Kız Arkadaşımı Arzulamak Yanlışmı?

Öncelikle sorumu dikkate değer bulup ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Çok ciddi bir sorunum var. Yardımınıza muhtacım, o kadar utanıyorum ki... Birine şahsen soracak yüzüm yok açıkçası. Aramızda ki ilişki resmi olarak bu ayın 24 ünde ilk ayını dolduracak. Bunun dışında 3 ayı geçik de bir arkadaşlık geçmişimiz var. Fazla uzatıp değerli vaktinizi almak istemiyorum. Ben bu kızı çok seviyorum. Yani şimdiye dek kimseyi bu derece benimsememiştim. Elini tutmaya kıymıyorum. Gözlerinin içinde kayboluyorum. O biçim bir tutkuyla seviyorum kızı bunun o da farkında. Yalnız yan etkimidir ne dir. Eskisi kadar kendimle vakit geçirmez oldum inanın canım bile istemiyor. Yalnız dün akşam çok kötü bişey oldu. Kızı 3 Gündür Görmüyorum. İlişkiye başladığımızdan beri ilk defa bu kadar ayrı kaldım. Nefes alamıyorum o almadan aldığım her nefes genzimi yakıyor daralıyorum. Bunlar olağan şeyler bir itirazım yok. Ama dün akşam çok kötü birşey oldu. Uyumak amacıyla döşeğime uzandım. Gözlerimi kapadım. Onununla sevişliğimin hayalimi gördüm. Çok korkunçtu... Yani güzeldi tabi ama sorun şu ki ben elini tutmaya gözüne bakmaya kıyamadığım bu melekle o tarz hayaller kurmadım hiç bilinçli olarak. Yani böyle basit bir iç güdüye nasıl alet edebilirim onu? Neticede uzun ve uykusuz bir gece geçirdim. Sabahtan beri de vicdan azabıyla yanıp tutuşuyorum. Sıyırcam kafayı. İlişkimizin başından beri düzenli olarak şiir yazıyorum. Sevgilime layık gördüklerimi ona okuyorum. Fakat dün akşam kaleme aldığım şiiri okudum da şimdi. Dilerseniz bir bölümünü paylaşırım özelden falan. O kadar saf bir tutku anında yazdım ki bir nefeste bitti. Şimdi bir göz attımda ne düşüneceğimi bilemedim kendimle ilgili. Affınıza sığınıyorum. Önerilerinize muhtacım ben bu kızı dün gece deli gibi istedim ve görünüşe bakılırsa bu son olmayacak. Kendimden çok utanıyorum. Bahsettiğim şiiri ona bu konuda açılmak amacıyla kullanmayı düşündüm ama... Kağıdı bir kaç kez yırtmaya çalıştım nafile. Yardım edin lütfen nefes alamıyorum.
Kız Arkadaşımı Arzulamak Yanlışmı?