Kız arkadaşımdan şüpheleniyorum?

Arkadaşlar 2 senelik bir ilişkim var herşey ilk başlarda çok güzeldi ama çoğu kavgayı ben açardım ve hep ayrılmak isterdim ama o beni hep durdurdu son 3 4 aydır artık o da bana kafa tutuyor bu önemli değil o kadar ilk başlar haklı da olsa alttan alırdı neyse bu wpde falan bana geç yazdığı oluyor ben uyuyacam deyip 5 10 dakika daha kaldığı oluyor işte teyzeme avon kataloğu attım gruptaki kızlarla konuşuyordum yatarken yatağımı düzeltiyordum gibi şeyler diyor 1 ay öncesi ben buna beni aldatıyor musun demiştim benimle kavga yaptı biz öylelerinin arkasından bacım diye konuşmuyor muyuz lan falan yazdı baya kavga yaptım msnden konuşmaları engelledi halen de engelliyim şifreyi de değiştirdi whatsapptan konuştuk bu süre içinde yine ayrılmadı benden ayrılmak istediğim halde neyse 2 hafta önce yine güvensiz olduğumu söyledim yine ayrılmak istediğimi soyledim yine kavga yaptik whatsapptan engelledim geri açtım özür diledim bu sefer o küstü 3 gün falan konuşmadık ona süre tanıdım ayrılık için karar versin diye yine ayrılmadı bugün yine geç mesajlar yüzünden tartıştık bu arada msn şifresini ve konuşma engelini ona güvendiğim zaman ve ayrılık lafı açmayacağım zaman verecekmiş bu arada geçen akşam yatarken onun ağzını aramak için seni çok seviyorum seninle bir ömrümü seninle paylaşacağma yemin ederim yazdım o da aynısını yazdı sizce bu kız beni aldatıyor mu seviyor mu
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar biz öylelerinin arkasın dan bacım diye konuşmuyor muyuz olacaktı bacım ne alaka ya
Güncellemeler
+1 yıl
Biz öylelerinin arkasindan o r s bu olacaktı sanırım ks yönetimi çeviriyor
Kız arkadaşımdan şüpheleniyorum?