikisininde üzerinden yıllar geçti artık iletişimde degilim ilki evlenmiş bile olabilir diğeri eğlence hayatına devam bi ara manita yapmış düşünüyorum ona sadık kalmakla hatami ettim sizve
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
evet hata yapmışsın
Neden öyle dediniz beni bırakan birine dönmelimiydim gerçekten
Yani yarin bi gün tekrar bırakmayacağı bellimiydi sözde ailesi bişey dediği için ayrıldığını söyledi ama hiç sanmıyorum
Hayır çok iyi yapmışsın. Eğer dönseydin kendi değerini düşürürdün
Ama ikincisinede dönmedim ilki iyi diye annem istemişti onu diğeri iciyo falan diye gözü tutmadı pek bende onu seviyorum diye buna dönmedim ama ilki aldatmamisti içki bile icmezdi ikincisi böyle yaptı sadık kalarak hatamı yaptım diyorum bazen o bana kalmadı sonuçta
Hayır sen doğru yapmışsın. Ne olursa olsun askere gidip gelince seni hayatından çıkarmış bir adam var. Üstelik adam akıllı özür dileyip pişman olduğunu söylememiş bile. Yaptığı hatanın büyüklüğünden bahsetmemiş bide sana diyor hemen gittin diye. Ne olursa olsun ona geri dönmemen lazımdı zaten
Yok askerden geldi biz 1-2 ay devam ettik sonra araya soğukluk girdi sebebini sorana kadarda normal devam ediyorduk 1 gün önce seni seviyorum falan demiştik birbirimize ertesi günü sebebini sordum bi kaç gündür konuşma isteği yok farkındaysan falan dedi işe başladı bide o ara bu
Ben arkadaşlarıma bahsettim anneme falan kızın biri takılmıştir buna ondan dediler
Beni istemeyene yalvarıcakmiydim ayriligimizin bi kaç gün sonrası mesaj attım sildim hatta görmemesi imkansız o zamana kadar yazması etmedi bide isteseydi yapardı gibi bi gönderme paylaşmış durumda saçmalığa bak
Sanırım ona yalvarmami peşinden koşmami bekledi
Valla birşeyler olmuş tabiki belli. Kızın biri takılmıştır değil o bir kıza takmıştır. Neden kızlar durduk yere taksın ki? Hem seven adam birinin takılması yüzünden soğuk yapmaz. Muhtemelen aklı birine kaydı o ara. Geri dönmedim diye pişman olma hiç
Ay narsist biri ya uzak dur. Çok sinir bozucu. Sana bir söz söyleyeceğim bunu unutma ve bu çocuk aklına geldiğinde bu sözü düşün hep.
"Allah'ın seni kurtardıklarına geri dönme"
Yok değilim burcu yengeçti bu arada ve Bende balığım o yüzden anlaşıyorduk zaten toksik bi ilişkimiz yoktu kavga bile etmezdik ikinciside narsistti aslında biraz ego vardı
Muhtemelen o kızda tekmeyi vurdu 5 ay sonra bana ayak yaptı dönmek için bi kaç kere daha denedi yazdı falan lişkin hayırlı olsun dedikten sonra şarkımızı silmemis hatırlatmis falan sevgilim konuştuktan sonra ben aranıza girmeyeyim demiş ondan sora bıraktı
Hayır hâlâ seviyor beni nasılsa affeder kabul eder diye düşünüyorlar ya ona deli oluyorum o bıraktıkları yerde olmuyoruz artık haberleri yok
sen yine de doğrusunu yapmışsın, gidene dur denmez. ikincisinin iyi çıkmaması ayrı mesele
Neymiş ailesi bişeyler demiş hep o geliyordu buluşmaya yanıma ben hiç gitmiyordum annesi ve ablası ile konuşmuştuk ama telefondan onlarda hep senmi gidiceksin o gelmicekki falan annemde güvenip yollaması beni bişey gelir başına diye ayrıldıktan sonra ailem bişeyler dedi o ara falan dedi saçma sapan bahane ne alaka ailen dedi diye
Annemde diyor onlar tanışmaya giden kız istemişler heralde belki o evlendi şimdiye diyor evlensin banane dedim bende
herkesi ayrı ayrı değerlendir. kıyas yapma. ikisi de seni hak etmemiş. yoluna bak sen de artık
ikisine de dönme bence
Dönmedim ama ikinci beni aldattı ben ona sadık kalarak hatamı ettim bu ilk sevgilime yüz vermedim diyorum bazen
hayır hata yapmadın sen, herkes kendi yaptığından sorumlu, sen hayatında biri varken başkasına bakmamışsın çünkü sen busun, onun yaptığı kendi karaktersizliği tamamen
Aldatsaydim kıymetimi bilirdi belki aldatmadim diyemi bilmedi bilmiyorum sonuç annem için o ilki ondan sonrakilerden iyi bana hediye aldı etti düzgün bi çocuktu diye ondan iyiydi o çocuk diyor
Yoksa hepsi beni üzdü maalesef ne şanssız insanım
Yoksa iç dünyamda yaşananlari ben biliyorum annemin haberi yok ona göre o çocukta iyi beni terketti diye neden döneyim değilmi aldatana bile dönmedim affetmedim bide o kadar uğraştı bırakmadı bı turlu
ya sen aldattın diye senin kıymetini nasıl bilecekti acaba, bu nasıl mantık? elini sallasan ellisi kızım, bırak şunları düşünmeyi, değmez. yoluna bak
Ya aldatan kötü davranan para yiyen vs kızların değeri biliniyor ya ondan bizim gibi sandıklar hep üzülüyor bu nasil bı şey anlamıyorum cidden
Yoluma devam ediyorum ama ben eski ben değilim artık kim konuşmak istese hep reddediyorum görücüler geliyo falan reddediyorum tanışmak istemiyorum görüşmek istemiyorum üç yıldır hayatima kimseyi almıyorum güven bitti bu böyle devam edicek diye çok korkuyorum
Bide üstüne kinseden hoşlanamiyorum
Önceden böyle değildim
o tarz bir kız olduğun için mi seni sevsinler istersin yoksa karakterli bir kız olduğun için mi sevilmek istersin?
hepimiz her gün değişiyoruz, bu değişime vesile olan şeyler hepimizde farklı. önemli olan gerekli dersi alıp yola devam etmek. karşına iyi birisi çıkacaktır mutlaka