Bir kız diğer kızdan hoşlanıyorsa nasıl anlaşılır yani emin olmak için soruyorum ona göre arkadaşlığımı bitireceğim. bu arada annelerimiz de arkadaşlar?
2 ay
Cevap
15Cevap
Bakışları ve hareketleri sana sürekli el temasında bulunuyorsa cinsellik içerikli senden hoşlanıyor be beraber olmak istiyordur
Yanımda ic camaşırlarıyla duruyor hep
Herşeyimizi konusuruz yakınız ama mesela ayrı oldugumuz zamanlar goruntulu konusurken dikkatimi cekti sanki bir eliyle mastürbasyon yaptı gibi geldi bana yine ic camasırlarıyla uzanıyordu
Eger oyleyse ben uzaklasıcam emin olmam lazım?
Aslaa
Konusuyoruz dedim ya herşeyi
Merhaba, aslında seninle kurduğu diyaloglar, sorduğu sorular, temas etmede ısrar etmesi gibi durumlardan anlayabilirsin.
Temas ediyorsa, haddinden fazla ilgi gösteriyor ve iltifat ediyorsa, lez videoları ve seks sohbetleri ediyorsa mümkündür hoşlandığı
Ben de böyle bir konuda eşimden ve arkadaşından şüphe duyuyorum çünkü çok farklılar bir birilerine karşı ama bir şey yapamıyorum
ön yargılı olmayın derim belki size çok değer verdiği için hayranlıkla bakıyordur sonuçta samimi birisiniz aranızda bir güven var anladığım kadarı ile
Evet guven var ama Herşeyimizi konusuruz yakınız ama mesela ayrı oldugumuz zamanlar goruntulu konusurken dikkatimi cekti sanki bir eliyle mastürbasyon yaptı gibi geldi bana yine ic camasırlarıyla uzanıyordu?
Insanlarda olağan şeyler tabi sizin hemcins manız biraz fark yaratır olmamalı ama doğruluk derecesini bilmek lazım sorun o durumda ne halt karıştırıyorsun diye cevabını verecektir o an kesin
Annelerimiz arkadaş bunu ortaya cıkarqcak şekilde tepki versem olay büyür yanlış algı oluşur ve ailelere yansır o yuzden kendim sadece emin olup uzaklaşmak istiyorum kocaman insanlarız ben 30 o 35 yaşında
Nasıl bir şüphe bu?
Çok aşırı yakınsa
Dokunup duruyor mu özeline. Memeci olurlar genelde
Yanımda ic camaşırlarıyla duruyor hep
O normal kız sen bi yurda git kızlar 2 aylık oda arkadaşının yanında çıplak geziyor
mesela ayrı oldugumuz zamanlar goruntulu konusurken dikkatimi cekti sanki bir eliyle mastürbasyon yaptı gibi geldi bana yine ic camasırlarıyla uzanıyordu?
Kanka mastürbasyon değildir bazen jiletten ağdadan vs kaşınabilir. Tatlı tatlı kaşımak hoş olur mastürbasyon olduğunu sanmıyorum. ya da orasını değil başka yerini kaşımıştır. kadın iç çamaşırla durmayı seviyor daha rahat ediyor
Kaşımadı canım dakikalarca hareket etti
Ya mastürbasyon yapsa konuşmasına yansır. Sen yapınca kızarırsın bi yerden sonra yüz ifadene yansır illa.
Sanmıyorum onu yaptığını
Sen iyi misin lannn yaptı diyorum sigtir git canım. ll beyinsizzz
Tamam yaptı kanka madem eminsin yüzüne bakıp okşadığından ne diye soruyon
Sanki yaptı diyeceğine gel direk yaptı de
Bakislari sana dokunus sekli vs
Mesela?
Ne alaka cocuk degiliz o 35 yaşında ben 30
Lezbiyendir hareketler davranışlar vb
Çok basit
Nasil yani detayli peki
Bakış ve tavırdan.
Temas vs deniyo mu
Yem at laf almak icin
Nasıl davranıyor sana
Yakın temas kurar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendi hemcinsinden hoşlanan kızın davranışları aslında “erkek arkadaş” beğenisiyle çok benzer olur; daha çok yazma, küçük kıskançlıklar, özel ilgi, fiziksel yakınlık arama gibi 🙈 Ama bak, hislerinden emin değilsen sırf şüpheyle arkadaşlığı bitirmek bence ağır olur. Konuyu çok kasmadan, hislerini ima etmeden “Benden hoşlanmadığın sürece arkadaşlığımız güzel, böyle de kalsın” tarzı hafif esprili bir sınır koyabilirsin. Annelerinizin arkadaşlığı için de aranıza dramatik bir kopuş girmesin derim. Unutma, bazı şeyler büyüyünce düşündüğün kadar büyük çıkmıyor 😉 “Gençken her bakışı aşk sandım, meğer çocuklukmuş; aşk sonra geldi, çamaşırlarla birlikte.” 👩👧👦💕