Onu aramali miyim?

Sevgilim bir kaç gün önce soğuk yapmaya başladı dedim ne oldu ustumde yorgunluk var ruhsal yorgunluk ve bacak ağrısı mi ne varmış neyse kapısına gittim sevdiği şeyi aldım Sırf mutlu olsun die teşekkür ederim dedi ama hala çocuk souk sebep soylemio senlik değil falan neyse bi şekilde öğrendim benlik kısmı çocuk için günaydın yazmak zorunlu hale gelmiş gibi hissediomhs sonra sürekli kimle konusuosun demem sıkmış bide konu dönmeyince sıkılmış bide uzun ya da kısa konuşmak değil orta konuşmak istiyormuş birde emoji kullanan insan deilmis bi bana kullaniomus kısaca arkadaşlar bahaneleri bu bende dedim ki madem ben kendimi düzeltirim sende O zmn sevdiğini hissettir ve bana gün içinde hiç yazmamazlik yapma dedim okey dedi neyse pazartesi gece 11 de yazamadım yatıyorum erkenden haber edeyim dedi son görülmese gece 12 kusurdu neyse dier gün oldu öğlen 12 gibi napion yazdı ama hala az çok mesafeli dünde öyle bugünde hicc yazmadı o kdr girdi çıktı wp yok yani bende yazmadim ama kendi kendime dedim buluşma ayarlasam dertleri konusuo halletsek falan şimdi arasam sizce olur mu

Onu aramali miyim?