Yine de onu aramalı mıyım?

onu tanıdım tanıyalı kendimden cok ödün verdim resmen kişiliğimi yitirdim diyebilirim.cok gururlu bi insanım aslında ama söz konusu oyken hic gurur yapamıyorum.hatta bazen sucsuzken bile özür dilemek zorunda kalıyorum.

simdi de öyle bir durumla karsı karsıyayım. ve ben yine kendimi tutamadım ama bu durumdan da cok rahatsızım.

bugunku konuyu kısaca anlatayım:

mesaj attım "seni seviyorum " diye. kac gundur soguk davranma sebeplerini arıyorum düzelmesi icin biseyler yapmaya calısıyorum. bu mesajı atma nedenim de buydu.

cevap vermedi.

ben de acaba uyudu mu diye aradım.

meşgule attı telefonu ve mesaj attı, dedi ki; Ne var ya ne! yeter üstüme gelme artık sıkıldım. ben yarn muglaya gidicem dedi.(şu an ikimizde ailelerimizin yanındayız tatil sebebiyle.muglada okuyoruz.) napıcaksın muglada dedim.

bıktım burdan da dedi. ailesinden biriyle tartıstıgı besbelli. ustune gitmedim. o da hic bisey soylemedi.gururum da kırıldı, incindim. oyle bi mesaj atıyorum onu kazanabilmek adına ufak da olsa bi adım atmaya calısıyorum ama o köstek oluyo.

simdi bu durumda ne yapabilirim? nasıl davranabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada mesaj attım az önce de duramadı yine aptal kafam... nasıl oldun merak ettim diye...

cevap vermedi...
Yine de onu aramalı mıyım?